LATEST NEWS

- News from the industry

Entreprenadmaskiner på auktion

Hitta rätt entreprenadmaskin för ditt projekt
Att hitta rätt entreprenadmaskin för ditt projekt kan vara en utmanande uppgift. Men det är också viktigt att se till att maskinen är hållbar och prisvärd. Fabeo är experter på att hitta rätt maskin för rätt plats och att hjälpa dig att göra hållbara och ekonomiska val när det gäller entreprenadmaskiner.

Fördelarna med att buda på entreprenadmaskiner på Fabeo


Fabeo är experter på företagsauktioner online med fokus på entreprenadmaskiner och hållbara maskinaffärer. Fabeos team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, vilket innebär att de vet hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds. Fabeo tror på att skapa cirkulär hållbarhet och rättvisa priser genom att hitta nya sammanhang för fullt fungerande maskiner till marknadens mest ärliga pris.

Auktioner för entreprenadmaskiner


När det gäller att köpa entreprenadmaskiner är auktioner det perfekta sättet att hitta rätt maskin till rätt pris. Fabeo anordnar auktioner för olika typer av entreprenadmaskiner, så som grävmaskiner, liftar, hjullastare och kompressorer. Fabeo strävar efter att erbjuda en unik och personlig service för att hjälpa dig hitta den perfekta entreprenadmaskinen för ditt behov.

Fördelarna med att köpa Entreprenadmaskiner på auktion


Att köpa entreprenadmaskiner på auktion har flera fördelar:

Prisvärdhet


Auktioner innebär rättvis prissättning, vilket betyder att du kan hitta entreprenadmaskiner till marknadens mest ärliga pris.

Hållbarhet


Att köpa entreprenadmaskiner på auktion främjar cirkulär hållbarhet och bidrar till att återanvända och återbruka maskiner som annars kanske inte skulle hittat nya ägare.

Stort utbud


Auktioner ger dig möjlighet att välja bland ett brett utbud av entreprenadmaskiner i olika skick och prisklasser.

Unika objekt


Auktioner ger dig möjlighet att hitta ovanliga och unika entreprenadmaskiner som kanske inte finns tillgängliga på den traditionella marknaden.

Fabeo


Om du är på jakt efter en entreprenadmaskin till rätt pris, titta ingenstans annat än Fabeos auktioner. Med vårt fokus på cirkulär hållbarhet och ärlig prissättning kan du vara säker på att du får den bästa affären för dig och din verksamhet.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
Volkswagen Finans Sveri­ge breddar erbjudande John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning