LATEST NEWS

- News from the industry

Mångsidighet på djupet

Schaktning, Förankring, Bultning och Sprängning
Borrkassetter är ett användbart verktyg inom anläggnings- och gruvindustrin, och deras flexibilitet gör dem perfekta för en mängd olika uppgifter såsom schaktning, förankring, bultning och till och med sprängning. Denna teknologi är ett grundläggande exempel på hur modern maskinteknik har gjort arbetet i dessa branscher snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare.

Mångsidig användning för borrkassetter


Schaktning


Borrkassetter används för att schakta eller gräva mark och material i anläggningsprojekt. Deras förmåga att borra djupa och exakta hål gör det möjligt att skapa schakt med precision, oavsett markens beskaffenhet.

Förankring


För att skapa stabila grundläggande strukturer, som byggnader eller broar, krävs stark förankring i marken. Borrkassetter används för att borra djupa hål där förankringsstavar placeras för att säkra konstruktionen.

Bultning


I gruvindustrin används borrkassetter för bultning, vilket är en process för att säkra bergväggar och tak i underjordiska gruvor. Genom att borra hål och installera bultar stärks bergmassan och minskar risken för instabilitet.

Sprängning


Borrkassetter används även som en del av förberedelsen för sprängning. De borras för att placera sprängämnen i de önskade områdena. Denna process är avgörande för att säkerställa en kontrollerad och säker sprängning.

Vad är en borrkassett?


En borrkassett till en grävmaskin är ett specialiserat tillbehör som gör att grävmaskinen kan användas för borrning och skärning i marken eller stenmaterial. Denna typ av borrkassett består oftast av flera borrverktyg som är monterade på en gemensam ram som passar på grävmaskinens arm.

För att använda en borrkassett på en grävmaskin, placeras maskinen på rätt position, och borrkassetten sänks ner för att börja borrningen eller skärningen. Borrkassetterna är anpassningsbara och kan utrustas med olika typer av borr- och skärverktyg beroende på specifika uppgifter och material.

Användningen av borrkassetter till grävmaskiner har förändrat hur anläggnings- och gruvprojekt genomförs. Denna teknik gör det möjligt att utföra flera olika arbetsuppgifter med samma maskin, vilket sparar tid och resurser. Borrkassetter till grävmaskiner används vanligtvis när det krävs precision, effektivitet och mångsidighet i arbetsprocessen.
Contact information

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Mailing address
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas county
Sweden
Organization id:
559050-8718
Founded: 2016
Employees: 2
Welcome to Danielsson & Lissbackas Maskin AB

We have over 30 years of experience with Montabert hydraulic hammers!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB is a company with long experience as we have worked with Montabert. As a retailer of Montabert's premium hydraulic hammers, we offer full service from the first call until the hammer is mounted on the excavator.

DL Maskin is now a distributor of Rotar's products in Sweden. Rotar has long been part of the leading companies when it comes to assisting with products for companies that work with facilities.

We are also resellers of MultaVEX VIBRA. Simple construction and reliable operating principle: a camshaft that moves the bars at the bottom of the screening bucket in different roofs.

Welcome to contact us!

Latest ads from Danielsson & Lissbackas Maskin AB

All 19 objects by this company

Contacts

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Videos

DL Maskin - Montabert

LATEST NEWS

- News from the industry
5/22/2024
Nyanställda tjejer på SkrotSmart i TrollhättanMissa inte vår senaste nyhet!Hos DynaMate är mät­skalorna i trygga händerVakuumpumpars roll i moderna industrierFörsta XMOR®-skopan i Sverige
5/21/2024
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
5/20/2024
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
5/17/2024
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
5/16/2024
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch