LATEST NEWS

- News from the industry

Molnexperten Cloudreach etablerar kontor i Stockholm

Cloudreach intensifierar sin Nordensatsning på Atos OneCloud
Den oberoende molnexperten Cloudreach, med huvudkontor i London, etablerar nu ett kontor i centrala Stockholm. Satsningen är ett led i företagets europeiska tillväxt och ökade fokus på Norden. Lanseringen följer företagets etablering i Budapest och kommer att medföra ett antal nya arbetstillfällen inom försäljning, molnteknik, konsulting och datavetenskap.

Cloudreach är en AWS-partner och i samband med lanseringen tar företaget tjänster inom molnstrategi, molninfrastrukturdesign, applikationsmigrering och modernisering, managed services, molnsäkerhet och DevOps till Norden.

Cloudreach har redan kunder i regionen och siktar nu på ökad tillväxt när allt fler nordiska företag nu efterfrågar hjälp med molnmigrering och relaterade tjänster. Norden-expansionen sker i samarbete med AWS, med vilka Cloudreach ingick ett strategiskt samarbetsavtal under 2021. Inom samarbetet har företagen pekat ut Norden som region där företagen ska växa tillsammans, framförallt inom molninförande, modernisering och innovation.

David Kress, Managing Director för Norra Europa på Cloudreach, säger: “Nordenmarknaden växer snabbt och är drivande inom innovation. Vi är glada över att intensifiera satsningen här och att hjälpa företag med komplexa molnutmaningar och påskynda tillväxt inom områden som kunder behöver hjälp att modernisera. Norden har länge varit ledande inom innovation för hållbar teknik, vilket ligger i linje med Atos prioriteringar, och vi ser fram emot att hjälpa kunder att utnyttja AWS-tjänster baserade på 100% förnybar energi.”

Harri Saikkonen, Nordenchef på Atos, säger: “Som en del av Atos OneCloud kommer Cloudreach att komplettera Atos extremt väl på den växande nordiska marknaden. Kunder efterfrågar hjälp med att påskynda sitt förändringsarbete genom att utnyttja publika moln och Cloudreach tar förstklassiga lösningar och kompetenser till marknaden. Vi önskar Cloudreach varmt välkomna till Norden och ser fram emot att tillsammans skapa värde för våra kunder. Cloudreach har en stor närvaro i norra Europa med kontor i städer som Amsterdam, Budapest, Edinburgh och London. Vi är glada över att lägga till Stockholm på den listan och ser fram emot att attrahera och utveckla lokala talanger som i sin tur kommer att ge ovärderliga insikter och värde till våra kunder.”

För de som är intresserade av att läsa mer om möjligheterna att arbeta med Cloudreach-teamet i Stockholm, vänligen se här.

Mer information
Cloudreach blogg
Cloudbusting podcast
Följ Cloudreach på Twitter and på LinkedIn

Kontakt
Email: press@cloudreach.com


För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning