LATEST NEWS

- News from the industry

Spara pengar genom att köpa tunga fordon på auktion

Högkvalitativa lastbilar till attraktiva priser
Att köpa tunga fordon, som lastbilar, på auktion kan vara en smart och lönsam affär. Auktioner ger köpare möjlighet att hitta högkvalitativa lastbilar till attraktiva priser. Det finns flera anledningar till varför man bör överväga att köpa tunga fordon på auktion.

1. Kostnadseffektivitet:


Auktioner erbjuder ofta möjligheten att köpa lastbilar till betydligt lägre priser jämfört med den traditionella andrahandsmarknaden. Många auktionsobjekt är före detta företagsfordon eller omhändertagna fordon som säljs till reducerade priser. Detta gör det möjligt för köpare att spara pengar och få mer värde för sina investeringar.

2. Brett utbud av valmöjligheter:


Auktioner erbjuder en mångfald av lastbilsmärken, modeller och årsmodeller. Det finns en chans att hitta precis den typ av lastbil som passar dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du behöver en långtradare, distributionstruck eller specialfordon, kan auktioner ge dig en omfattande pool av fordon att välja mellan.

3. Transparens och tillförlitlighet:


Auktionsprocessen är vanligtvis transparent och tillförlitlig. Auktionsföretagen tillhandahåller detaljerade beskrivningar och dokumentation om varje fordon, inklusive fordonsstatus, skick och underhållshistorik. Detta ger köpare möjlighet att göra informerade beslut och minska risken för oönskade överraskningar.

4. Möjlighet till inspektion och provkörning:


Innan auktionen har köpare ofta möjlighet att inspektera och provköra de fordon de är intresserade av. Detta ger en möjlighet att bedöma fordonets skick och prestanda innan man lägger ett bud. Inspektion och provkörning kan ge köpare extra förtroende och säkerhet i sitt köpbeslut.

5. Snabb och enkel affärsprocess:


Auktioner erbjuder en smidig och snabb affärsprocess. När auktionen är avslutad och du har vunnit budet, kan du slutföra köpet och få tillgång till din lastbil inom kort tid. Detta sparar tid och gör att du kan använda din lastbil snabbt för dina affärsbehov.

Genom att köpa tunga fordon på auktion kan du dra nytta av kostnadseffektiva priser, ett brett utbud av valmöjligheter och en pålitlig köpprocess. Det är en spännande och givande möjlighet att hitta en högkvalitativ lastbil till ett konkurrenskraftigt pris. Utforska auktionsmarknaden och upptäck de fördelar som väntar på dig när du köper tunga fordon på auktion.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning