Tillgänglighet och digitala personliga möten i fokus när DBT lanserar ny tech-plattform - industritorget.com
THURSDAY, OCTOBER 29 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Tillgänglighet och digitala personliga möten i fokus när DBT lanserar ny tech-plattform

Sedan DBT grundades 2017 har bolaget haft ett tydligt mål om att bli en ledande finansieringspartner för Sveriges växande företag.
Den stora kundutmaningen idag inom finanssektorn är att vara både digital och personligt nära kunden. Företagskunder söker personlig dialog och tillgänglighet hos sin finansieringspartner*, vilket DBT nu möter upp med sin nya digitala plattform.

”Nu kan företag direkt på DBT.se söka finansiering och boka in online-möten med erfarna finansieringsexperter. Den personen följer sedan med hela processen från första mötet ända till lånet är återbetalt. Företagets finansiella information och annan relevant data samlas i vår digitala plattform som även integreras med företagets bokföringssystem, så vi i realtid kan följa företagets finansiella utveckling under hela låneperioden”, säger Alexis Kopylov, VD för DBT.

För DBT handlar företagsfinansiering om trovärdighet, goda relationer och hög kreditkvalitet. Personlig kommunikation med professionella och kompetenta rådgivare som förstår företagarnas situation är nyckeln. Samtidigt är det viktigt att ha järnkoll på riskerna och få tidiga indikationer omföretagets verksamhet inte mår bra. Som en del ingår verktyget ”DBT Business Wellness” som syftar till att i realtid kunna följa kundernas tillväxt och finansiella resultat.

”Nya DBT.se med uppdaterad varumärkesprofil och helt ny design möjliggör en automatiserad prospektbearbetning och en enkel digital ansökningsprocess med online mötesbokning för tillväxtföretag i behov av finansiering. Vi har genom noggranna användartester säkrat att vi kan erbjuda företagen en unik kundupplevelse.”, säger Annika Vangstad, CMO på DBT.

Varumärkesbyrån Kurppa Hosk har tillsammans med Curamando och Conversionista, alla delar av konsultgruppen ARC, hjälpt DBT att ta fram den digitala kundupplevelsen med design, innehåll, UX och struktur för nya DBT.se. Själva implementeringen och genomförandet av nya plattformen står byrån Digital Fans för. Utöver den digitala kundupplevelsen möjliggörs även ett datadrivet arbetssätt för trafikanskaffning, konvertering och mätbarhet. Framåt kommer plattformen, kundresan och dess tillhörande smarta data-drivna automatiseringar vidareutvecklas för att fortsätta ligga i teknisk framkant, där Digital Fans fortsätter stötta DBT.

”Varumärken och produkter är inte starkare än upplevelsen de ger sina kunder. Vi fick möjligheten att jobba med DBT för att skapa en helhetsupplevelse för deras kunder. Den digitala upplevelsen blir en möjliggörare för och en förlängning av DBT:s personliga bemötande”, säger Måns Jacobsson Hosk, VD på Kurppa Hosk.

Under året har DBT ägnat stort fokus för att bygga den nya plattformen då efterfrågan av finansiering från små och medelstora företag fortsatt är stor.

”Den nya plattformen vi har implementerat sätter en helt ny standard för finansindustrin. Den allra senaste tekniken är på sin plats för att driva maximalt värde till både DBT själva samt, ännu viktigare, gentemot deras kunder. Plattformen är ett fullfjärdrat martech och salestech system som framtidssäkrar deras affärer, möjliggör ett proaktivt data-drivet tillvägagångssätt samt effektiviserar DBTs dagliga arbete väsentligt.” Säger Johan Matsgård, medgrundare och VD på Digital Fans.

Logotyp och grafisk profil har sedan tidigare tagits fram av byrån Tomorro. Bilder står fotografen Rickard Liljero Eriksson för.

Om DBT
DBT grundades med ambitionen om att skapa bättre tillväxtförutsättningar för Sveriges små- och medelstora företag genom att bygga nästa generations digitala och personliga företagsbank. Vi vill ge tillväxtbolagen den finansiering de behöver och förtjänar. DBT är registrerat hos finansinspektionen och är utvald samarbetspartner till Europeiska Investeringsfonden. DBT listades nyligen av Stifted som ett fintechbolag att hålla koll på under 2020. www.dbt.se.

Om ARC
ARC är en grupp managementkonsulter, varumärkeskonsulter, kreatörer och digitala experter som i kombinerade team stöttar företagens omställning till digital konkurrenskraft och tillväxt. Genom dotterbolagen Curamando, Kurppa Hosk, Animal, Conversionista, Keybroker och Cupole erbjuder ARC ett konsulthus med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och New York. www.arc.inc

Om Digital Fans
Digital Fans är en data-driven byrå vars styrka ligger i att driva väsentlig tillväxt åt sina kunder. Detta uppnås genom att optimera de digitala kundresorna på både marknad- & säljsidan med ny banbrytande teknik och kraftfulla strategier. Det innebär vinstdrivande digitala annonser, högkonverterande hemsidor, och smarta automatiseringar & säljkonversationer. Digital Fans kunder har i snitt sett 5.8 gånger ROI i sitt samarbete. www.digitalfans.se.

*Källa: www.kvalitetsindex.se/wp-content/uploads/2020/09/SKI-Bank-2020

För mer information, kontakta gärna:
Alexis Kopylov, vd DBT, mail: alexis@dbt.se eller telefon: 073-352 33 79.
Contact information
Mailing address
Epicenter, Mäster Samuels­gatan 36
11157 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
559074-9361
Founded: 2017
Employees: 11
English description is missing, swedish description below.

