LATEST NEWS

- News from the industry

Vidareutvecklat OEM-slangpumpar

DriveSure™ med den senaste tekniken
Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) erbjuder avancerade DriveSure™-motorer med senaste tekniken integrerad i en komplett panelmonterad lösning för peristaltisk pump. Riktad I första hand till utrustning tillverkare (OEM).

Med Ethernet/IP och Profinet som standardalternativ förenklar DriveSure integreringen i moderna och avancerade styrsystem.

DriveSure är en noggrant testad och certifierad OEM-produkt med pålitliga komponenter från en stabil leveranskedja.

Med DriveSure levereras motor-, monterings- och internkontrollteknik som en enda lösning, vilket förkortar utvecklingstiden och minskar risker för OEM-tillverkare.

Robin Proctor, produktchef för panelmonterade pumpar på WMFTS: “Våra mjukvara-, elektronik- och designavdelningar har arbetat hårt för att utveckla den senaste generationen av motorstyrningsteknik till den höga standard som förväntas av en ledande pumptillverkare.

I kombination med vår expertis inom peristaltisk pumpteknik är resultatet den senaste generationen OEM pumplösningar för exakt processkontroll i en tyst och kompakt design som avger minimumvärme. DriveSure är den i särklass enklaste lösningen att integrera, montera och testa. Slutanvändare av system med DriveSure-pumpar kan förvänta sig noggrann processkontroll.”

DriveSure kan levereras med Watson-Marlow pumphuvuden i varianterna: 114DV, 313/314D, 400RXMD och 520.

Produktegenskaper och fördelar:
• Stöder både industriella Ethernet-protokoll, Profinet och traditionell analog styrning.
• Ingång för "priming" och integrerad sensor för öppet lock/lock.
• IP66-klassat skåp.
• PC-mjukvara som kan laddas ner från vår hemsida (WM Connect) för optimering av inställningar, övervakning och diagnostik via USB-anslutning.

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions
Falmouth
Cornwall
United Kingdom
TR11 4RU
Lauren Gill
Telefon: 00 44 (0) 7789 357435
lauren.gill@wmfts.com

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper