LATEST NEWS

- News from the industry

Verksamheten är i full gång efter branden

Hos XL-BYGG A-TRÄ i Landskrona
Under lördagen bröt en brand ut i butiken hos XL-BYGG A-TRÄ i Landskrona. Räddningstjänsten var snabbt på plats och hanterade situationen och inga personer har kommit till skada. Verksamheten håller öppet som vanligt.

-För oss är det viktigaste att ingen har kommit till skada, varken kunder eller personal. Branden orsakade dock väldigt stora skador i vår butik men brädgården klarade sig undan. Under helgen var det många personer som gjorde ett fantastiskt arbete utöver det vanliga som sedan gjorde att vi kunde öppna som vanligt igen på måndag morgon, säger Fredrik Lindh, Platschef på XL-BYGG A-TRÄ.

Anläggningen håller öppet som vanligt och man har redan fått upp provisoriska kontor. Nu arbetar butiken hårt för att få igång ett nerskalat butikssortiment i tillfälliga lokaler på brädgården.

-I denna svåra stund finns det dock några ljusglimtar som värmer extra och som gör en både stolt och glad men även rörd. Det är väldigt många som har sträckt ut sin hand för att hjälpa till, alltifrån räddningstjänsten som var först på plats till kommunen och vår personal och andra XL-butiker men även till Optimera som vi normalt sett konkurrerar med. Det känns verkligen som att tillsammans kan vi fixa allt, säger Fredrik Lindh.

Vad som orsakade branden är ännu inte klarlagt men det finns inga misstankar om brott och försäkringsbolaget har redan varit på plats för att hjälpa till för att kunna fortsätta verksamheten som vanligt.

-Vi kommer att fortsätta kämpa för att kunna återgå till en normal verksamhet och vi har redan tagit flera viktiga steg. Vårt mål är fortsätta leverera en hög servicenivå till våra kunder, säger Fredrik Lindh.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen