LATEST NEWS

- News from the industry

Verizon visar upp hur 5G kommer påverka framtiden

För media och underhållning på IBC2023
Verizon Business kommer att delta i IBC2023 för att visa hur dess avancerade lösningar förändrar hur vi levererar innehåll från början till slut: hur det skapas, skyddas, distribueras och konsumeras.

Den 15 september, öppningsdagen för konferensen, kommer Scott Lawrence, Senior Vice President för Global Solutions på Verizon Business att tala på huvudscenen och svara på frågor från Mark Smith, nyutnämnd ordförande för IBC Council. Samtalet kommer att fokusera på den allt viktigare roll som 5G har för media, underhållning och live-evenemangssändningar.

"Verizon Business stöd till både IBC och IABM, två av media- och underhållningsbranschens främsta organisationer, visar vårt engagemang för att lyfta branschen genom innovation och tankeledarskap", säger Scott Lawrence, SVP för Global Solutions, Verizon Business. "Jag ser fram emot att diskutera med Mark om de nya kommersiella möjligheter som 5G kan leverera för medieproduktion och arenor. Den kreativitet det kommer att möjliggöra för den bredare medie- och underhållningsindustrin är häpnadsväckande.”

Att runda av bland Verizons talare är ErinRose Widner, Media & Technology Leader, och Sanjay Mishra, Associate Fellow, Network Design. Widner kommer att delta i en panelsession med titeln "Synthetic Humans", medan Mishra kommer att presentera de "senaste framstegen inom uppslukande och volymetriska media"

Utöver sin starka närvaro på IBC2023 har Verizon Business nära band till programmets huvudsponsor och de driver evenemanget, IABM, en global medlemsförening för sändningsindustrin. IABM tillkännagav nyligen Verizon Business egen Josh Arensberg, CTO för Media & Entertainment, som ny styrelseordförande.

Verizon Business gick också nyligen med i IBC:s Accelerator Program som en av dess "mästare". Innovationsprojektet syftar till att demonstrera att ytterligare intäkter och ROI kan uppnås genom att skräddarsy tittarnas engagemang från livestreaming med en interaktiv upplevelse, för stora eller små sportevenemang och andra evenemang.

Slutligen har Verizon Business 5G Edge Editor blivit nominerad i kategorin ”Create” som finalist för IABM BaM Awards® 2023. IABM BaM Awards uppmärksammar enastående tekniska innovationer som ger verkliga affärsmässiga och kreativa fördelar. ”The BaMs” är de enda verkligt oberoende teknologipriserna i branschen och är allmänt erkända som guldstandarden för att belöna broadcast- och mediainnovation.

Mer information om Verizon Business närvaro på IBC2023
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen