LATEST NEWS

- News from the industry

Svensk vindkraftexpertis eftertraktad i Tyskland

Samarbete för förbättrad teknisk drift i Tyskland
Svenska W3 Energy och tyska Schierloh Engineering Group inleder ett samarbete för att förbättra den tekniska driften av vindkraftparker över hela Tyskland. Den här strategiska alliansen gör det möjligt för Schierloh Engineering GmbH att säkerställa oavbruten övervakning och omedelbar respons på eventuella tekniska problem som påverkar vindturbiner (WTG: er) under dess förvaltning dygnet runt.

Genom samarbetet kommer Schierloh Engineering GmbH att dra nytta av W3 Energys expertis inom 24/7 teknisk drift och förbättra sin förmåga att upprätthålla optimala prestandanivåer över sin portfölj av vindkraftparker.

– Det här samarbetet markerar en betydelsefull milstolpe i våra ansträngningar att förbättra tillförlitligheten och prestandan för gröna energiinitiativ över hela Europa, säger André Sjöström, COO på W3 Energy.

– Vårt partnerskap med Schierloh Engineering är ett strategiskt drag som positionerar W3 Energy som en alternativ aktör på en marknad med hög efterfrågan på oberoende och pålitlig tillgångsförvaltning, men utmanar också den befintliga dynamiken genom att vara ett alternativ till de stora aktörer som för närvarande dominerar marknaden i Tyskland.

Samarbetet mellan W3 Energy och Schierloh Engineering Group understryker deras gemensamma åtagande att driva högklassig innovation inom den förnybara energisektorn. Genom att dra nytta av varandras styrkor siktar parterna mot att sätta nya standarder för operativ excellens och hållbarhet inom vindkraftsindustrin. Ida Elfvin, teknisk chef, berättar:

– Vi är glada över att kunna erbjuda vår tekniska förvaltningskompetens på den tyska marknaden, genom högkvalitativa tjänster och maximering av energiutbytet för våra nya klienter. Vi har identifierat betydande brister i kvaliteten och hur fjärrövervakning utförs i branschen. Våra driftskontroller spelar en avgörande roll, vilket säkerställer 24/7 tillförlitlighet och operationell effektivitet. Jag är övertygad om att våra tjänster kommer att leverera betydande värde till våra kunder, med stöd av vårt engagerade team.

För mediefrågor eller ytterligare information, kontakta:
André Sjöström, Chief Operating Officer, W3 Energy +46703663524 andre.sjostrom@w3e.se

Söhnke Schierloh, CEO, Schierloh Engineering GmbH +49 17621063642 schierloh@schierloh-engineering.de

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper