LATEST NEWS

- News from the industry

Sälj entreprenadmaskiner online med Fabeo

Nätauktioner av entreprenadmaskiner.
Online-auktioner har revolutionerat sättet på vilket entreprenadmaskiner och utrustning köps och säljs i olika branscher som till exempel industri och jordbruk. Processen att köpa och sälja entreprenadmaskiner och utrustning har alltid varit en avgörande aspekt av byggbranschen, eftersom den säkerställer att rätt utrustning finns tillgänglig för rätt jobb vid rätt tidpunkt. Onlineauktioner av entreprenadmaskiner har blivit ett allt populärare alternativ för entreprenörer, återförsäljare och privata säljare som vill sälja sin utrustning. Fabeo AB är en auktionssajt för företag som inriktar sig på entreprenadmaskiner och övriga maskiner och utrustning som till exempel begagnade hjullastare.

Fördelar med auktioner av entreprenadmaskiner


Fördelarna med online-auktioner av entreprenadmaskiner är många. Först och främst är de ett enkelt och bekvämt sätt för köpare att söka efter och köpa den utrustning de behöver. Genom att genomföra onlineauktioner av entreprenadmaskiner kan säljare nå en bredare publik av potentiella köpare, inklusive de som kan finnas i andra stater eller länder. Detta kan leda till större exponering och potentiellt högre försäljningspriser.

En annan fördel med onlineauktioner är att de tillåter säljare att flytta utrustning snabbt och effektivt. Traditionella försäljningsmetoder som att sälja genom radannonser eller genom en återförsäljare, kan vara tidskrävande och innebär ofta mycket förhandling. Däremot tillåter onlineauktioner säljare att sätta ett pris och låta budgivningsprocessen spela ut. Detta innebär att köpare motiveras att lägga aggressivt bud för att säkra den utrustning de behöver.

Bättre transparens inom online auktioner av entreprenadmaskiner


För köpare erbjuder onlineauktioner en nivå av transparens som kan vara svår att hitta genom traditionella försäljningskanaler. Auktionslistor innehåller ofta detaljerade beskrivningar och fotografier av utrustningen, såväl som alla kända problem eller defekter. Detta gör det möjligt för köpare att fatta välgrundade beslut om den utrustning de överväger och att bjuda därefter.

Det finns också ett antal försiktighetsåtgärder som köpare kan vidta för att säkerställa att de får en bra affär. De kan till exempel undersöka säljaren och utrustningen i förväg, och de kan övervaka budgivningsaktiviteten för att säkerställa att de inte betalar för mycket. De kan också granska villkoren för auktionen för att förstå betalnings- och fraktarrangemangen.

Sammanfattningsvis har nätauktioner av entreprenadmaskiner blivit en viktig del av industrin. De tillhandahåller ett bekvämt och effektivt sätt för köpare och säljare att ansluta och de erbjuder en nivå av transparens som kan vara svår att hitta genom traditionella försäljningskanaler. Genom att ta sig tid att undersöka och förstå auktionsprocessen kan köpare vara säkra på att de får en bra affär på den utrustning de behöver.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning