LATEST NEWS

- News from the industry

Truckutbildning i Örebro

Effektiv truckutbildning i Örebro med Truckbröderna

Truckutbildning i Örebro med Truckbröderna


Att ha rätt utbildning och certifikat är oerhört viktigt för att kunna arbeta med truckar på ett säkert och effektivt sätt. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på möjligheterna att genomföra en truckutbildning i Örebro med Truckbröderna, en professionell och pålitlig aktör inom truckutbildning.

Varför är truckutbildning viktigt?


Enligt Arbetsmiljöverket är det lag på att alla som kör truck ska ha genomgått en godkänd truckutbildning. Detta är viktigt för att säkerställa att truckförare har den kunskap och färdighet som krävs för att hantera truckar på ett säkert sätt. Utbildningen minskar risken för olyckor och skador på arbetsplatsen och bidrar till en bättre arbetsmiljö för alla.

Truckbröderna – En kvalitetsutbildning i Örebro


Truckbröderna är ett företag som erbjuder truckutbildning i Örebro och har många års erfarenhet inom branschen. De erbjuder en komplett utbildning som täcker alla aspekter av truckkörning, inklusive säkerhet, ergonomi och effektivitet. Truckbrödernas utbildning följer Arbetsmiljöverkets riktlinjer och ger dig ett truckkort som är giltigt i hela Sverige.

Utbildningsalternativ hos Truckbröderna


Truckbröderna erbjuder flera olika typer av truckutbildningar för att möta de olika behoven hos deras kunder. Deras utbildningar inkluderar:

Grundutbildning – För dig som är helt ny inom truckkörning och vill lära dig grunderna.

Fortbildning – För dig som redan har truckkort men behöver fräscha upp dina kunskaper och färdigheter.

Företagsutbildning – Skräddarsydda utbildningar för företag som vill utbilda sina anställda i truckkörning.

Alla utbildningar inkluderar både teoretiska och praktiska moment, så att du får en komplett förståelse för hur man hanterar truckar på bästa sätt.

Hitta rätt truckmodell för dina behov


När du har genomgått din truckutbildning och fått ditt truckkort är det dags att hitta rätt truck för dina arbetsuppgifter. Utforska olika truckmodeller och hitta den som passar dina behov bäst.

Att genomföra en truckutbildning i Örebro med Truckbröderna är ett klokt val för dig som vill ha en kvalitetsutbildning som följer Arbetsmiljöverkets riktlinjer och ger dig en solid grund för att arbeta med truckar. Med flera olika utbildningsalternativ att välja mellan kan du hitta den utbildning som passar dig bäst, oavsett om du är nybörjare eller erfaren truckförare.

När du har slutfört din utbildning och fått ditt truckkort kommer du att vara redo att hantera truckar på ett säkert och effektivt sätt, vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor.
Contact information

Truckbröderna

076 079 33 07
Not activated
Mailing address
Stortorget 6
70211 Örebro
Region
Örebro
Örebro county
Sweden
Organization id:
559205-0354
Founded: 2019
Employees: 2
Welcome to Truckbröderna AB

Truckbröderna offers time-efficient, qualitative, affordable and serious forklift training. We have solid experience from the industry and carry out both company-specific and private forklift training throughout the country.

Other courses
Truckbröderna can now offer Truckkort C & D, crane, traverse, lift and fall protection training. Our courses are adapted to your needs, contact us for information on price and availability.

Welcome to contact us!

Contacts

Robert Batan
076-079 33 07

LATEST NEWS

- News from the industry
4/30/2024
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
4/29/2024
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
4/26/2024
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
4/25/2024
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
4/24/2024
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?