LATEST NEWS

- News from the industry

Zoom utökar nu sin kommunikationsplattform

En ny funktion för smidigare hybridarbete
Zoom Docs är ett helt nytt AI-drivet samarbetsverktyg som gör det möjligt för användarna att enkelt skapa, dela och hantera dokument och arbetsuppgifter, för att effektivisera arbetsflöden och främja hybridarbete.

I samband med Zooms årliga event ’Zoomtopia’ presenterades flera nya kommunikations- och samarbetsverktyg, som t ex den AI-drivna funktionen Zoom Docs, vilken ska göra det ännu enklare för Zoom-användare att hybridarbeta.

"Enkelhet är grundstenen i allt som Zoom utvecklar för plattformen och det har blivit ännu viktigare när det kommer till hybridarbete. Vår senaste funktion Zoom Docs, där AI är i fokus, kommer att göra det smidigare för användare att samarbeta och effektivisera arbetsflöden. Detta kommer att främja den hybrida arbetsupplevelsen,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Zoom Docs är en optimering av plattformen, som ger användarna en ny och flexibel arbetsyta med möjlighet att skapa textdokument, tabeller och infoga bilder, samt textblock med dra och släpp-funktioner. Den nya funktionen är baserad på artificiell intelligens, vilket gör det lättare för användare att organisera data och uppgifter, hantera projekt mellan olika arbetsgrupper, samt generellt optimera flöden och hybridarbete. I och med lanseringen får plattformen därför ett särskilt effektivt verktyg för företag som har infört en hybrid arbetsmodell. Zoom Docs kommer att finnas tillgängligt i början av 2024.

Förutom Zoom Docs visade Zoom upp flera andra nya funktioner på eventet, såsom AI Companion och Zoom Workforce Engagement Management.

AI Companion kommer att utvecklas ytterligare under hösten, då det även kommer kunna formulera e-postmeddelanden med rätt tonläge och längd, samt sammanfatta meddelanden som ger Zoom-användare överblick över deras dagliga arbete. Dessutom erbjuder AI Companion en funktion som kan avsluta meningar och besvara meddelanden.
Zoom Workforce Engagement Management-funktionen erbjuder analyser av kundinteraktioner och personlig coachning för att främja kundupplevelsen.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
2/20/2024
En väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningarTvå effektiva och testade svetsmetoder
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2/16/2024
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2/15/2024
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2/14/2024
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?