Vi får företag att växa. Många svenska små och medelstora bolag upplever att det är svårt att hitta finansiering. Att varken kortsiktiga dyra lån eller långdragna bankprocesser är lockande alternativ. Därför är vår drivkraft att skapa riktigt bra finansieringslösningar för Sveriges företag och entreprenörer. Vi erbjuder företagslån från 3 till 30 miljoner kronor. Effektiv ränta 5-9%, inga övriga avgifter.

Tillväxtlån till expansiva och innovativa företag i alla branscher i samarbete med Europeiska Investeringsfonden.
Likviditetslån för att växa utan begränsning av betaltider och likviditetsutmaningar. Både billigare och smidigare än factoring.
Förvärvslån. Att köpa ett etablerat företag kan vara den mest ekonomiska och snabbaste vägen till att bli egen företagare. Vi hjälper dig förverkliga drömmen.
Investeringslån. Frigör utvecklingspotentialen i din verksamhet. Vårt investeringslån möjliggör inköp av allt från nya maskiner till utökat lager.

Vi på DBT har själva lång erfarenhet av entreprenörskap och företagsbyggande. Vi ger dig tillgång till både vår personliga kontakt med våra moderna digitala system. Det betyder skräddarsydda analyser och snabba beslut. Kapitalet som vi lånar ut kommer från större institutionella investerare och stiftelser. Tack vare ett unikt stöd från Europeiska Investeringsfonden kan vi dessutom ge dig bra ränta och trygga villkor.

Contacts

Annika Vangstad
0721414973

LATEST NEWS

- News from the industry
10/15/2020
HCL Technologies lanserar 1PLMCloud för att snabba på digital transformation inom tillverkande industriHCL Technologies uppmärksammas med Microsoft Partner of the Year’ Award
10/14/2020
Driv autonomi och effektivitet med smartare, kollaborativ CMM-teknikArbete hos Assemblin ElverkstadElfordon returnerar ström till elnätet med intelligent laddning från ABBSMC släpper ny produktöversikt med över 50 produktnyheterLuna Tools bidrar till samverkan för noll olyckor i byggbranschenPermanova växlar upp inom laserhärdning - köper nytt bolagSäkerhetsstandard för litiumbatterier för energilager utgiven
10/13/2020
Spänningsaggregat med displayWebbinarium: Ta kontroll över dina läckagekostnader idage-learning från Lund vinner pris i EnglandNordic Finance satsar på grön energiDe här är finalister i Swedish Mining Innovation Award 2020CNC SVARV modell T-FLEX, för träMedvetet val vid köp av el viktigt för småföretagare
10/12/2020
Element tecknar 12-årigt ramavtal med Saab avseende kalibreringstjänster och materialprovningHultafors lanserar ergonomiska, färgkodade skruvmejslarMAXXDRIVE® XT industriväxlar – kraftfulla drivenheter för transportbandAreco TP20 och TP45 med förmonterat tätbandLeuzes nya internationella distributionscenter är igång efter bara ett års byggandeEndast 1 av 4 globala företag håller kortinnehavarnas betalningsuppgifter säkra
10/9/2020
ABB-robotar snabbar upp testning för Covid-19 i SingaporeNYTT NAMN EFTER 50 ÅR!Så väljer du rätt förvaring till kontoret​BAGA är nominerade!Hållbarhet möter hållfasthetFinska Polaria gör entré i svenska badrum med slitstarka plåtskåpVeeam och Kastens datahanteringsplattform ska snabba på införande av container-baserade applikationer
10/8/2020
PLANTOHYD ES – en förnyelsebar hydraulvätska för stålindustri (och annan hydraulik)Tamtron ONE Timber, en helt ny våg för timmerkran på virkesbilar och skotare.5G och IoT hand i hand för industrinBluJay hyllas för lösning för komplex logistikUtmärkelsen Busch Innovation in Vacuum Award tilldelas DiloSwerock vinner Nordbyggs Guldmedalj för satsningen på ECO-BetongMed nytänkande om hantering ger edgelösningar stora fördelarEnklare nätverk i molnet med EquinixArval Beyond - den nya strategiplanen för 2020-2025
10/7/2020
Bättre arbetsmiljö i sjukvården tack vare samarbetsrobot från ABB Därför ska du återvinna ditt guldStora Enso sponsrar världsmästerskapen i nordisk skidsport i Planica 2023 och Trondheim 2025Skräddarsydda spänningslösningar nu tillgängliga från norelemLyftanordningar och lyftredskap - CE-märkning och riskerSCA erhåller tillstånd för ett bioraffinaderi på ÖstrandNya helt eldrivna passagerarfartyg med teknik från ABB tas i trafik vid NiagarafallenEverest placerar HCL Technologies som ledare inom Digital Workplace ServicesHCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation
10/6/2020
Därför kommer autonoma transporter till stenbrott och lättare gruvdrift förstKärnkraftverk berömmer Askalons serviceteknikerMidroc Automation huvudleverantör av tekniska system till VarbergstunnelnL&W Tearing Tester – en ny automatisk rivstyrkeprovare från ABB - ger säker, digital och snabb mätning av rivstyrka​Produktionen i Ystad uppgraderar maskinparken väsentligtSynsam Group flyttar produktion från Asien till Sverige – bygger fabrik med cirka 150 arbetstillfällen i OckelboArbetsmiljöverket inspekterar belastningsskadorFlexibel infrastruktur för IT blir absolut avgörandeAI-startupen Spacemaker säkrar rekordinvestering från Innovation NorgeMassiv breddning av Oracles affärssystem i molnet
10/5/2020
Första SPINNER-Maskinen med SIEMENS ONE GibbsCAM lanserar version 14Plåt & Ventföretagen beklagar utebliven LAS-överenskommelseABB slutför idrifttagning av världens mest kraftfulla transportsystem
Advertisements