LATEST NEWS

- News from the industry

Truckutbildning i Stockholm

Effektiv truckutbildning i Stockholm med Truckbröderna
Truckutbildning är en kritisk aspekt för att driva en gaffeltruck säkert och effektivt i alla branscher och detta gäller särskilt för truckutbildning i Stockholm eftersom Stockholm är ledande i Sverige inom tillverkning, industri & logistik. Truckbröderna är en av de företag som utbildar i på flera orter i Sverige inklusive Stockholm, Falun, Västerås och Örebro.

Truckutbildning i Stockholm tillsammans med Truckbröderna


I Stockholm och hela Sverige ska alla truckförare vara certifierade och utbildade i korrekt användning av utrustningen. Detta innebär att de måste genomgå en utbildning som täcker säkerhetsprocedurer, korrekt hantering och underhåll av gaffeltrucken. Utbildningen måste genomföras av en certifierad tränare eller en ackrediterad utbildningsorganisation. Truckbröderna har en lång erfarenhet av truckutbildning inom truckkort som A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4 och D1.

I certifieringsprocessen ingår ett praktiskt test, där operatören ska visa sin förmåga att säkert och effektivt köra trucken. Först efter att ha klarat både utbildningen och det praktiska provet kommer operatören att få en godkänd truckutbildning.

Att jobba som truckförare


Att vara truckförare kan vara ett farligt jobb, särskilt i en hektisk stad som Stockholm. Men med rätt utbildning och certifiering kan operatörer och förare av truckar arbeta säkert och effektivt. Att erhålla Truckutbildning i Stockholm garanterar inte bara säkerheten på arbetsplatsen, utan det kan också öka produktiviteten och effektiviteten i verksamheten.

Sammanfattningsvis är certifiering av gaffeltruckar obligatoriskt i Stockholms stad, och det är en väsentlig aspekt för att köra en gaffeltruck säkert och effektivt i alla branscher. Genom att erhålla en truckutbildning hos Truckbröderna kan operatörer arbeta säkert, vara mer produktiva och följa lagkraven i Stockholm samt i Sverige. Det är viktigt för arbetsgivare att se till att deras anställda är korrekt utbildade och certifierade för att köra gaffeltruckar för att ge en säker arbetsmiljö.
Contact information

Truckbröderna

076 079 33 07
Not activated
Mailing address
Stortorget 6
70211 Örebro
Region
Örebro
Örebro county
Sweden
Organization id:
559205-0354
Founded: 2019
Employees: 2
Welcome to Truckbröderna AB

Truckbröderna offers time-efficient, qualitative, affordable and serious forklift training. We have solid experience from the industry and carry out both company-specific and private forklift training throughout the country.

Other courses
Truckbröderna can now offer Truckkort C & D, crane, traverse, lift and fall protection training. Our courses are adapted to your needs, contact us for information on price and availability.

Welcome to contact us!

Contacts

Robert Batan
076-079 33 07

LATEST NEWS

- News from the industry
5/10/2024
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
5/8/2024
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
5/7/2024
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
5/6/2024
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest