Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer - industritorget.com
SUNDAY, AUGUST 09 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer

Ett år efter den lyckade lanseringen av sitt partnerprogram lägger Vertiv till nya fördelar för kanalåterförsäljare och förnyar produkterbjudanden.
Vertiv (NYSE: VRT), en global leverantör av verksamhetskritiska digitala infrastrukturer och kontinuitetslösningar, presenterar viktiga tillägg till sitt prisbelönta Vertiv™ Partner Program (VPP) tillsammans med en förbättrad svit av edge-klara produkter, inklusive enheter för strömförsörjning i rack (rPDU), avbrottsfria kraftkällor (UPS), rackkylningssystem, dedikerade programvaror och tjänster för partners och kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Efter den framgångsrika lanseringen av VPP förra året har Vertiv sett en tiofaldig ökning av sin kanalpartnerbas över hela EMEA och fortsätter att tillföra fördelar för nya och befintliga partners. Det helt nya partnersystemet för relationshantering (PRM) och den förbättrade partnerportalen gör det möjligt för Vertivs partners att direkt dra nytta av skräddarsydda utbildningar för att uppfylla partnerkrav, nya sälj- och marknadsföringsverktyg, onlineutbildningar och certifiering samt produktväljare och -konfiguratorer. Den nya verktygsuppsättningen har utformats för att hjälpa partners att utveckla nyckelkompetenser och -kunskaper samt att uppnå större differentiering och lönsamhet tillsammans med ökade affärsmöjligheter.

Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director på Vertiv, säger: "Vi ser att digitaliseringen ökar i takt med att 5G i allt högre grad blir verklighet, samtidigt som över tre fjärdedelar av de globala telekomoperatörerna räknar med att leverera 5G-tjänster under 2021. Vårt förbättrade partnerprogram kommer även fortsättningsvis att förse återförsäljarna med de bästa produkterna och tjänsterna i sin klass för att möta de nya utmaningar som de tekniska framstegen leder fram till, exempelvis det kritiska behovet av edge-lösningar. Vi är starkt engagerade i framtiden för VPP och bygger vidare på ett exceptionellt år för att även fortsättningsvis kunna leverera högsta möjliga supportnivå så att våra kanalpartners kan utmärka sig".

Den nya produktsviten utökar Vertivs omfattande portfölj av IT-teknologier och -tjänster och knyter dessa till en komplett och flexibel rackbaserad single source-lösning, inklusive:

• Nya Vertiv™ VRC IT Rack Cooling Unit med en fristående och en uppdelad version samt Vertiv™ Liebert® CRV Row Cooling Unit, speciellt utformad för kritisk utrustning i små serverrum, nätverksskåp och edge computing-anläggningar. Systemen har en unik lastmatchning, kompressorer och fläktar med variabel kapacitet, vilket gör dessa till en av branschens mest effektiva kylenheter för IT-skåp. Vertiv VRC kompletteras av ett komplett servicepaket som omfattar installation, svarstid vid start och förebyggande underhåll.

• Vertiv™ Geist™ Rack rPDU-serien med ett nytt 2-i-1-kombinationsuttag för flexibel kontaktanslutning och enkel kabelhantering. Geist™ UPDU är det senaste tillskottet till Geist rPDU-familjen, som har ett innovativt universaluttag som möjliggör olika konfigurationer för kunder med flera implementeringar världen över. Geist™ rPDU kan ha åtkomst till alla enheter i racket för fjärrövervakning och fjärrstyrning via en enda punkt, med övervakning som kan uppgraderas i takt med att tekniken utvecklas och verksamhetsbehoven förändras. Geist UPDU-modellerna möjliggör förbättrad prestanda och hantering av dynamiska IT-utrymmen, samtidigt som de förenklar inköpsprocessen och påskyndar snabb implementering över hela världen. Vertiv Geist rPDU-serien drar dessutom fördel av tjänstepaketet Vertiv™ Distribution Assurance.

• Högeffektiva enfasiga UPS-lösningar, till exempel Vertiv™ Liebert® GXT5 och den innovativa interaktiva Vertiv™ EDGE UPS som förväntas bli tillgänglig i kanalen på EMEA-marknaden i slutet av augusti. Vertivs Lifecycle Power Assurance Services tillhandahåller dessutom bekväm och kostnadseffektiv support för strömförsörjning till mindre IT-anläggningar. I takt med att edge-implementeringar i ökad utsträckning tas i drift och blir allt viktigare för företagen skyddar Vertivs femåriga skyddsplan små IT-anläggningar, och ger realtidsinsyn i kritiska system, vilket resulterar i tidig upptäckt av avvikelser.

• Med en förväntad lansering i oktober erbjuder den avancerade konsolservern Vertiv™ Avocent® ACS 8000 mobilfunktioner, något som möjliggör sömlös, integrerad fjärrstyrning av Vertiv- och tredjepartsutrustning, vilket ger effektivare och säkrare nätverksdrift även för fjärranslutna platser eller när trådbundet internet saknas. Förra året rankades Vertiv av IHS Markit som den världsledande leverantören av fjärrhanteringslösningar för IT, en marknad värd 720 miljoner dollar som fortsätter att växa starkt i takt med edge computing och fjärr-IT-tjänster.

Alla dessa erbjudanden gör att EMEA-återförsäljare kan få fler poäng via Vertiv™ Incentive Programme (VIP), vilket gör att partners snabbt kan tjäna pengar på belöningar. Från och med juli 2020 kommer ett utökat program med namnet VIP+ att erbjuda ännu fler fördelar för återförsäljarna genom tre medlemskapsnivåer – silver, guld och platina – inklusive lägre ingångsgränser, ytterligare incitament vid registrering och högre avkastning på vissa paket. Tilläggen till programmet gör att ännu fler partners kan dra nytta av det samtidigt som de utvecklar nyckelkompetenser och kunskaper i sin egen takt.

Om Vertiv
Vertiv för samman hårdvara, mjukvara, dataanalys och tjänster för att säkerställa att företagets kunder kan köra sina verksamhetskritiska applikationer kontinuerligt, med optimala prestanda, samt växa i takt med sina behov. Vertiv har lösningar för de största utmaningarna för dagens datacenter, kommunikationlösningar, samt installationer av både kommersiell karaktär och industrikaraktär. Det görs med ett sortiment av produkter för energiförsörjning, kylning och IT-infrastruktur, samt med tjänster för allt från molnet till ytterkanterna av nätverken. Vertivs huvudkontor ligger i Columbus, i Ohio i USA. Företaget har omkring 20 000 anställda och har verksamhet i fler än 130 länder. Besök vertiv.com för mer information, de senaste nyheterna och olika typer av innehåll.

Presskontakt
Nicholas Christiansen
T +46 (0) 702-07 10 57
E nicholas@cloudberry.se

LATEST NEWS

- News from the industry
7/10/2020
Dubbelt så snabbt, tre gånger säkrare att lägga takEngcon redovisar positivt resultat 2019Uppsving för onlinevideo under COVID-19Ny version av affärssystemet Unit4 ERP lanserat
7/9/2020
ABB gör tillverkning mer hållbar genom att återvinna och fabriksrenovera tusentals gamla robotarNy lärportal för kompetenshöjning inom industrin2D-kodläsare får automatiseringen att rullaEffektivitet på en ny nivå med IE5+ motorer och LogiDriveNy undersökning bland småföretagare: Få känner till vad fossilfri el innebär Equinix i nytt globalt samarbete med Alibaba Med IT som vapen besegrar Panini matsvinnet
7/8/2020
LFE – Animation av elektromagnetisk digital flödesvaktHantera dina spännband som ett proffsFöråldrad teknik gör att transport-och logistikföretag förlorar kunder Svenskarna börjar pensionsspara för sent – många riskerar att få klara sig på halva lönen BluJay partnerskap med Raven Logistics ger ett enda transportsystemUnit4 introducerar nytt globalt partnerprogramVerizon Business utökar sin VNS-portfölj med Ciscos ENCSAI-företag ska hjälpa handeln fylla butikerna med bibehållet avstånd
7/7/2020
Stort projekt för bilindustrin avklarat!Förbättrad säkerhet och ergonomi med ny och modern produktionsutrustningCTEK och Ferroamp lanserar ny integrationslösning för Chargestorm Connected och EnergyHubElesa tilldelas Högsta Kreditklass av Syna!
7/6/2020
Ny och unik data visar på bred och stor efterfrågan av byggplåtWELAND AB förvärvar Andon Robotics AB och Svets & Robotteknik i Småland ABJuni blir den första månaden under 2020 med färre inledda konkurser i Sverige än 2019.Ny rapport uppmärksammar HCL som ledande leverantör av specialiserade insiktstjänster Emballator skräddarsydde guldhink för Svenska SpelHushåll i Europa är för varma under sommarenNya möjligheter för telekomoperatörer med edge computingMambu ingår partnerskap med Google Cloud för att snabba på kundernas övergång till molnet
7/4/2020
Nytt distributionsavtal med Pedab breddar marknaden för dynabook
7/3/2020
Bolt introducerar ny och unik prissättningsmodell för sina elsparkcyklar mySwecon uppdaterad - här är nya finesserna!Wibax ingår i avtal om att förvärva Baltic TankNorelem säkrar fabriksteknik med ny skärmhållare och tillbehörssortimentFallskyddsprodukter från PetzlDana Lim rekryterar nyckelkompetens inom industriförsäljningMolnanvändningen i företag ökar både under och efter pandeminTechnima Nordic har lanserat nya aerosoler med RAL-bättringsfärger avsedda för färgmarknadenGoldman Sachs och TPG Growth leder Infinidats nya finansieringsrunda
7/2/2020
En återfödelse i innovationens namnNy gratis e-utbildning inom byggetik ska nå flerFixera med vakuumteknik direkt på arbetsbordetAtt anlita en konsult kommer aldrig blir detsamma igen!Maximera era digitala verktyg – för kreativitetens skull Lindab lanserar ställbar rännkrok som passar alla takNy handbok beskriver hållbarhetsaspekterna för skogsråvara från svenskt skogsbrukMontera i sten eller betong vid sommarhuset
7/1/2020
100 procent återvunnen plast i ny pall för Systembolagets flödenAnimation av flerstegsejektorer som minskar luftförbrukning100-årig forskning kan utrota dödsolyckornaKompakt och tunn centrifugalfläktHär är utsuget som renar utandningsluften från virus och bakterier
6/30/2020
VBN Components hårdmetall vinner Best of Industry AwardWeland investerar i såglinje från KaltenbachTryggare arbetsplats inom tillverkningsindustrinIntegrerat packflöde skapade ökad effektivitetEtt par räcker - HARTING TW1STEREftermontering av dödvinkelassistent för tunga lastbilarMotorer för puckhantering och sorteringsarmar i automatiserat i labb
Advertisements