LATEST NEWS

- News from the industry

Stärker relationen mellan kund och tillverkare

Besök av Neousys Technology
Nyligen hade vi förmånen att välkomna Neousys Technology, experter inom industridatorer, på besök hos oss och några av våra kunder i Sverige och Danmark. Det här är precis vad vi älskar att göra – att koppla samman de bästa tillverkarna med de rätta kunderna och samarbeta för att uppnå framgångsrika lösningar. Att som kund ha möjlighet att resonera om sina specifika behov och önskemål direkt med en tillverkare är värdefullt.

På OEM Automatic strävar vi alltid efter att ge våra kunder det allra bästa. Ett viktigt sätt vi gör det på är genom att samarbeta med marknadsledande tillverkare. Nyligen hade vi förmånen att välkomna Neousys Technology, experter inom industridatorer, på besök hos oss och några av våra kunder i Sverige och Danmark.

Utbildning med Neousys Technology för att stärka vår tekniska expertis
Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa produkter och bidra med vår kunskap till våra kunder. Och när vi pratar om samarbetspartners, då är Neousys Technology ett namn vi är stolta över att vara förknippade med. De är kända för sin tekniska skicklighet, och i oktober 2023 besökte de oss från Taiwan för att bland annat utbilda vårt säljteam och våra produktansvariga. Det var en fördjupning i Neousys Technology’s industridatorer, där vi noggrant utforskade deras produktportfölj, analyserade deras unika egenskaper och diskuterade möjligheterna de kan skapa för våra kunder.

Om Neousys Technology och deras industridatorer
Neousys Technology specialiserar sig på att designa och tillverka robusta inbyggda datorer och system av industriell kvalitet med expertis som sträcker sig från inbyggd databehandling till datainsamling och bearbetning. De har varit en viktig del av vår framgång när det kommer till datorseende/computer vision och deras produkter utgör idealiska lösningar inom områden som automation, maskinsyn/machine vision/optisk läsning, transport, GPU-databehandling, övervakning och videoanalys. Deras system med tillämpningsfokus har visat sig vara särskilt framgångsrika inom följande områden:

• Datorer utan fläkt med ett brett temperaturområde
• Robust inbyggd industriell databehandling
• Kontrollsystem för maskinsyn/machine vision/optisk läsning
• Fläktlösa datorer för fordon
• Ultrakompakta fläktlösa inbyggda datorer
• Databehandling för övervakning och videoanalys
• Plattformar för GPU-databehandling
• Brett sortiment av NVIDIA® Jetson plattform

Kontakt mellan tillverkare och kunder i praktiken
Besöket handlade inte bara om utbildning. Neousys Technology följde även med oss ut för att möta några av våra kunder. Det här är precis vad vi älskar att göra – att koppla samman de bästa tillverkarna med de rätta kunderna och samarbeta för att uppnå framgångsrika lösningar. Att kunderna fick träffa Neousys Technology personligen var värdefullt då de på så sätt kan resonera om sina specifika behov och önskemål direkt med tillverkaren.

I vår värld är möten mellan kunder och tillverkare allt annat än ovanliga. Vad som särskiljer oss på marknaden är just vårt sätt att bygga en stark och sammanhållen samarbetskedja. Våra kunder har exempelvis möjlighet att komma i kontakt med oss redan idag och potential att kommunicera med tillverkare, såsom Bruce och Andrew, över Teams redan imorgon. Vi sätter stort värde på det nära samarbetet med våra tillverkare och ser till att de är en integrerad del av hela processen.

Fokus på att skapa mervärde för kunderna
Vår primära målsättning är att generera mervärde som går utöver det traditionella och som hjälper dig att lyfta dina utvecklingsprojekt till nästa nivå. Med vår tekniska kompetens och en bred produktportfölj strävar vi ständigt efter att förbättra dina produkter och processer. Våra säljare fungerar inte enbart som försäljningsrepresentanter, utan som samarbetspartners och rådgivare som arbetar tätt tillsammans med dig för att hitta de mest optimerade lösningarna.

Vi är fast övertygade om vikten av att förstå varje kunds unika behov och utmaningar, särskilt när det handlar om små och medelstora företag. Genom noggranna behovsanalyser strävar vi alltid efter att erbjuda den absolut bästa lösningen. Med vår expertis är det möjligt för våra kunder att snabbt ta stora kliv framåt på ett betydligt mer effektivt sätt.

