LATEST NEWS

- News from the industry

Begagnade maskiner via nätauktioner med Fabeo

Fabeo erbjuder begagnade maskiner via nätauktioner
Fabeo erbjuder en mängd begagnade maskiner till ett bra pris via nätauktioner. Det stora urvalet av maskiner som är tillgängliga inkluderar allt från entreprenadmaskiner, fordon och GPS Telematik till lantbruksmaskiner och mycket mer. Fabeo samarbetar med ett antal ledande maskinhandlare och byggföretag för att förse kunder med bästa möjliga maskiner. När du använder Fabeos tjänster för nätauktion kan du få professionella råd om maskiner som passar för dina specifika behov.

Begagnade maskiner av hög kvalité


Fabeo erbjuder ofta väldigt attraktiva priser på begagnade maskiner via sina nätauktioner. Formell inspektion och systematiska kontroller utförs för att säkerställa att maskinerna har den kvalitet och funktionalitet som kunden kräver. Ofta går maskinerna igenom ett omfattande serviceprogram för att uppfylla högsta nivån av kvalitet innan de säljs. Fabeo ger tillgång till expertis inom området för maskiner, vilket gör det möjligt för köparna att få goda råd om kompatibilitet, funktioner, installation osv.

Stort utval, alltid bra pris


När du köper maskiner via Fabeos närauktioner kan du vara säker på att du får den bästa maskinen till ett bra pris. Det stora urvalet av maskiner som är tillgängliga och den omfattande service och support som erbjuds gör det möjligt att få produkter som håller högsta kvalitet till ett lågt pris. Fabeo erbjuder också ett antal garantier och garantier och återlösningsförmåner för att säkerställa att kunder får de bästa maskinerna.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
5/2/2024
Castellum bjuder in till spadtag Momentum Group förvärvar finska Hydjan
5/1/2024
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer
4/30/2024
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
4/29/2024
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
4/26/2024
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt