Ad

LATEST NEWS

- News from the industry

Varför höj och sänkbart skrivbord?

Ta hand om kroppen med ett höj och sänkbart skrivbord
I ett allt mer stillasittande arbetsmiljö är det viktigt att ta hand om vår hälsa och välbefinnande på jobbet. Ett höj- och sänkbart skrivbord kan vara en av de mest effektiva åtgärderna du kan vidta för att minska de negativa effekterna av stillasittande arbete. AZ design är ett företag som värnar om alla som sitter framför datorn och tillhandahåller höj och sänkbara skrivbord i olika versioner. Här är några skäl till varför du bör överväga att använda ett höj- och sänkbart skrivbord.

Förbättra din hälsa


En av de mest uppenbara fördelarna med ett höj- och sänkbart skrivbord är dess förmåga att förbättra din hälsa. Att stå upp när du arbetar kan bidra till att minska risken för hjärtsjukdomar, diabetes och fetma. Dessutom kan det bidra till att förbättra hållning och minska ryggsmärtor som kan uppstå när du sitter i en dålig position under en längre tid.

Öka produktiviteten


Ett höj- och sänkbart skrivbord kan också hjälpa till att öka produktiviteten. Genom att ändra arbetsställning kan du öka din energi och minska trötthet, vilket kan öka din effektivitet och koncentration. Dessutom kan det bidra till att minska antalet pauser du behöver ta under dagen, vilket innebär att du kan fokusera mer på att slutföra uppgifter och få mer gjort.

Förbättra din mentala hälsa


Att stå upp när du arbetar kan också bidra till att förbättra din mentala hälsa. En studie visar att personer som använder höj- och sänkbara skrivbord rapporterade en minskning av stress och ökad känsla av välbefinnande. Genom att förbättra din fysiska hälsa kan du också förbättra din mentala hälsa.

Anpassa skrivbordet efter dina behov


Ett höj- och sänkbart skrivbord ger dig möjlighet att anpassa skrivbordet efter dina behov. Detta innebär att du kan justera skrivbordet till en höjd som passar dig bäst, oavsett om du föredrar att stå eller sitta när du arbetar. Detta ger dig en högre grad av flexibilitet och komfort när du arbetar.

Förbättra samarbetet


Ett höj- och sänkbart skrivbord kan också hjälpa till att förbättra samarbetet på arbetsplatsen. Genom att kunna justera skrivbordet efter dina behov kan du skapa en mer öppen och flexibel arbetsmiljö. Detta kan bidra till att öka kommunikationen mellan kollegor och skapa en mer dynamisk och samarbetsvillig arbetsplats. I slutändan är ett höj- och sänkbart skrivbord en investering i din hälsa och välbefinnande på jobbet. Genom att minska risken.
Contact information
Mailing address
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556777-4319
Founded: 2009
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Contacts

Andreas Zwahlen
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
08 - 660 20 30
Vendela Hult
08 - 660 20 30

LATEST NEWS

- News from the industry
5/26/2023
Red Hat introducerar AI-driven automation Förnyar och utökar sitt utbud av verkstadsinredning Ransomware driver profess­ionalisering av cyberbrottFredrik Göransson blir ny VD för Transtronic ABRed Hat påskyndar IT-automation
5/25/2023
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23
5/24/2023
Hur man löser storleksbegränsningar?Account Manager Western Sweden & DenmarkBra resultat på CementaNordic Laser Technology CenterUppdaterad snedsätesventil
5/23/2023
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
5/22/2023
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!