För oss är det därför extra bra att vara delaktiga i processen från allra första början. Vi skickar aldrig bara ett prisförslag, istället investerar vi våra experttimmar i att utveckla den optimala lösningen. En av våra främsta styrkor ligger i vår förmåga att fungera som ett pålitligt bollplank och rådgivare i projekt, och det är då vi gör den mest påtagliga skillnaden.

"Samarbetet med OEM Automatic har visat sig vara mycket framgångsrikt och givande för båda parter. Vi värdesätter deras engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och expertis till sina kunder. Deras betoning på att skapa mervärde och deras djupa tekniska kompetens har etablerat dem som en idealisk samarbetspartner för oss." - Andrew Hsu, Neousys Technology.

I innovationens framkant
Att vara i frontlinjen av innovation är vad vi älskar, och samarbetet med våra tillverkare gör det möjligt för oss att hålla oss där. Genom att vi ständigt håller oss uppdaterade om de senaste trenderna inom kamera- och datorbranschen, gör det oss till en värdefull partner i ett utvecklingsprojekt. Vår målsättning är att lyfta ditt projekt till en ännu högre nivå genom att säkerställa att du har tillgång till den mest avancerade och effektiva teknologin.

OEM Automatic - Din primära partner för automation
I en tid då tekniken är avgörande, är vi redo att vara din primära partner för allt som har med automation att göra. Vår inriktning är att vara nära, kreativa och problemlösare. Besöket från Neousys Technology är bara ett av alla exempel på hur vi samarbetar med framstående tillverkare för att förenkla och förbättra våra kunders arbetsprocesser och lösningar.
Contact information
Mailing address
Box 1011
57328 Tranås
Visiting address
Dala­gatan 4
SE-57342 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings county
Sweden
Organization id:
556187-1012
Founded: 1974
Employees: 170
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till OEM Automatic AB!

Vi strävar efter att vara en av de ledande aktörerna i norra Europa inom försäljning av komponenter för industriautomation. Vi fungerar som våra leverantörers sälj- och marknadsorganisation på den svenska marknaden.

Genom vår marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi ett mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder.

Välkommen att kontakta oss!

The company's services/products

Computer & Software: Industrial computers
Electromechanical workshop: Connection equipment, Control and regulatory engineering, Control panels, Electrical cabling, Electricity automation, Energy control, PLC-System, Relays, Static frequency changer, Transformators
Electronic components: AC/DC- transducer, Actuator, Batterybackup, Cable equipment, Cable tools, Cablechains, Cables, Channel rails, Circuit breaker, Circuit breakers, Connector, Contactors, DC sources, DC/DC-transducer, Delay action fuse, Digital display, Electric cable, Fitting, Float switches, Frequency meters, Inductors, Inlet, Limit switches, Magnetic valves, Manometer, Membrane switches, Micro switch, Motor protector, Nesting, Position sensor, Power filter, Pressure sensor, Regulating products, Regulators, Remote control, Sensors, Shielded hose, Signal converters, Softstarter, Spiral hose, Static frequency changer, Stop watch electromechanical, Stop watch mechanical, Surge protection, Switchregulators, Transformers, Work light
Industrial automation: Automation equipment, Control system, Driverless trucks, Inspectionsystem, Robot automation, Vision systems
Process equipment for the food industry: CIP-system, Pressure gauge, Separators
Products: Butt hinge, Gas springs, Hydraulcylinders, Hydraulics, LED headlights, Lighting, Lock bar / Lever, Locks & Fittings, Machine components, Machine protection/ Machine safety, Magnets, Mechanical locksystems, Pneumatic, Pressure lift, Regulation ventilators, Regulators, Suction cups, Transmitter ,gauge, Vacuum components, Ventilators
Vehicle equipment: Controls, LED Headlights, Mountmaking Materials, Rear-view camera / Reverse camera

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Markus Hyltbring
Marketing Manager
070-6553093
Viktoria Tell
070-7503329

Videos

Hallå där med Pierre Bengtsson

Hallå där med Pierre Bengtsson
Hallå där med Johan Lind
Hallå där med Johan Löfgren
Produktpresentation - Aventics pneumatiksortiment
Produktpresentation - Inxpect Radarsystem
Produktpresentation - Industriell LED-belysning från Sangel
Produktpresentation - Välj rätt dykrör
Produktpresentation - Partex märkmaskin EOS2

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder