LATEST NEWS

- News from the industry

Voyado förvärvar ReDeals verksamhet

Stärker sin position såväl i som utanför Norden
Voyado meddelar förvärvet av ReDeals verksamhet. Det strategiska förvärvet markerar ännu ett viktigt steg i Voyados mål att utmana de etablerade aktörerna inom kundlojalitet och stärka sin position såväl i som utanför Norden.

ReDeal är kända för sina digitala lösningar inom referral marketing, vilket innebär att nöjda kunder rekommenderar sina favoritbutiker och produkter till vänner och bekanta. De erbjuder även effektiva pop-up-funktioner på webbplatser och e-handelssajter för att driva kampanjer, rekrytera och engagera kunder på ett personligt sätt.

Med den nya funktionaliteten kan Voyado ytterligare hjälpa kunderna att stärka CRM-avdelningens möjligheter till bättre kundaktivering på sajt, för att öka kontaktbasen och ta vara på all trafik till e-handeln. Det är ett viktigt steg för att ytterligare förfina kundresan att vara enhetlig och personlig över alla kontaktytor.

”Affären är ett nästa steg i vår on-site-satsning efter förvärvet av Apptus. Vår långsiktiga plan är att täcka en större del av ekosystemet med avancerad funktionalitet för lojalitet, relevans och tillväxt. Den här affären stärker vår förmåga ytterligare att möta retailbranschens behov”, säger Johan Bäckarlin, grundare av Voyado.

Voyado och ReDeal har haft ett framgångsrikt partnerskap under flera år, och detta förvärv är en naturlig förlängning av deras samarbete.

Under 2023 har Voyado vunnit flera stora kunder i Storbritannien, bland dem välkända retailern Belstaff. Kombinationen av Voyado och ReDeal har varit en framgångsfaktor som har hjälpt dem att vinna över konkurrensen, särskilt på nya marknader.

Victor Wennerholm, VD på ReDeal, kommenterar affären: "Vi ser stor potential i att integrera ReDeals funktionalitet i Voyados portfölj och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma tillväxtresa. Som en del av Voyado kommer vi att kunna leverera ännu mer värde till våra gemensamma kunder."

Effektiv teknik för att öka medlemsantal
De ökande regleringarna kring användningen av konsumenters tredjepartsdata har drivit på utvecklingen inom detaljhandeln. Många aktörer satsar nu hårdare på lojalitetprogram genom att använda förstapartsdata. ReDeals effektiva teknik ger retailers och e-handlare möjlighet att snabbt expandera sina medlemsbaser och ta kontroll över kundkommunikationen utan att vara beroende av externa digitala plattformar.

Johan Bäckarlin avslutar med att säga: "Vi har arbetat nära ReDeal under en lång tid och sett hur deras teknik har hjälpt våra kunder att snabbt öka sina medlemsantal."

LATEST NEWS

- News from the industry
7/2/2024
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
7/1/2024
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige