LATEST NEWS

- News from the industry

”Let There Be Light”

TYRI Lights hyllar maskinförarna med egen rocklåt och video
TYRI har i samarbete med artisten PAX. tagit fram en rocklåt där man vill hylla alla dem som under långa dagar sitter i tunga maskiner och gör jobbet i utmanande miljöer. En rocklåt som ska sprida glädje och ljus och visa tacksamhet till alla som hjälpt TYRI till vad det är idag. Låten, som har namnet ”Let There Be Light”, och musikvideon kommer ingen i branschen att missa.

Som alltid när TYRI utvecklar något nytt vill man göra det med högsta tänkbara kvalitet. Man tar in professionell hjälp där bolaget inte har kunskapen i sin kärnverksamhet och man nöjer sig inte förrän det känns helt rätt – ett arbete som tog hela 2022 att genomföra. Att marknadschefen på TYRI även är sångare och låtskrivare under namnet PAX. gjorde att projektet snabbt kom i gång och många i bolaget involverades i såväl låtproduktionen som i planeringen och genomförandet av musikvideon.

– Jag har hållit på med musik i hela mitt liv och just rocken ligger mig extra varmt om hjärtat. Idén kändes given när den kom. Självklart skulle vi göra en rocklåt till alla hjältar som kör tunga maskiner. Den ruffa och ofta mörka miljön, ljudet, ljuset från lamporna – allt är helt rätt för rock. Jag skrev låten, ”Let There Be Light”, och sen blev det ett fantastiskt samarbete med många medarbetarna på TYRI, och till och med våra kunder blev involverade. Om jag får säga det själv blev resultatet fantastiskt bra. Jag är så stolt och glad över att vi gjorde detta och hoppas verkligen att låten kommer att spelas riktigt högt i alla maskinhytter runt om i världen, säger PeO Axelsson alias PAX., marknadschef på TYRI.

Med den höga ambitionsnivån och med beslutet om att låten skulle släppas på alla de globala musikplattformarna krävdes det extern expertis. I den anrika musikstudion Grand Recordings i Göteborg, med producenten Danne Johansson, spelades sång och musik in. Ett riktigt tungt sound byggde upp låten som krävde en video utöver det vanliga. Det var då som TYRI vände sig till en av sina kunder för att hitta den perfekta miljön.

– Vi har ett stenbrott utanför Ljungby i södra Sverige, en bättre location för den här typen av musikvideo går nog inte att hitta. Naturligtvis ville vi vara med att skapa branschhistoria och bidra med det vi kunde, men aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli så häftigt, säger Pierre Jakobsson på Caravan Mill.

Det var en kolsvart kväll i ett stenbrott i södra Sverige. Tre rejäla arbetsmaskiner fullmatade med TYRI:s belysningssystem INTELLilight och stödbelysning från TYRI gjorde platsen till magisk. Medarbetare från TYRI var på plats som aktörer. Till hjälp för inspelningen av musikvideon tog TYRI hjälp av Göran Assner på View.

– Det här är absolut det häftigaste projektet jag har jobbat med. Vi har visat styrkan i vår vision och att allt som stärker den går att genomföra. Samtidigt skapar vi en kultur i bolaget där inget är omöjligt. Att vi dessutom visar hela branschen att TYRI fortsätter att tänka originellt oavsett om det är nästa generations belysning eller att hylla slutanvändarna med en riktigt härlig rocklåt känns så bra, säger PeO Axelsson.

Fakta om belysningen under musikvideoinspelningen:
All belysning på videon kommer från TYRI:s arbetslampor. Tre fullutrustade maskiner ger framifrån ifrån sig närmare 100.000 effektiva lumen. Bakgrunden lyfts fram med ytterligare 50.000 effektiva lumen.

Let There Be Light släpps på alla stora musikstreamingplattformar den 15 december 2022.

Se musikvideon här

För mer information:
PeO Axelsson, marknadsdirektör TYRI, tfn: +46 (0) 705 40 14 12
Foto: Göran Assner, View AB
Contact information
Mailing address
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556382-3037
Founded: 1990
Employees: 55
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till TYRI Sweden AB!

STRÄVAN EFTER OPTIMAL LJUSFÖRDELNING.
Många kan tillverka en lampa, men få har lika djupgående kunskaper om optisk teknik som TYRI. Vi utvecklar våra egna produkter och koncept, och vi skapar skräddarsydda arbetslampor som tillgodoser både dagens och framtidens behov i nära samarbete med våra kunder. Allt med högsta kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT AV TYRI – VI ÄR DIN DESIGNPARTNER.
Inom fordonsindustrin har design alltid varit mycket viktigt. Lamporna på en personbil är ett av de viktigaste designelementen och en tydlig varumärkessymbol. Lamporna blir nu allt viktigare även för tunga fordon. TYRI är både en strategisk och taktisk designpartner.

Vi axlar gärna rollen som strategisk designpartner tillsammans med dig som fordonstillverkare (OEM), ett samarbete där vi fungerar som belysningsspecialist och där vi integreras i ert designteam. Vi arbetar även med taktisk design där vi anpassar befintliga produkter efter kundens unika önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from TYRI Sweden AB

All 1 objects by this company

The company's services/products

Electronic components: Lighting, Work light

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Peo Axelsson
0705401412
Anders Wärnman
+46 706 49 71 99

Videos

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.
TYRI Test labb - Så testas arbetslampor i världsklass
TYRI EMC testlabb - Håkan Dalsvik berättar om vikten av elektromagnetiska störningar för arbetsbelysning

LATEST NEWS

- News from the industry
6/18/2024
Lanserar hållbara och effektiva värmelösningarFärgglad hotellfasad på Grönland WEG Scandinavia utökar verksamheten En av vinnarna i årets XL-HjälpenSamuel Sollenby återvänder
6/17/2024
Framtidens robotikABB, DHL och Scania i samarbeteRamström levererar förnybara miljöoljorSvårare att få företagslån Sanktioner kan vara en utmaning
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI