LATEST NEWS

- News from the industry

WithSecure lanserar en ny uppsättning tjänster

Ny uppsättning incident response- och readiness-tjänster
Ny retainer erbjuder expertstöd från och med de första 72 timmarna av incident response-processen för att begränsa attacken och förbättra beredskapen för framtiden.

De första 72 timmarna av en attack är ett avgörande tidsfönster för incident response-insatser. För att stödja organisationer i att förbereda ett snabbt och effektivt svar på incidenter, samtidigt som deras påverkan på verksamheten minimeras, erbjuder WithSecure™ (tidigare känt som F-Secure Business) en ny uppsättning incident readiness och response-paket.

Incident response är mer utmanande än någonsin. Molntjänster försvårar IT-säkerheten, kompetensen är knapphändig och ansvaret delas med molntjänstleverantörer.

Baserat på sin erfarenhet säger cybersäkerhetsrådgivaren Paul Brucciani att även om cyberattacker är allestädes närvarande, så är många medelstora organisationer oförberedda på incidenter när de väl inträffar.

"I dag har bara ungefär en av fem organisationer en incident response-plan och då handlar det vanligtvis om företag med välutvecklad cybersäkerhet. Mellanstora företag har inte dessa resurser och om det finns någon tjänst som kan läggas ut på entreprenad, så är det just incident response. Vårt nya erbjudande tar branschledande incident response-tjänster till mellanmarknaden för att göra den mer motståndskraftig mot cyberattacker och täcker både traditionell on-premise och moln-IT,” säger han.

WithSecure™ har en stark erfarenhet av att tillhandahålla incident response-tjänster till stora och små organisationer över hela världen. De har över 30 års erfarenhet av att hjälpa organisationer att förbereda sig för, svara på och återhämta sig från dataintrång. Företagets förmåga att hantera incidenter garanteras av statliga myndigheter i Tyskland* och Storbritannien**.

Det nya utbudet av incident response-erbjudanden inkluderar tre olika men relaterade tjänster:
• Incident Readiness som uppövar och förbättrar kapaciteten för incident response utan att störa verksamheten.
• Incident Response Retainer ger prioriterad tillgång till incident response-experter – med särskilt fokus på de första 72 timmarna efter en incident, även under branschövergripande händelser och andra perioder med hög efterfrågan.
• Emergency Incident Response Support tillhandahåller tillgängliga resurser för organisationer som ringer vid behov.

"De första 72 timmarna av en attack är avgörande för att begränsa skadan - inte bara för att mildra direkta skador, utan även därför det är viktigt för att följa GDPR regelverket, då organisationer är skyldiga att rapportera vissa incidenter inom den tidsramen. Utan ett effektivt svar under det tidsfönstret kommer organisationer att behöva anstränga sig för att förstå omfattningen av skadorna och veta vilka åtgärder de ska vidta härnäst,” tillade Brucciani.

WithSecure kommer att presentera sitt nya utbud av incident response och readiness-tjänster vid årets SPHERE den 24–25 maj – ett årligt cybersäkerhetsevenemang i Helsingfors, Finland. Mer information om SPHERE finns på https://thesphere.org/.

Mer information om WithSecures utbud av incident response-tjänster finns på https://www.withsecure.com/en/solutions/incident-readiness-and-response.

*Källa:https://www.bsi.bund.de/SharedDocs/Downloads/DE/BSI/Cyber-Sicherheit/Themen/Dienstleister_APT-Response-Liste.pdf?__blob=publicationFile&v=11
**Källa:https://www.ncsc.gov.uk/section/products-services/verify-suppliers?scheme=Cyber+Incident+Response+%28CIR%29

WithSecure™
Inari Anttila, PR Manager
inari.anttila@withsecure.com
tel. +358438240090

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
tel. +46761603760
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen