LATEST NEWS

- News from the industry

Semperis säkrar Active Directory

Migrering och konsolidering
Semperis utser Michael Masciulli till att leda företagets säkerhetscentrerade Active Directory-migrerings- och konsolideringssatsning.

Semperis, en pionjär inom identitetsdriven cybersäkerhet, lanserar en säkerhetslösning för Active Directory-migrering- och konsolidering. Lösningen baseras på Semperis Migrator for AD och hjälper organisationer att migrera, konsolidera och modernisera sina AD-system samtidigt som säkerheten förbättras. Semperis utser samtidigt Michael Masciulli till Managing Director of Migration Products and Services för att driva utrullningen globalt och i samarbete med Semperis strategiska partners.

"En vanlig upptäckt i cyberrevisioner är att många organisationer har gamla, spretiga AD-infrastrukturer med olika domäner och olika standarder, säger Marty Momdjian, Healthcare Solutions Advisor på CDW, en Semperis-partner. AD har inte prioriterats de senaste 15 åren så dessa miljöer är ofta extremt sårbara för hotaktörer. CISO:er använder nu dessa revisioner som en katalysator för AD-konsolideringsprojekt som minskar säkerhetsrisker, säkrar identiteter och minskar driftstopp. Vi är glada över möjligheten att utnyttja Semperis AD-expertis och specialbyggda lösningar för att påskynda AD-moderniseringen och säkra konsolideringen för våra kunder."

Semperis erbjuder en omfattande AD-migrerings- och konsolideringslösning, uppbackad av identitetssäkerhet och expertstöd för att säkerställa projekt samtidigt som AD-säkerhet prioriteras under hela processen.

Förberedelse: sårbarhetsbedömningar före migrering med flera verktyg, inklusive Purple Knight och analysverktyget Forest Druid, samt testning av migreringsprocessen med Active Directory Forest Recovery (ADFR)
Utförande: Övervakning med Directory Services Protector (DSP) för att få synlighet, spåra ändringar och snabbt återställa oavsiktliga ändringar; säkerhetskopior och säker migrering med Semperis Migrator for AD.
Övervakning efter migrering: Kontinuerlig utvärdering med DSP för att stoppa konfigurationsfel och utvärdera den nya miljön för indikatorer för exponering (IOE) och kompromiss (IOC).

"År av konfigurationsavvikelser, dålig säkerhet och komplexa AD-miljöer leder till moderniseringsbehov", säger Darren Mar-Elia, Semperis VP of Products. "Många skjuter dock på dessa initiativ på grund av brist på tid och för stora säkerhetsrisker. Semperis erbjuder en omfattande AD-migrerings- och konsolideringslösning som hanterar detta med en lång erfarenhet av att hantera stora och komplexa AD-migreringar i ryggen”.

I Michael Masciullis tidigare roller hos Quest, Binary Tree och EMC, noterade han att många organisationer skjuter upp AD-migreringsprojekt eftersom de saknade verktyg och expertis för att genomföra dem i tid och inom budget. Men med AD-baserade cyberattacker på uppgång är AD-modernisering en högsta prioritet. Att minska attackytan är nu den främsta drivkraften för organisationer att migrera och konsolidera. Semperis AD-migrerings- och konsolideringslösning fyller en kritisk lucka på marknaden och inkluderar inbyggda funktioner för att undvika säkerhetsexponeringar under processen.

"Äldre migreringsverktyg har misslyckats med att möta de växande behoven hos moderna företag, som behöver innovativa, effektiva och säkra lösningar", säger Masciulli. "Jag är glad över att gå med i Semperis-teamet för att hjälpa organisationer. Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa företag att få kritiska AD-moderniseringsprojekt gjorda effektivt och metodiskt – samtidigt som säkerheten förbättras.”

Mer information om Semperis säkerhetscentrerade AD-moderniseringslösning.

Jan Fredriksson, Northern Link PR
070-7160068
jan@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen