LATEST NEWS

- News from the industry

BOLIST öppnar i Oskarshamn

Under fredagen var det premiär för BOLIST Oskarshamn
För kedjan är det första gången som man etablerar sig i staden och därmed stärker BOLIST sin position i Småland.

Den nya omprofilerade butiken är på drygt 3000 kvadratmeter och har ett komplett sortiment för både hemmafixare och proffs.

-Vi vill vara en komplett bygghandel som har en nära relation till alla våra kunder. Vi kan också erbjuda service i form av att plocka ihop din beställning, kapa och måttanpassa samt vara behjälplig med utkörning. Vi har även kunnig och erfaren personal som hjälper till med att rita både kök och badrum, säger Martin Joelsson, delägare och VD för BOLIST Oskarshamn.

Under fredagen var det full fart i den nya butiken då mängder av kunder och leverantörer var på plats under invigningen.

-Vi kommer att ha en invigning även imorgon för alla privatpersoner med en massa aktiviteter. Det känns riktigt bra att öppna upp nu på riktigt och kunna visa upp vår nya butik där vi har fått till ett effektivt och trevligt kundvarv, säger Martin Joelsson.

Som Sveriges närmaste byggvaruhus vill BOLIST hela tiden etablera sig på nya orter tillsammans med lokala entreprenörer.

-Personalen har gjort ett fantastiskt arbete med den nya anläggningen. Vi är glada att vi nu har etablerat oss i Oskarshamn och att vi stärker vår närvaro i Småland. Tillsammans med övriga butiker har vi nu ett starkt butiksnät och position, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/10/2024
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
5/8/2024
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
5/7/2024
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
5/6/2024
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest