LATEST NEWS

- News from the industry

Varför du måste ha rätt analysinstrument

Optimera processkontrollen med analysinstrument
Inom industrier som kräver hög precision och noggrannhet är användningen av avancerade analysinstrument avgörande för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Läs vidare för att utforska ett sortiment av högkvalitativa analysinstrument och hur de kan hjälpa din verksamhet.

Fuktighetskontroll på noggrann nivå med hjälp av daggpunktsgivare


Fuktighet spelar en kritisk roll i många processer. Daggpunktsgivare specialiserar sig på att upptäcka den temperatur då luften blir mättad med fuktighet och bildar dagg. Dessa mätningar hjälper till att förhindra kondensationsproblem och skyddar känslig utrustning.

Säker vattenrening med klorsensorer


Inom vattenrening och desinfektion är kontinuerlig övervakning av klorhalten avgörande för att säkerställa säkert vatten. Klorsensorer ger exakta mätningar och möjliggör snabba åtgärder för att upprätthålla vattenkvaliteten och minimera riskerna för hälsoproblem.

Få en exakt vätskemätning med konduktivitetssensorer


Konduktivitet mäter en materials förmåga att leda elektrisk ström. Konduktivitetssensorer möjliggör exakt övervakning av konduktiviteten i vätskor, vilket är viktigt för korrekt blandning och kemisk reaktion.

Ha koll på syra-basbalansen med hjälp av pH-sensorer


pH-värde är en central parameter inom kemisk processkontroll. pH-sensorer ger exakta mätningar av pH i vätskor och lösningar, vilket är avgörande för processens effektivitet.

Kvalitetskontroll av tryckluft


Tryckluft är en vital resurs inom många industrier. Instrument för mätning och övervakning av tryckluftskvalitet och fuktighetsnivåer är särskilt viktiga inom tillverkning, där tryckluft ofta används för att driva maskiner och verktyg, och även i livsmedelsproduktionen, där luftkvaliteten är avgörande för produktsäkerhet. Dessa instrument säkerställer att tryckluften uppfyller de strikta kvalitetsstandarder som krävs för att undvika produktionsproblem och upprätthålla företagets rykte för högkvalitativa produkter.

Kompauto är din pålitliga partner för högkvalitativa analysinstrument. Deras sortiment av produkter, däribland daggpunktsgivare, klorsensorer, konduktivitetssensorer, pH-sensorer, och instrument för tryckluft, utgör en omfattande lösning för företags processkontrollbehov. Genom att investera i dessa avancerade analysinstrument kan företag förbättra produktkvaliteten, minska driftsavbrott och öka sin konkurrenskraft på marknaden.
Kontakta Kompauto idag för att lära dig mer om deras produkterbjudande och hur de kan hjälpa dig att optimera dina processer.

Contact information
Mailing address
Box 265
77126 Ludvika
Visiting address
Fläder­stigen 1
77126 Ludvika
Region
Ludvika
Dalarnas county
Sweden
Organization id:
556250-7698
Founded: 1984
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Kompauto Nordic!

Kompauto Nordic är leverantör av instrument, ventiler till olika industriella applikationer.

Vår kompetens ligger med fokus inom flöde, tryck, nivå, temperatur för de flesta industriella applikationer.

Mätning och/eller reglering inom gas, luft, vatten och andra vätskor ligger inom vårt mångåriga kompetensområde. Vi hjälper våra kunder med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för ändamålet.

Agents

ALICAT SCIENTIFIC, Sweden (General agent)
Badger Meter, Sweden
Control Air, Sweden (General agent)
CORDIVARI, Sweden
DELTA-CONTROLS, Sweden
EUROMAG INTERNATIONAL, Sweden (General agent)
FOX THERMAL INSTRUMENTS, Sweden (General agent)
GRACE, Sweden (General agent)
HEINRICHS, Sweden (General agent)
HO-MATIC, Sweden (General agent)
JORC, Sweden
KOBOLD, Sweden (General agent)
NUOVA GENERAL INSTRUMENTS, Sweden
PARKER TRANSAIR, Sweden
PRO.COM, Sweden (General agent)
VALVOLE HOFMANN, Sweden (General agent)

Contacts

Stefan Johansson
010-130 10 05
Johan Abrahamsson
010-130 10 06
Denice Lindgren
010-130 10 03
Anders Tjernström
010-130 10 04
Magnus Corén
Indoor sales & Technical support
010 130 10 06
010 130 10 06
Kundtjänst
010-130 10 00

Videos

Smart och kostnadseffektiv tryckluft för lackerings-, däck- och bilverkstad.

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder