LATEST NEWS

- News from the industry

Wallbox tecknar partnerskapsavtal i Sverige

Med Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar
Wallbox, en global pionjär inom elbilsladdning, och Elektroskandia Sverige AB, en del av Sonepar, världens största elgrossist, vill bidra till att driva Sveriges position i energiomställningen.

Wallbox, en global pionjär inom elbilsladdning, och Elektroskandia Sverige AB har tecknat ett distributionsavtal för den svenska marknaden. Elektroskandia är en ledande elteknikgrossist i Sverige med över 100 års erfarenhet inom området.

Genom samarbetet hoppas företagen på att ytterligare driva på energiomställningen i Sverige genom att ge elinstallatörer tillgång till smarta och effektiva laddningslösningar som är enkla att installera och underhålla. Elektroskandia har åtagit sig att leverera förstklassig service till sina kunder genom sin moderna, flexibla leveranskedja.

“Wallbox är en stor internationell leverantör med en bred produktportfölj som passar in bra i vårt sortiment eftersom den inkluderar AC- och DC-laddare. Efterfrågan på Wallbox produkter är hög så vi är glada att kunna erbjuda dessa till våra kunder. De ligger dessutom långt fram gällande både innovation och hållbarhet vilket går hand i hand med vår vision”, säger Henrik Stjernstad, produkt- och inköpsansvarig på Elektroskandia Sverige AB.

Med distributionsavtalet på plats kommer Elektroskandia nu att erbjuda Wallboxs AC- och DC-laddare inklusive Supernova, Wallbox DC-snabbladdare, som har utformats för att öka tillförlitligheten samtidigt som den ger enklare installation och ett flexibelt sätt för en kraftuppgradering, till elinstallatörer i Sverige.

”Som en av de ledande elteknikgrossisterna i Sverige kommer Elektroskandia ge installatörer över hela Sverige enkel tillgång till våra smarta och effektiva laddningslösningar. Detta nya partnerskap gör att vi kan hjälpa fler kunder än någonsin att maximera fördelarna med smart laddning och bidra till att accelerera energiomställningen i Sverige”, säger Robin Palmgren, Country Manager Sverige och Norge, på Wallbox.

Ett utbud av Wallbox AC- och DC-laddningslösningar finns nu tillgängliga hos Elektroskandia.

För mer information om Wallbox produkter, besök https://wallbox.com/sv_se

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Dahlgren, Northern Link PR för Wallbox
+46 76 160 37 60
bjorn@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen