LATEST NEWS

- News from the industry

Zoom lanserar Workspace Reservation

Suddar ut gränserna mellan fysiska och hybrida arbetsplatser
I slutet av juli lanserar Zoom sin nya innovativa planeringsfunktion Workspace Reservation, som ska göra det lättare för företag att kombinera det fysiska kontoret med medarbetarnas behov av ökad flexibilitet.

Stockholm, 14 juli 2022 – Zooms nya Workspace Reservation-funktion har utvecklats för att ge användarna maximal flexibilitet och stödja de nya hybrida arbetssätten. Den gör det möjligt för Zoom-användare att förhandsboka kontorsplatser, få en överblick över kollegornas kommande arbetsplaner, samt till och med reservera en parkeringsplats i förväg.

”På Zoom vill vi säkerställa att användarna har tillgång till rätt verktyg för att göra de hybrida arbetsplatserna så säkra, användarvänliga och effektiva som möjligt. Den nya funktionen innebär en expansion av Zooms heltäckande kommunikationsplattform, så att både arbetsgivare och anställda lättare kan navigera i det flexibla ramverket,” säger Ole Mygind, försäljningschef för Zoom i Norden och Benelux.

Fortfarande ett behov av fysiska möten
Den nya funktionen kommer i kölvattnet av en studie som Zoom gjorde i samarbete med analysbyrån Momentive. Studien visade att 55 procent av medarbetarna föredrar en hybrid arbetsplats som gör det möjligt att arbeta både hemifrån och på kontoret. 53 procent har ett behov av att komma in till kontoret för att nätverka och skapa kontakter med nya kunder. För 58 procent av de tillfrågade betyder deras fysiska närvaro att de kan delta i gemensamma samarbetsaktiviteter och sociala evenemang. Studien belyser således att det finns ett ökat behov av att arbetsplatserna utrustas med flexibla lösningar som fungerar optimalt för både de fysiskt närvarande och de hemarbetande anställda.

Syftet med Zooms nya lösning är att sudda ut gränserna mellan fysiska och hybrida arbetsplatser. Workspace Reservation gör det enklare att strukturera och planera fysiska möten på kontoret, samt stärka det hybrida kollegiala samarbetet över tid och plats.

Om Workspace Reservation
Zooms Workspace Reservation-funktion har utformats för att stödja hybrida arbetsflöden, samt effektivisera processer mellan fysiska och hybrida arbetsplatser. Funktionen erbjuder följande sex lösningar:

● Flexibel kontorsbokning gör det möjligt att reservera arbetsytor där du själv kan välja tid och plats.
● On-demand-bokning innehåller ett bokningssystem, där t ex en kontorsplats kan bokas direkt via en mobilapp.
● Intuitiv användarupplevelse, vilken innebär att arbetsgrupper har möjlighet att välja ett användargränssnitt och en bekant plattform som fungerar för dem när de ska boka kontorsytor.
● En strömlinjeformad process som erbjuder ett innovativt bokningsförfarande, så att du enkelt kan komma åt en digital karta över kontoret och dess sittplatser.
● Enkel platsbokning och hantering med utskrivbara QR-koder för arbetsytor, vilket gör det enkelt att boka en kontorsplats när du är på språng.
● Analyser av arbetsplatser, för att samla in data kring kontorsbokningar och strukturering och därmed kunna utforma den mest effektiva hybrida arbetsytan.
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance