MONDAY, JANUARY 18 2021
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer

Ett år efter den lyckade lanseringen av sitt partnerprogram lägger Vertiv till nya fördelar för kanalåterförsäljare och förnyar produkterbjudanden.
Vertiv (NYSE: VRT), en global leverantör av verksamhetskritiska digitala infrastrukturer och kontinuitetslösningar, presenterar viktiga tillägg till sitt prisbelönta Vertiv™ Partner Program (VPP) tillsammans med en förbättrad svit av edge-klara produkter, inklusive enheter för strömförsörjning i rack (rPDU), avbrottsfria kraftkällor (UPS), rackkylningssystem, dedikerade programvaror och tjänster för partners och kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Efter den framgångsrika lanseringen av VPP förra året har Vertiv sett en tiofaldig ökning av sin kanalpartnerbas över hela EMEA och fortsätter att tillföra fördelar för nya och befintliga partners. Det helt nya partnersystemet för relationshantering (PRM) och den förbättrade partnerportalen gör det möjligt för Vertivs partners att direkt dra nytta av skräddarsydda utbildningar för att uppfylla partnerkrav, nya sälj- och marknadsföringsverktyg, onlineutbildningar och certifiering samt produktväljare och -konfiguratorer. Den nya verktygsuppsättningen har utformats för att hjälpa partners att utveckla nyckelkompetenser och -kunskaper samt att uppnå större differentiering och lönsamhet tillsammans med ökade affärsmöjligheter.

Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director på Vertiv, säger: "Vi ser att digitaliseringen ökar i takt med att 5G i allt högre grad blir verklighet, samtidigt som över tre fjärdedelar av de globala telekomoperatörerna räknar med att leverera 5G-tjänster under 2021. Vårt förbättrade partnerprogram kommer även fortsättningsvis att förse återförsäljarna med de bästa produkterna och tjänsterna i sin klass för att möta de nya utmaningar som de tekniska framstegen leder fram till, exempelvis det kritiska behovet av edge-lösningar. Vi är starkt engagerade i framtiden för VPP och bygger vidare på ett exceptionellt år för att även fortsättningsvis kunna leverera högsta möjliga supportnivå så att våra kanalpartners kan utmärka sig".

Den nya produktsviten utökar Vertivs omfattande portfölj av IT-teknologier och -tjänster och knyter dessa till en komplett och flexibel rackbaserad single source-lösning, inklusive:

• Nya Vertiv™ VRC IT Rack Cooling Unit med en fristående och en uppdelad version samt Vertiv™ Liebert® CRV Row Cooling Unit, speciellt utformad för kritisk utrustning i små serverrum, nätverksskåp och edge computing-anläggningar. Systemen har en unik lastmatchning, kompressorer och fläktar med variabel kapacitet, vilket gör dessa till en av branschens mest effektiva kylenheter för IT-skåp. Vertiv VRC kompletteras av ett komplett servicepaket som omfattar installation, svarstid vid start och förebyggande underhåll.

• Vertiv™ Geist™ Rack rPDU-serien med ett nytt 2-i-1-kombinationsuttag för flexibel kontaktanslutning och enkel kabelhantering. Geist™ UPDU är det senaste tillskottet till Geist rPDU-familjen, som har ett innovativt universaluttag som möjliggör olika konfigurationer för kunder med flera implementeringar världen över. Geist™ rPDU kan ha åtkomst till alla enheter i racket för fjärrövervakning och fjärrstyrning via en enda punkt, med övervakning som kan uppgraderas i takt med att tekniken utvecklas och verksamhetsbehoven förändras. Geist UPDU-modellerna möjliggör förbättrad prestanda och hantering av dynamiska IT-utrymmen, samtidigt som de förenklar inköpsprocessen och påskyndar snabb implementering över hela världen. Vertiv Geist rPDU-serien drar dessutom fördel av tjänstepaketet Vertiv™ Distribution Assurance.

• Högeffektiva enfasiga UPS-lösningar, till exempel Vertiv™ Liebert® GXT5 och den innovativa interaktiva Vertiv™ EDGE UPS som förväntas bli tillgänglig i kanalen på EMEA-marknaden i slutet av augusti. Vertivs Lifecycle Power Assurance Services tillhandahåller dessutom bekväm och kostnadseffektiv support för strömförsörjning till mindre IT-anläggningar. I takt med att edge-implementeringar i ökad utsträckning tas i drift och blir allt viktigare för företagen skyddar Vertivs femåriga skyddsplan små IT-anläggningar, och ger realtidsinsyn i kritiska system, vilket resulterar i tidig upptäckt av avvikelser.

• Med en förväntad lansering i oktober erbjuder den avancerade konsolservern Vertiv™ Avocent® ACS 8000 mobilfunktioner, något som möjliggör sömlös, integrerad fjärrstyrning av Vertiv- och tredjepartsutrustning, vilket ger effektivare och säkrare nätverksdrift även för fjärranslutna platser eller när trådbundet internet saknas. Förra året rankades Vertiv av IHS Markit som den världsledande leverantören av fjärrhanteringslösningar för IT, en marknad värd 720 miljoner dollar som fortsätter att växa starkt i takt med edge computing och fjärr-IT-tjänster.

Alla dessa erbjudanden gör att EMEA-återförsäljare kan få fler poäng via Vertiv™ Incentive Programme (VIP), vilket gör att partners snabbt kan tjäna pengar på belöningar. Från och med juli 2020 kommer ett utökat program med namnet VIP+ att erbjuda ännu fler fördelar för återförsäljarna genom tre medlemskapsnivåer – silver, guld och platina – inklusive lägre ingångsgränser, ytterligare incitament vid registrering och högre avkastning på vissa paket. Tilläggen till programmet gör att ännu fler partners kan dra nytta av det samtidigt som de utvecklar nyckelkompetenser och kunskaper i sin egen takt.

Om Vertiv
Vertiv för samman hårdvara, mjukvara, dataanalys och tjänster för att säkerställa att företagets kunder kan köra sina verksamhetskritiska applikationer kontinuerligt, med optimala prestanda, samt växa i takt med sina behov. Vertiv har lösningar för de största utmaningarna för dagens datacenter, kommunikationlösningar, samt installationer av både kommersiell karaktär och industrikaraktär. Det görs med ett sortiment av produkter för energiförsörjning, kylning och IT-infrastruktur, samt med tjänster för allt från molnet till ytterkanterna av nätverken. Vertivs huvudkontor ligger i Columbus, i Ohio i USA. Företaget har omkring 20 000 anställda och har verksamhet i fler än 130 länder. Besök vertiv.com för mer information, de senaste nyheterna och olika typer av innehåll.

Presskontakt
Nicholas Christiansen
T +46 (0) 702-07 10 57
E nicholas@cloudberry.se

LATEST NEWS

- News from the industry
12/18/2020
Högpresterande produkter från elesaKör du små cylindrar med snabb frekvens? - JASVABB leder elektrifiering och automationsinnovation för framtidens gruvdrift i Sustainable Underground MiningHelge Nyberg tar historiskt rekord i orderingång Företag i länet får nya perspektiv med ProduktionslyftetABB stödjer World Childhood Foundation med donationToyota gör ytterligare satsning på bränslecellsdrivna bussarVeeam anställer ny regionchef för Sverige och FinlandMolnlösningar för finansiella kärntjänster: Den oundvikliga framtiden
12/17/2020
OilQuick får ny logotyp och grafisk profilÖkad maskinsäkerhet utan att kompromissa med prestandanIndustrirobotar från ABB utrustas med Wizard Easy ProgrammingArcSave®-teknik från ABB ska öka effektiviteten för stora kinesiska ståltillverkareLitet men mäktigt, norelem lanserar kompakt linjärt komponentområdeAffärerna rullar på som vanligtKabelmärkning i rostfritt syrafast 316 stålMelin Carlsson firar 30 år!CATIA från Dassault Systèmes ska hjälpa Polestar öka takten på design av elbilarChargePoint: Därför är synergin med förnybar energi nödvändig vid elektrifiering av transporterNytt nummer av tidningen Din Skog
12/16/2020
Förnyade certifikat enligt miljö och kvalitet!Innovativ mottagar- och sändarteknik hos ConradChargePoint: Därför är synergin med förnybar energi nödvändig vid elektrifiering av transporterValeo lanserar ny motor med smart växellåda som passar alla typer av elcyklarSvenska CTEK växer på den europeiska marknadenDet personliga mötet blir återigen viktigt på banken
12/15/2020
Carlstad Machinetools säljer en correa bäddfräs!Fjädrar till epicentret för jordbävnings­stabiliserande byggprodukterÖkad effektivitet och ergonomi med utdragsenheterST-Koneistus Oy 50 years | Part 3Damaskus Maskinskydd förstärker sin säljorganisationDe tecknar exklusivt försäljningsavtal med NussbaumNästan ingen vill röja snö längre HCL Technologies etablerar sig i Vietnam
12/14/2020
ArcelorMittal Construction förvärvar panellinje av LlentabElektriskt slidbord med kulskruv ger hög precision - LESYH-X171 Definox piggingsystem - en ekologisk och ekonomisk lösningTensar förbinder sig till 100% förnybar energiStora Enso investerar 80 MEUR i Imatra-brukets virkeshanteringBränslecellsdrivna lastbilar testas i Los Angeles
12/11/2020
Kia investerar 70 miljoner euro i Europafabriken för att möta efterfrågan på elektrifierade bilarRepay LudvikaABB och Talga undersöker utvecklings- och konstruktionsalternativ för ett större europeiskt batterianodprojektTMR bygger Europas modernaste återvinningsanläggning – med unikt stöd från Naturvårdsverket och NestléKris inom yrkesutbildning | Detta ska görasIBECO löste sättningsutmaningen med specialanpassad kompensatorNytt branschgemensamt energiklassningssystem för byggbodarZmorph presenterar ny profil och marknadens mest avancerade och lättanvända 3D-skrivareVerizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver PeakDynatrace träder in på säkerhetsmarknaden för molnapplikationer Nutanix utökar lagringstjänster på sin hybridmolnplattform
12/10/2020
ST-Koneistus Oy 50 years | Part 2ABB Robotics Experience Day tar svensk industris konkurrenskraft till nya höjderKiwas processindustridagar – experter gick på djupetABB snabbar upp innovation inom E-mobility med nytt globalt FoU-centerYtterligare leverans till ResinitVolvo ramstyrda dumprar: styrka i ett halvt sekelSäkerhetsbrister hos 7 av 10 transportföretagSäkrare sågverk med ny webbutbildningABB stärker sitt åtagande för ren vätgas med ECH2A-medlemskapNorges största tidningspappersproducent väljer ABB för digitalisering av sitt pappersbruk
12/9/2020
Maskinbyggnad: Framtiden är ljus - Framtiden är standardkomponenter
Advertisements