LATEST NEWS

- News from the industry

Varför köpa transport­fordon på auktion hos Fabeo

En mångsidig plattform att välja från
Att köpa transportfordonauktion hos Fabeo är ett smart val för både företag och privatpersoner som är ute efter pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för sitt transportbehov. Genom att erbjuda både tunga och lätta fordon, ger Fabeo köpare en mångsidig plattform att välja från.

Fördelar med att köpa transportfordon från Fabeo


Kostnadseffektivt


Auktioner är en utmärkt möjlighet att köpa transportfordon till ett pris som ofta är lägre än det marknadsvärde som erbjuds på andra platser. Fabeos auktioner gör det möjligt för köpare att spara pengar genom att bjuda på fordon som de är intresserade av. Detta är särskilt fördelaktigt för små företag och privatpersoner med begränsad budget.

Inspekterade och kvalitetssäkrade fordon


För att säkerställa kvaliteten på de fordon som erbjuds på auktion, genomgår varje fordon en noggrann inspektion och utvärdering. Detta minskar risken för oönskade överraskningar efter köpet. Kunder kan vara säkra på att de köper transportfordon av hög kvalitet.

Smidig process


Att köpa transportfordon på auktion hos Fabeo är en smidig och enkel process. All information om varje fordon, inklusive detaljerad beskrivning och bilder, finns tillgänglig online. Dessutom finns kundsupport tillgänglig för att besvara frågor och hjälpa köpare genom auktionsprocessen.

Miljömedvetenhet


Genom att köpa begagnade transportfordon på auktion bidrar du till att minska ditt ekologiska fotavtryck. Återanvändning av fordon minskar behovet av nyproduktion, vilket i sin tur minskar resursförbrukningen och utsläppen av koldioxid.

Oavsett om du behöver ett tungt lastfordon för industriella ändamål eller en lättare skåpbil för ditt företags leveranser, erbjuder Fabeo en bred variation av transportfordon på sina auktioner. Fördelarna med att köpa på auktion inkluderar kostnadseffektivitet, inspekterade fordon av hög kvalitet och en smidig köpprocess. Dessutom stödjer du miljömedvetenheten genom att välja begagnade fordon. Gå med i Fabeos auktioner och hitta det perfekta transportfordonet som passar dina behov och budget.

Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
Volkswagen Finans Sveri­ge breddar erbjudande John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning