LATEST NEWS

- News from the industry

Voyado förvärvar ReDeals verksamhet

Stärker sin position såväl i som utanför Norden
Voyado meddelar förvärvet av ReDeals verksamhet. Det strategiska förvärvet markerar ännu ett viktigt steg i Voyados mål att utmana de etablerade aktörerna inom kundlojalitet och stärka sin position såväl i som utanför Norden.

ReDeal är kända för sina digitala lösningar inom referral marketing, vilket innebär att nöjda kunder rekommenderar sina favoritbutiker och produkter till vänner och bekanta. De erbjuder även effektiva pop-up-funktioner på webbplatser och e-handelssajter för att driva kampanjer, rekrytera och engagera kunder på ett personligt sätt.

Med den nya funktionaliteten kan Voyado ytterligare hjälpa kunderna att stärka CRM-avdelningens möjligheter till bättre kundaktivering på sajt, för att öka kontaktbasen och ta vara på all trafik till e-handeln. Det är ett viktigt steg för att ytterligare förfina kundresan att vara enhetlig och personlig över alla kontaktytor.

”Affären är ett nästa steg i vår on-site-satsning efter förvärvet av Apptus. Vår långsiktiga plan är att täcka en större del av ekosystemet med avancerad funktionalitet för lojalitet, relevans och tillväxt. Den här affären stärker vår förmåga ytterligare att möta retailbranschens behov”, säger Johan Bäckarlin, grundare av Voyado.

Voyado och ReDeal har haft ett framgångsrikt partnerskap under flera år, och detta förvärv är en naturlig förlängning av deras samarbete.

Under 2023 har Voyado vunnit flera stora kunder i Storbritannien, bland dem välkända retailern Belstaff. Kombinationen av Voyado och ReDeal har varit en framgångsfaktor som har hjälpt dem att vinna över konkurrensen, särskilt på nya marknader.

Victor Wennerholm, VD på ReDeal, kommenterar affären: "Vi ser stor potential i att integrera ReDeals funktionalitet i Voyados portfölj och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma tillväxtresa. Som en del av Voyado kommer vi att kunna leverera ännu mer värde till våra gemensamma kunder."

Effektiv teknik för att öka medlemsantal
De ökande regleringarna kring användningen av konsumenters tredjepartsdata har drivit på utvecklingen inom detaljhandeln. Många aktörer satsar nu hårdare på lojalitetprogram genom att använda förstapartsdata. ReDeals effektiva teknik ger retailers och e-handlare möjlighet att snabbt expandera sina medlemsbaser och ta kontroll över kundkommunikationen utan att vara beroende av externa digitala plattformar.

Johan Bäckarlin avslutar med att säga: "Vi har arbetat nära ReDeal under en lång tid och sett hur deras teknik har hjälpt våra kunder att snabbt öka sina medlemsantal."

LATEST NEWS

- News from the industry
2/26/2024
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2/23/2024
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar