Veeam presenterar Veeam Availability Suite V10 - nästa generations backup-lösning - industritorget.com
SUNDAY, APRIL 05 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Veeam presenterar Veeam Availability Suite V10 - nästa generations backup-lösning

Med över 150 nya funktioner och förbättringar.

Inklusive modernt NAS-stöd, Multi-VM Instant Recovery-möjligheter och ökat ransomware-skydd - inkluderar Veeam Availability Suite V10 dataskyddsfunktioner som ökar tillgängligheten, portabiliteten och flexibiliteten för Cloud Data Management.

- Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, tillkännagav idag den allmänna tillgängligheten för Veeams nya backup-lösning Veeam Available Suite ™ v10, vilken markerar startskottet för nästa generations dataskyddsfunktioner som erbjuder ökad datatillgänglighet, portabilitet och flexibilitet. Vad som 2008 lanserades som Veeam Backup & Replication™ har nu utvecklats till att bli Veeam Availability Suite - företagets nya flaggskepp för backup-lösningar. Den nya lösningen erbjuder ett modernt fildataskydd för Networked Attached Storage (NAS), Multi-VM Instant Recovery™ för automatiskt katastrofåterställning (DR - Disaster Recovery) och kraftigt förbättrat skydd mot ransomware. Med utökad plattformsflexibilitet, möjlighet till datautvinning via API:er och över 150 betydande förbättringar har Veeam nu lanserat branschens mest robusta lösning för komplett datahantering och skydd för hybridmolnmiljöer.

I takt med att organisationer inför hybridmolnstrategier för att påskynda sin digitala transformation blir data alltmer avgörande för att nå affärsframgångar. I kölvattnet av detta fokus på datainnovation för att driva affärstillväxt har nya utmaningar tillkommit, som t ex att säkerställa att all data är flexibel, tillgänglig och uppkopplad. Enligt Veeams Cloud Data Management Report för 2019 uppfyller 73 % av organisationerna inte användarnas krav på oavbruten åtkomst till applikationer och data; många företag har vänt sina blickar mot Cloud Data Management, som en väg för att bättre tillgodose sina skyddsbehov och utnyttja kraften i sina data.

Veeam har utökat lösningen till att vara både bredare och djupare med mer plattformsstöd och avancerade funktioner, som gör det möjligt för organisationer att ha bättre kontroll över sina data, för att uppnå sina viktigaste affärsmål.

"V10 är den största lanseringen i Veeams historia. De förbättringar vi har gjort tar dataskydd till nästa nivå och skapar den enklaste, mest flexibla och tillförlitliga lösningen för hybridmolnmiljöer," säger Danny Allan, chief technology officer and senior vice president of product strategy vid Veeam. "Som marknadsledande inom Cloud Data Management har vi gjort det till en prioritering att fokusera på innovativa bäst-i-klassen-lösningar och anpassa våra produkter till kundernas behov. Den nya Veeam Availability Suite v10-lösningen är trogen dessa ideal och hjälper företag i alla storlekar att säkerställa att deras data alltid är tillgängliga, portabla och skyddade över alla moln- eller plattformslösningar, så att de kan använda dem på ett smart sätt för att omedelbart påskynda affärsframgångar och samtidigt planera för framtida behov.”

Veeam Availability Suite v10 skyddar moderna workloads i stor skala med bredare backup-möjligheter, uppnår ökad säkerhet via oföränderliga säkerhetskopieringar med S3 Object Lock, samt möjliggör mer djupgående integreringsalternativ för API-ekosystem, vilket gör att organisationer kan spara tid, minska kostnaderna och överstiga återställningsmålen.

"Molnbaserat dataskydd är ett växande behov för många av de organisationer jag pratar med, såväl stora som små, som alla befinner sig i olika stadier av molnadoption," säger Henry Baltazar, research vice president vid 451 Research. ”Lösningar som Veeams senaste v10-utgåva ger organisationer den skalbarhet som behövs idag och för morgondagens workloads, med nya Cloud Data Management-funktioner som inkluderar snabbare, automatiserade kopior till objektlagring och användning av S3 Object Lock, för att säkerställa att data skyddas mot cyberhot som t ex ransomware, insiderhot och skadliga administratörer.”

Veeam Available Suite v10 utökar Veeams ledarskap inom omfattande Cloud Data Management, genom att erbjuda avancerat skydd för alla applikationer, alla data och över alla moln. V10 levererar nya funktioner som tillför enkelhet, flexibilitet och pålitlighet, vilket gör det möjligt för företag att uppnå följande:

• Modernisera och förenkla skyddet vid delning av stora filer och för filservrar med kraftfull NAS-backup.

• Fortsätta att driva affärsverksamhet med hjälp av nästa generations Instant Recovery-motor och en Multi-VM Instant Recovery-funktion för katastrofåterställning efter massiva driftstopp i datacenter.

• Underlätta off-site-backup och få heltäckande skydd mot ransomware och insiderhot med förbättrad integration för S3-objektlagring och oföränderliga säkerhetskopieringar.

• Återanvända backup-data för att hitta nya insikter och få backup-lösningar att fungera med utökad plattformsflexibilitet och förenklad integrering av programvara för analysering av tredjepartsdata med den nya Veeam Data-Integration API-lösningen.

• Bredare plattforms- och ekosystemstöd, inklusive nya, avancerade funktioner för Linux, HPE Primera och HPE StoreOnce, Nutanix AHV, PostgreSQL, MySQL mm.

"HPE omdefinierar begreppet lagring för våra kunder och vi behöver partners som förstår att resan mot digital transformation bygger på data och intelligens," säger Jim Jackson, Chief Marketing Officer, Hewlett Packard Enterprise. ”Med Veeam säkerställer vi att de kritiska data som krävs för att påskynda verksamheten alltid är säkra och lättillgängliga för kunder. Vi är glada över att Veeam nu stöder HPE Primera och erbjuder förbättringar för HPE StoreOnce, så att kundens data alltid är tillgängliga, återhämtningsbara och skyddade. ”

Denna senaste utgåva är en fortsättning av Veeams stöd för Microsoft Cloud-tjänster, inklusive integration med Veeam Availability Suite, Veeam Backup för Office 365 och Veeam Backup för Azure.

"Stödet för Cloud Copy-läge till Azure Blob storage i Veeam Available Suite v10 gör det enkelt för kunder att eliminera behovet av lokal lagring, minska kostnaderna och snabbare uppnå 3-2-1-regeln för dataskydd, genom att omedelbart kopiera data till off-site-lagring i Azure, ” säger Tad Brockway, Microsoft corporate vice president for Azure Storage, Media and Edge.

”Ransomware och andra cyberhot är ett växande bekymmer för hela IT-samhället. Vi är glada över att samarbeta med Veeam för att tillhandahålla lokal backup-lagring som stöder den S3 Object Lock-funktionalitet som krävs för oföränderlig säkerhetskopiering, en ny funktion i Veeam Available Suite v10. Denna gemensamma nya lösning möjliggör snabb återställning från låsta säkerhetskopior på Cloudian-objektlagring på upp till 70% lägre kostnad än traditionell företagslagring och upp till 40% lägre kostnad än bandlagring, ” säger Sanjay Jagad, senior director of products and solutions vid Cloudian.

”Veeam är den enda lösningen med utrymme för vår enorma datatillväxt. Företagsskalbarheten är det som skiljer Veeam från andra aktörer, ” säger Renata Kobylinski, director of hosting and engineering devices vid Royal Caribbean Cruise Ltd.; Miami, FL

Veeam Availability Suite v10 finns tillgänglig på marknaden. För pris- och produktinformation, vänligen besök www.veeam.com/backup-solution-pricing.html. Registrera dig gärna till ett kommande virtuellt eller on-demand-event på go.veeam.com/v10.

För mer information om nya Veeam Availability Suite v10, vänligen besök www.veeam.com.

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Kungsgatan 60 | 111 22 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

News related to the company

LATEST NEWS

- News from the industry
3/31/2020
Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
3/30/2020
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
3/27/2020
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
3/26/2020
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
3/25/2020
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona
Advertisements