Ad

LATEST NEWS

- News from the industry

Verizon Business utser Sanjiv Gossain

Till att leda Verizon Business EMEA
Verizon Business har utsett Sanjiv Gossain till Group Vice President och Head of EMEA. Sanjiv efterträder Scott Lawrence som kommer att anta rollen som Senior Vice President, Global Solutions. I sin nya roll kommer Sanjiv att ha det övergripande ansvaret för bolagets globala enterprise-verksamhet i EMEA-regionen och rapporterar direkt till Massimo Peselli Verizons Business Chief Revenue Officer for Enterprise and Public Sector.

"Sanjiv tillför en imponerande meritlista av tillväxt och entreprenörsmässig framgång. Han ansluter sig till Verizon vid en avgörande tidpunkt då betydande förändringar runt EMEA-regionen också ger ökade möjligheter, i takt med att våra kunder fortsätter att utnyttja avancerad teknik för att ytterligare förändra sina respektive branscher,” säger Massimo Peselli.

Sanjiv ansluter till Verizon från Cognizant där han hade flera strategiska roller och var en väl respekterad ledare. Han ledde företagets digitala enhet i Europa och Latinamerika där han övervakade en stark tillväxt. Sanjiv ledde sedan även företagets globala Artificial Intelligence- och Google Cloud-verksamhet. Innan Cognizant var Sanjiv Regional CEO för en verksamhet om 2 miljarder dollar på Computer Sciences Corporation (nu DXC Technology) där han ledde Storbritannien, Irland och Benelux-regionerna.

”Som en pålitlig partner för våra kunder har Verizon skalningsmöjligheterna, de tekniska produkterna och lösningarna, samt visionen för att hjälpa våra kunder på deras digitala transformationsresa. Vi betjänar 98 % av Fortune 500-företagen och vi är världskända för våra anställda, vårt nätverk och vår teknik,” säger Sanjiv Gossain. ”Jag är väldigt exalterad över att leda EMEA-verksamheten och njuter av möjligheten att fortsätta att bygga relationer med våra kunder och partners”.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare, Northern Link PR
Tel. +46 70 598 22 82
Mail: henrik@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
5/24/2023
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
5/23/2023
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
5/22/2023
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
5/19/2023
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
5/17/2023
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande