LATEST NEWS

- News from the industry

Stark orderingång ger optimism inför 2022

Hydrauliklösningar i världsklass
Ett utmanade år har gått in på sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022.

HydX har under mer än tio år levererat hydrauliklösningar av världsklass. Vi har ett antal starka partners i väletablerade företag som Danfoss Power Solutions, Parker Hannifin, Scanreco, Black Bruin, Reggina Riduttori, Bosch Rexroth och Slack & Parr. Tillsammans ger vi våra kunder ett mycket brett spektrum av kundunika produkter av hög kvalité.

Vi har också ett stort antal drivna och kunniga medarbetare som på alla tänkbara sätt levererar ett fantastiskt lagarbete varje dag och som ser till att vi kan fortsätta det goda och långsiktiga samarbetet som vi har med våra kunder, leverantörer och partners.

Det är jag stolt över.

2021 har inneburit ett antal positiva nyheter. Bland annat har våra ägare Volito Automation AB förvärvat de två bolagen ETP Powering Solutions och Blue Pac. Två framtidsföretag som för med sig flexibla och lösningsorienterade team. Det ökar HydX kompetens mot elektrifiering, vi tar ytterligare ett steg mot att vara en partner med helhetsansvar och vi erbjuder kunderna ett bredare spektrum av tekniskt avancerade och hållbara lösningar. Vi får nu en stark partner i OEM-delen att verka gemensamt med från och med 2022.

Stark orderingång ger en positiv känsla inför 2022

Samtidigt som vi under hela 2021 har haft en fantastisk orderingång från både befintliga och nya kunder har vi ställts inför utmaningar av sällan skådat slag. Vår bransch har, precis som många andra, berörts av den pågående pandemin. Omständigheter långt utanför vår kontroll har en stark påverkan på både leveranskedjor och frakter, där vi ser att både ledtider och priser är på väg att öka.

Tack vare vårat välsorterade lager har vi i de flesta fall lyckats bibehålla vår leveransprecision och höga servicegrad. Vi har också rekryterat ett flertal nya medarbetare och fördelat om våra resurser internt för att kunna vara flexibla i vårt operativa arbete.

Det gör att vi går in med en positiv känsla i år 2022.

Tillsammans med våra ägare Volito är vi väl förberedda för kommande år och vi avser att fortsätta den offensiva plan som vi gemensamt har tagit fram. Vi deltar i flera spännande diskussioner, har flera intressanta uppdrag på gång och har även framöver en spännande roll i det prestigefyllda projektet Vera C. Rubin Observatory i Chile.

I mer än tio år har HydX varit en flexibel, pålitlig och innovativ partner som fokuserat på att underlätta arbetet för både våra kunder och leverantörer. Det har lett till många givande samarbeten och vi ser fram emot att fortsätta vårda våra relationer med både kunder, leverantörer och partners under de kommande åren.

Jag vill avsluta med att tacka er alla för ett riktigt bra samarbete under 2021 och önskar er en riktigt god jul och ett gott slut.

Mikael Andersson
VD HydX
Contact information
Mailing address
Box 192
27124 Ystad
Visiting address
Östra Zink­­gatan 1
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne county
Sweden
Organization id:
556791-5326
Founded: 2009
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till HYDX AB!

ETT HYDRAULIKFÖRETAG MED HÖG AUTOMATIONSKOMPETENS

Hos oss finns det lång och gedigen erfarenhet inom styrsystem och radiostyrningar i samverkan med olika hydrauliska system. Det är just kombinationen av hög automationskompetens, vass konstruktionsavdelning och lång systemerfarenhet som är grunden till vår och våra kunders framgång och positiva utveckling.

Det är precis här vi skiljer oss åt från mängden. Tillsammans med vår ledstjärna Smoother Business gör vi livet enkelt. Det märks i allt vi gör.

Varmt välkommen till vår webbplats och blogg. Vi hoppas att du ska finna det du söker. Om du inte skulle göra det, så tveka inte att kontakta oss!

Contacts

Henrik Pålsson
0411-557183

LATEST NEWS

- News from the industry
1/5/2022
Zeppelin-Cat startar samarbete med Utbildning NordKapsling – nu med displayer och knappsatserEfterlängtad CT-scanner på plats på Produktionstekniskt CentrumNy VD för Swerock från årsskiftet
1/4/2022
Ni skottar väl säkert i vinter?Swecons HR-chef Paula Hernandez: "Tillsammans är vi safe@swecon"Conrad erbjuder nu kontakter från MolexVolvos tunga elektriska lastbil satt på prov2021 nytt rekordår för nystartade företagSolör Bioenergi etablerar sig i SträngnäsNytt rekord för Kia 2021Areco Direct fortsätter växa
1/3/2022
Nu finns däcktrycks­övervakning för både Volvo hjullastare och dumprarMontico startar svets­utbildning för Fredriksons VerkstadSammanslagningen klar: ”Fantastiska möjligheter”Även tillverkningsindustrin tjänar på digital marknadsföringNytt produktionsrekord för Oskarshamn 3Lägsta konkursnivåerna på fyra årCentrala milstolpar kopplade till Enviros kommersiella utveckling
1/2/2022
Saab får beställning på ledningsstödsystemFAR välkomnar utredning om revisionspliktenLogistikcenter med fokus på miljö och automationStabtech är ett av Sveriges snabbast växande företagSkyltmax tillsätter Mattias Klingberg som ny VD
12/23/2021
God jul & Gott nytt år!Uniktruck återförsäljare av maskiner från MECLIFTElin – en av Sveriges yngsta industriredaktörer Ny rapport visar hur svenskar kör i juletid jämfört med bilförare i andra länderStorskogen förvärvar Hans Kämmerer i TysklandMajoriteten är inte störda av vindkraftverkens hinderbelysning20 procents ökning av biodrivmedel 2021LightAir adderar industriellt erbjudandeSuccéår för Isuzus helt nya pickupSolfångare på plats hos Iberafrica i NairobiNya numret av Svensk ByggtidningKiwa lanserar miljöutbildningarRekordår för Grant Thornton International Ltd Norge och Tyskland satsar på svensk kvalitet
12/22/2021
Ett starkt 2021 bäddar för ett spännande 2022!Våga tro på framtidens teknik!Auer signal släpper sin starkaste serie hittills Oda lägger beställning värd ca 12 MSEKPositiv försäljningsprognos för Byggmaterialhandeln 2022Elmässan och Fastighets­mässan Syd flyttar till 14-15 september 2022Sciety investerar i spjutspetsbolaget NEOGAP TherapeuticsLinde bidrar i forsknings­projekt för vätgasdriven färjetrafikMeta och Cisco formar framtidens datacenter Parafon förbättrar produktionen
12/21/2021
Volvomaskiner sätter färg på vindkraftsbygge i MotalaMätteknik för reparation, underhåll och serviceEngångsplastens miljöpåverkan - dessa produkter förbjuds 2022Så kan sökmotoroptimering stötta exportmarknadenÖgonblick av tystnad visar vägen mot bättre supraledareLiplid är nu världens bästa lock Tooltec inleder samarbete med Saab Dynamics SJ investerar i framtidens snabbtågByggelement tar nästa stora kliv för klimatetGröna lastbilar får gräddfil genom terminaler i Göteborgs hamnVerizon uppmanar företag att förverkliga planerna på det uppkopplade företagetSå kan smart teknik minska din elräkning i vinterDavid Trygg ny säljare mot uthyrningsbranschen hos Scantruck AB