LATEST NEWS

- News from the industry

SE Automation sluter strategiskt partnerskap

Med BILA Automation för att driva automationsprojekt
SE Automation och BILA Automation, två ledande företag inom automationsindustrin, meddelar stolt sitt samarbete för att leverera automation för alla i Sverige. Detta strategiska partnerskap utgör en betydande milstolpe i båda företagens strävan efter utveckling inom industriell automation.

Med en delad vision om att främja industrin och driva innovation går SE Automation och BILA Automation samman för att utöka sina kapaciteter och ta sig an större automationsprojekt i Sverige. Genom att dra nytta av sin samlade expertis, resurser och branscherfarenhet siktar samarbetet på att tillhandahålla omfattande automationslösningar skräddarsydda för att möta de ständigt föränderliga behoven hos företag inom olika sektorer.

Partnerskapet mellan SE Automation och BILA Automation kommer att möjliggöra för båda företagen att kombinera sina styrkor och erbjuda ett bredare utbud av toppmoderna automationslösningar till kunder. Genom att samla sin tekniska kunnighet och sina resurser kommer det integrerade teamet att ha kapacitet att tackla komplexa automationsutmaningar med effektivitet och precision.

Samarbetet mellan de båda företagen möjliggör
● Genomförande av Större Automationsprojekt: Genom att gå samman kommer SE Automation och BILA Automation att ha kapacitet att hantera större och mer ambitiösa automationsprojekt i Sverige. Från konceptualisering till implementering kommer det integrerade teamet att leverera sömlösa lösningar som optimerar produktivitet och strömlinjeformar produktion för kunder inom olika branscher.

● Återförsäljning av Robopower Standardlösningar: Som en del av partnerskapet kommer SE Automation att fungera som återförsäljare av Robopower standardlösningar för palletering och maskinbetjäning utvecklade av BILA Automation. Detta strategiska samarbete kommer att förbättra tillgängligheten till toppmoderna automationsteknologier, vilket gör att företag kan dra nytta av innovativa lösningar som är utformade för att öka effektiviteten och produktiviteten.

● Introduktion av Kawasaki Industrirobotar: SE Automation kommer att utvidga sitt produktsortiment genom att introducera Kawasaki industrirobotar på den svenska marknaden. Genom att dra nytta av Kawasaki-robotarnas avancerade kapacitet och tillförlitlighet strävar SE Automation efter att tillhandahålla företag med mångsidiga automationslösningar som driver effektiviteten och förbättrar tillverkningsprocesserna där det inte är möjligt att använda kollaborativ robotautomation.

I en kommentar om partnerskapet säger Karl Ericsson, Teknisk chef och grundare av SE Automation: "Vi är glada över detta samarbete med BILA Automation. Detta samarbete representerar ett betydande steg framåt i vårt åtagande att leverera kvalitet och driva innovation inom industriell automation."

På samma sätt kommenterade Lars Skaarup Rasmusen, Director of Robotics hos BILA Automation: "Vårt partnerskap med SE Automation understryker vår gemensamma dedikering till att flytta fram gränserna för automationsteknologi. Tillsammans ser vi fram emot att ge företag skräddarsydda lösningar som låser upp nya nivåer av effektivitet och prestanda."

LATEST NEWS

- News from the industry
7/2/2024
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
7/1/2024
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige