LATEST NEWS

- News from the industry

Varför ska man handla på auktion?

En smartare investering helt enkelt
Auktionshandel har länge varit en spännande och lönsam investeringsstrategi för både erfarna köpare och nykomlingar. Det finns flera goda skäl till varför du bör överväga att handla på auktioner, oavsett om du letar efter unika fynd, kostnadsbesparingar eller en möjlighet att sälja oönskade verktyg och maskiner.

Kostnadsbesparingar och utmärkta priserEn av de mest uppenbara fördelarna med auktionshandel är möjligheten att få produkter till lägre priser än de du skulle hitta hos återförsäljare. Auktionsprocessen skapar en konkurrens mellan köpare, vilket kan driva priserna nedåt. Detta är särskilt fördelaktigt när det gäller begagnade maskiner, där du ofta kan hitta kvalitetsprodukter till en bråkdel av det ursprungliga priset. Genom att sätta ett takpris eller en budget kan du säkerställa att du inte överskrider dina ekonomiska gränser.

Unika och sällsynta fyndAuktioner är en guldgruva för att hitta unika och sällsynta föremål. Oavsett om du driver en verkstad, ett byggföretag eller ett lantbruk, finns det en stor chans att du hittar vad du söker på auktioner. Många säljare erbjuder produkter som är svåra att hitta någon annanstans, vilket ger dig en möjlighet att göra exceptionella upptäckter.

Transparens och informationAuktionsprocessen är transparent och informationen om varje maskin och redskap är oftast tydligt specificerad. Du får detaljerad information om varans skick, ursprung, och eventuella tidigare ägare. Detta ger dig förtroende när du lägger bud och gör affärer. Dessutom kan du ofta ställa frågor eller begära ytterligare information om maskinen om det behövs.

Spännande budgivningserfarenhetAuktionshandel är spännande och interaktivt. Att delta i budgivningen kan vara en adrenalinkick när du kämpar mot andra köpare för att vinna önskad vara. Det är som en tävling där du har chansen att segra och få det du vill till det pris du är villig att betala.

Möjlighet att sälja och tjänaAuktioner ger inte bara möjligheten att köpa, utan även att sälja. Om du har oanvända eller oönskade maskiner kan du sälja dem på auktion och tjäna pengar. Detta rensar utrymme och ger dig en extra inkomstkälla.

Hållbarhet och miljövänlighetGenom att handla på auktioner främjar du återanvändning och minskar behovet av nyproduktion. Detta är mer miljövänligt och minskar avfallet. Du ger maskiner och redskap ett nytt liv istället för att de hamnar på skroten.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning