LATEST NEWS

- News from the industry

Succéår för Isuzus helt nya pickup

Isuzu har haft ett fantastiskt 2021
Inför modellåret introducerades en helt ny generation av pickupen D-Max. Med en månad kvar att räkna ihop har utmärkelser och toppbetyg regnat över Isuzus stabila arbetshäst. Så även i Sverige där nyregistreringen mer än fördubblats och återförsäljarnätet har stärkts till att bli mer heltäckande än någonsin.

Genom hela 2021 har toppbetygen haglat över Isuzus helt nya generation av pickupen D-Max. På marknader där pickuper har en särskilt stark ställning utropades D-Max snabbt till favorit med en rad prestigefulla utmärkelser.

I Storbritannien utropades till Bästa Pickup i brittiska Business Van Awards samt av Trade Van Driver, What Van? och 4x4 Magazine. Nya Zeeländska NZ4WD Magazine utsåg D-Max till Ute of The Year och i Australien utsågs Double Cab-utförandet utsedd till Best Dual Cab Ute av Drive. I australiska Roy Morgan Customer Satisfaction Award vann samma komfortabla utförande av Isuzus härdiga pickup inte bara sin klass. Den utsågs även till bästa fordon av vinnarna i alla kategorier och Isuzu till årets biltillverkare!

Gemensamt för samtliga är att juryn på de olika tidskrifterna och branschorganisationerna motiverade sina val på mycket liknande sätt. Alla belyste hur Isuzu hade lyckats utveckla sin pickup med en personbilslik nivå på utrustning, komfort och – inte minst – hög trafiksäkerhet. Allt det samtidigt som ytterligare framsteg hade gjorts inom det som varit Isuzus traditionella paradgrenar: slitstyrka, praktisk funktion samt pålitlighet i alla väder och miljöer.

Med en traditionell, men från grunden nykonstruerad ram bygger senaste generationen D-Max vidare på Isuzus lastbils-DNA. Ramen utgör en ryggrad som är den kraftigaste på marknaden, konstruerad för att D-Max säkert ska ta sig fram i de tuffaste av miljöer, med över ett ton last flaket och en maximal dragvikt om 3,5 gånger så mycket.

En diffspärr och fyrhjulsdrift som med lätthet aktiveras inifrån den ombonade hytten, i kombination med elektroniska förarhjälpmedel som automatiskt anpassar drivgreppet, har nya D-Max egenskaper som terränggående arbetshäst förädlats och förbättrats ytterligare.

Det som utmärkt nya D-Max mest är dock dess höga säkerhetsnivå, med ett standardmonterat säkerhetspaket som – bland mycket annat – omfattar kollisionsvarnare och autobroms, adaptiv farthållare, filhållningsassistent, trafikskyltavläsning, trötthetsvarnare samt i hyttutföranden med baksäte till och med ISO-Fix-fästen för barnstol.

Det bidrog till att nya D-Max, som första pickup på marknaden har tilldelats det maximala säkerhetsbetyget fem stjärnor i de nya, stränga säkerhetstesterna i Euro NCAP och deras motsvarigheter i Australien och Asien.

Även i Sverige har framgångarna för nya D-Max under 2021 varit anmärkningsvärt goda. I tester har nya D-Max förbättrade egenskaper som pålitligt arbetsredskap uppskattats av svensk fackpress och ännu tydligare av alla köpare. Under 2021 ökade nyregistreringarna av D-Max med 115 procent. Redan innan årsskiftet ligger ytterligare ordrar om nära 1.000 pickuper!

Samtidigt har återförsäljarnätet stärkts med 25 nya företagare som säljer Isuzu i Sverige. De blev medlemmar i en hårt arbetande gemenskap av handlare som är så nöjda i kontakten med sin generalagent att Isuzu Sverige tog första plats i MRF:s årliga GA-enkät.

Tillsammans innebär det att Isuzu, under 2021 har en större och starkare närvaro i Sverige än någonsin förr.

Ett år av framgång och nyheter som nu är på väg in i ett nytt. Ett år som även det kommer att bjuda på flera nyheter från Isuzu. Alla förberedda och redo för fortsatt hårt arbete 2022.

Isuzu Sverige tackar er alla för ett fantastiskt 2021 och önskar

God Jul och Gott nytt år!

LATEST NEWS

- News from the industry
9/20/2022
DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security AllianceBeijer Almas dotterbolag Lesjöfors expanderar Hainbuch utökar portföljen för snabbväxlingTrumhanterare för fotgängare Dubbla utmärkelser till NSK vid Toyotas prisutdelningPeab storsatsar på drift och underhållIranskkopplad hackergrupp i ny cyberattackvåg Bixia och BatteryLoop i nytt samarbeteBanbrytande ekvation kan ge vassare kvantdatorerIvanti utökar Neurons plattform Nu lanserar vi på Netigate textanalys! Skarta Energy & Tohmajärvi kommun inleder samarbete
9/14/2022
Framtidens antenn är härNyindustrialiseringen är i riskzonenModern elinstallation med ConradNu lanserar Processus sin nya hemsidaMissa inte Världssjöfartens dag 2022!Nu välkomnar vi Pappelina till Pretopia!Plastspecialist lanserar ny serie av återvunna materialNy certifierad partner till Bosch RexrothLLB Expo tillbaka Behöver du låna pengar till en fastighet
9/13/2022
Spara tid, pengar och klimatVälkommen till årets Framtidsvecka!SSG Fluiddagar arrangeras 26-27 oktoberDuni Group medverkar på ScanpackPressinbjudan Fastighets­Mässan Malmö 2022