LATEST NEWS

- News from the industry

TYRI höjer prognosen för INTELLilight® med 100%

Kommer krävas produktion i alla våra fabriker
TYRI, världsledande inom arbetsbelysning för tunga maskiner, hade stora förväntningar inför 2023 och lanseringen av INTELLilight® på den internationella marknaden. Men redan i april höjer bolaget försäljningsprognosen med 100 procent för helåret och produktionen som så här långt bedrivits i den svenska fabriken kommer att skalas upp och fabrikerna i UK och USA kommer börja producera INTELLilight® så snart som möjligt.

– INTELLilight® har tagits emot otroligt bra på den internationella marknaden. Flera av de större maskintillverkarna har beställt systemet till sin produktion, exempel på detta är Komatsu, DOLL och Soilmec. Under den sju år långa utvecklingen av INTELLilight® har vi haft ett nära samarbete med många av maskintillverkarna och vi förstod tidigt att vårt nya belysningssystem skulle vara attraktivt, men vi hade aldrig vågat tro att efterfrågan så här snabbt skulle bli så stor. Vi tyckte att vi hade satt höga prognoser och allokerat resurser till vår fabrik i Sverige, men vi behöver redan nu göra en ny prognos och ställa om produktionen även i våra fabriker i UK och USA, säger Martin Karlberg, vd och en av grundarna av TYRI.

En handfull globala maskintillverkare har redan tecknat långa avtal med TYRI:s INTELLilight® och över ett tjugotal ytterligare testar nu belysningssystemet. Något som visar på det stora intresset för INTELLilight® Att öka produktionen och snabbare få ut fler produkter på marknaden är inget som oroar Martin Karlberg.

– Vi har samma utmaningar som alla andra med att få tag på material och tekniska komponenter, men vi har mycket goda relationer med våra leverantörer och är i ständig dialog med dem för att säkerställa att vi får det vi behöver. Under perioder kan leveranserna ta lite längre tid, men genom att själva ha en god lagerhållning som baseras på den vetskapen känner jag mig trygg med att kunna leverera utifrån efterfrågan även om vi nu ser att vi behöver dubbla vår produktion av INTELLilight® i år.

Den ökade efterfrågan på den första versionen av INTELLilight® har gjort att den fortsatta forskningen och utvecklingen av belysningssystemet fortsätter med hög intensitet. De stora framstegen är gjorda, men det finns fortsatt mycket att utveckla menar Christian Wadell, globalt ansvarig för research- och development på TYRI.

– Vi är i full gång med att utveckla INTELLilight® och vi ser fram emot att presentera fler nyheter. Eftersom vi tidigt framtidssäkrade INTELLilight® så kommer alla nyheter till belysningssystemet att passa till äldre system och vice versa. Har man gått över till INTELLilight® ska man känna sig trygg med att kunna göra uppdateringar utan att vara tvungen att byta hela systemet.

För mer information eller bilder för fri publicering kontakta:
Anders Ekhammar, pressansvarig, TYRI Sweden, tfn +46 (0) 707 4625 79
Contact information
Mailing address
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556382-3037
Founded: 1990
Employees: 55
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till TYRI Sweden AB!

STRÄVAN EFTER OPTIMAL LJUSFÖRDELNING.
Många kan tillverka en lampa, men få har lika djupgående kunskaper om optisk teknik som TYRI. Vi utvecklar våra egna produkter och koncept, och vi skapar skräddarsydda arbetslampor som tillgodoser både dagens och framtidens behov i nära samarbete med våra kunder. Allt med högsta kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT AV TYRI – VI ÄR DIN DESIGNPARTNER.
Inom fordonsindustrin har design alltid varit mycket viktigt. Lamporna på en personbil är ett av de viktigaste designelementen och en tydlig varumärkessymbol. Lamporna blir nu allt viktigare även för tunga fordon. TYRI är både en strategisk och taktisk designpartner.

Vi axlar gärna rollen som strategisk designpartner tillsammans med dig som fordonstillverkare (OEM), ett samarbete där vi fungerar som belysningsspecialist och där vi integreras i ert designteam. Vi arbetar även med taktisk design där vi anpassar befintliga produkter efter kundens unika önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from TYRI Sweden AB

All 1 objects by this company

The company's services/products

Electronic components: Lighting, Work light

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Peo Axelsson
0705401412
Anders Wärnman
+46 706 49 71 99

Videos

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.
TYRI Test labb - Så testas arbetslampor i världsklass
TYRI EMC testlabb - Håkan Dalsvik berättar om vikten av elektromagnetiska störningar för arbetsbelysning

LATEST NEWS

- News from the industry
6/18/2024
Lanserar hållbara och effektiva värmelösningarFärgglad hotellfasad på Grönland WEG Scandinavia utökar verksamheten En av vinnarna i årets XL-HjälpenSamuel Sollenby återvänder
6/17/2024
Framtidens robotikABB, DHL och Scania i samarbeteRamström levererar förnybara miljöoljorSvårare att få företagslån Sanktioner kan vara en utmaning
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI