THURSDAY, NOVEMBER 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Veterankraft växer så det knakar och söker nya franchisetagare

Veterankraft söker franchisetagare i bland annat Sundsvall, Helsingborg, Kalmar, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.
Som Franchisetagare hos Veterankraft har du ditt egna företag, och samtidigt ett supportteam i ryggen och ett färdigt framgångsrikt koncept att arbeta med.

Hur många franchisekontor har Veterankraft?
Vi har 24 franchisekontor runt om i landet och dessutom 10 kontor som Veterankraft äger själva.

Vad arbetar era franchisetagare med?
Vi jobbar med bemanning, så den viktigaste uppgiften för våra franchisetagare är att hitta och hålla kontakt med kunder och veteraner. Vi stöttar upp med exempelvis marknadsföring och ekonomi. Något som är väldigt positivt är att du har kollegor på andra kontor att byta erfarenheter med. Du ingår i en kedja och kan utbyta alla former av lärdomar, samtidigt som du är egenföretagare och kan ta dina egna beslut.

Vad är dina tips till den som är intresserad av att bli franchisetagare?
Fundera på om du vill driva eget, om du är självgående, har ett driv och är motiverad. Du bör absolut tycka om försäljning. Franchising är bra för dig som vill ta ett personligt kliv och starta eget företag, men ändå ingå i ett sammanhang. Mitt absolut bästa tips är förstås att kontakta mig för att ställa dina frågor.

Vilka egenskaper är bra att ha?
Det är viktigt att vara social, tycka om att arbeta med människor, vara duktig på försäljning, ha en administrativ ådra och vara självgående.

Vad är absolut viktigast att tänka på innan man startar?
Det kostar inte mycket att dra igång. Hälften återinvesterar dessutom Veterankraft i bland annat marknadsföring. Däremot behöver du ha ett kapital för din egen försörjning eftersom det kan ta lite tid att få lönsamhet. Det kan också vara viktigt att prata med familjen eftersom det är en investering i tid. Att driva eget är sällan något för en person som behöver ha fasta tider. Å andra sidan kan man säga att du har mycket flexibilitet. Dessutom har vi väldigt roligt på Veterankraft och vi kan erbjuda härliga och duktiga kollegor.

Veterankraft är ett av Sveriges snabbast växande företag och har blivit utnämnd som Di Gasell hela fem år i rad. Läs mer här.
news.cision.com/se/veterankraft/r/veterankraft-ett-av-sveriges-snabbast-vaxande-foretag---fem-ar-i-rad,c2777051

Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag över hela landet. Privatkunder kan anlita erfarna veteraner som vill fortsätta att arbeta efter pensionen med allt från trädgårdsarbete, hantverksjobb, städning, barnpassning och komplement till hemtjänst. Företag kan välja en av marknadens mest effektiva bemanningslösningar i form av pensionärer och 55-plussare med lång arbetserfarenhet. Bolaget har 34 kontor, 40 anställda och 14 000 veteraner.

Mer information finns på www.veterankraft.se. Följ Veterankraft på det digitala nyhetsrummet Cision och på Facebook.

För mer information, var god kontakta:

Magdalena Höglund, presskontakt, Highland PR,
tel: 0733-338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

Peter Ljungberg, Franchise Manager, Veterankraft
tel: 08-520 018 05, e-post: peter.ljungberg@veterankraft.se

LATEST NEWS

- News from the industry
11/14/2019
De utbildar ingenjörer om cirkulär produktionEnergifabriken förvärvar Roslagens BiodieselcenterGoda relationer i molnet främjar innovationTio framstående företagare har chans att utses till östra Sveriges främsta entreprenörSvensk industri långt framme inom digitaliseringByggVesta bygger igen i BarkarbystadenNu kan kunder även betala med Swish hos Bilprovningen​Vd-ar inom livsmedels­näringen ser möjligheter med MAX IV i LundMECA Borås nominerade som Årets butik på MotorgalanStora besparingar för bygg­branschen med Retursystem ByggpallFödd in i maskinernas världAlstom installerar ERTMS signalsystem ombord första testtåget i NorgeUnibail-Rodamco-Westfield investerar i biogas till West­field Mall of Scandinavia50 miljoner till framtidens plantorVäderstad tar hem Machine of the Year 2020
11/13/2019
Klaravik är Gasellföretag för tredje året i radBIM – Framtidens koncept flyttar inABB Research Award 2019 tilldelas projekt för batterifria sensorerNCC testar AI-teknik för att göra kranlyft säkrareUttjänta arbetskläder blir hållbara give-awaysSolör Bioenergi ny ägare till fjärrvärmen i VansbroNästa steg för samverkans­plattformen Webex – både enklare och smartareNorvatek får nytt strategiskt uppdrag värt 50 MSEKCom Hem första svenska operatör att lansera wifi 6Bomags BT60 och BT65 packar som stora maskinerHydroscand öppnar butik i OskarshamnNya framgångar för innovativa och klimatvänliga SF6-fria lösningar från Schneider ElectricPEN designar, tillverkar och monterar 32 montrar till Elmia Subcontractor 12-15 november.Allt fler logistikföretag väljer alternativa bränslenThe Absolut Company startar samarbete med Siemens Digital Industries SoftwareSerneke etablerar sig i norra SverigeOrder på SP4 system till välrenommerat universitet i KalifornienTre nya datacenter med värmeåtervinning i StockholmAbsolicon får patent på styrning av solfångare
11/12/2019
Lite snack och mycket verkstad!Svenska Mässan storsatsar på Smart industry med ett Technology Cluster Vännäs Verkstad först ut med senaste Jet Fusion 3D skrivaren -igen 2020 närmar sig med stormsteg, och vår order­stock fylls upp snabbt.KH-Koneet Group utvidgar sin verksamhet till Sverige CEJN presenterar Kabel­vinda med IP65-klassificeringSnabb expansion för expanderbara bergbultar från VirsboNy idrottsplats och 4 000 nya lägenheter i JärvastadenAcronis tillkännager ett strategiskt globalt distributionsavtal med Ingram Micro Nästa generations motviktstruck är härInterxion gör sin största satsning någonsin i Sverige med nytt högsäkerhets­datacenter Den radiologiska rivningen av Barsebäcksverket kan påbörjas nästa årSIL - Säkra instrumentsystem på kokeriet smurfitkappa PiteåINGO lanserar sin första gör-det-själv biltvätt i SverigeInzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar
11/11/2019
Förseningar för Elmias utbyggnadNya produkter från Metal Work Sverige ABSCHUNK utökar med ny kompetens! Väderstad expanderar i Belgien tillsammans med Homburg MachinehandelIntegrerade kretsar produceras i tryckpress​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 - kan integreras i IIoTConsafe Logistics erbjuder smart lösning för mindre luft i transporterDigitaliseringen öppnar nya yrkesvägar inom transportsektornEmanuelssons Transport vinnare av Årets HållbarhetsprisLeasePlan presenterar vinnarna i årets stora leverantörspris Ny VD på Spring Systems i Torsås ABIndustri och politik – ny brittisk studieHållbarhet och cirkulärt tänkande på The Harbor
Advertisements