LATEST NEWS

- News from the industry

Special-Elektronik fortsätter sin tillväxtresa

Anställer Lars Lundin som ny säljare
Som ett led i Special-Elektroniks vidare satsning anställer de Lars Lundin som ny teknisk säljare. Han kommer vara baserad i Stockholm och blir en efterlängtad förstärkning till företagets kunder och medarbetare. Lars kommer senast från Triax som tillverkar pålitliga produkter och lösningar för mottagning och distribution av ljud-, bild- och datasignaler.

Lars Lundin har stor kunskap om produkter och lösningar för kabelTV-nät och kommer senast från Triax där han arbetat sedan 2017. På Triax började han som säljare och tekniker för huvudcentraler men gick sedan över till rollen som Pre Sales i Norden. Lars har alltid haft ett stort intresse för teknik och älskar allt som har med ljud och bild att göra.

- Det är väldigt roligt att Lars vill jobba tillsammans med oss. Det är en kompetent förstärkning, speciellt mot områdena TV-distribution och Hotell-TV, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Efter många år i teknikbranschen har Lars lång erfarenhet av Special-Elektronik, både som kund och leverantör, och har arbetat med många av företagets produkter genom åren.

- Det finns ett företag som jag sagt att jag skulle vilja jobba på redan för 25 år sedan och det är Special-Elektronik och nu är jag här, vilket känns fantastiskt! Ni har så mycket specialkompetens inom ett brett område, vilket är unikt och jag vill vara en del av det. Jag har varit i branschen i många år och vill gärna dela med mig av min kunskap och erfarenhet och är minst lika intresserad av att få ta del av mina nya kollegors kunskaper, säger Lars.

- Vi är otroligt glada över att ha Lars hos oss. Med hans stora erfarenhet av större projekt, tekniken i stort och EoC (Ethernet over Coax) kommer han bli en fantastisk förstärkning till vårt team, säger Ola Petersson, Gruppchef på Special-Elektronik.

- Nu har jag varit här i några veckor och jag trodde att det skulle vara bra, men det är så mycket bättre och känns helt rätt! Special-Elektronik är definitivt inget box mover företag utan här säljer man lösningar och det gillar jag. När jag jobbar i ett projekt så vill jag kunna leverera allt till kunden och det kan jag göra här, tillsammans med lika teknikintresserade människor som mig, säger Lars.

Lars startade sina första veckor på huvudkontoret i Karlstad med att lära känna sina nya kollegor och företaget. Han ser fram emot sina nya arbetsuppgifter med målet att alltid se till kundens bästa när det gäller deras behov:

- Jag har den stora förmånen att ha hela Sverige som min arbetsplats och jag hoppas att vi kan få in lite nya kunder med spännande projekt som vi kan hjälpa dem med. För mig är relationen till kunden oerhört viktig och jag är väldigt mån om att vårda den relationen och försöker alltid att göra mitt yttersta för att de ska bli nöjda. För vi är ingenting utan kunden, det får man aldrig glömma! Säger Lars.

Lars är en man med många strängar på sin lyra, han har arbetat som DJ, spelat i rockband och har genomfört inte mindre än nio Vasalopp och tackar sällan nej till en träningsutmaning. Med en stor passion för hälsa och träning ser han till att hålla igång kroppen på flera sätt. På fritiden tränar han löpning, skidor, cykling och orientering, där den sistnämnda är favoriten eftersom det är en kombination av löpning och problemlösning.

Vi hälsar Lars varmt välkommen till oss!
För frågor gällande CATV-produkter kontakta Lars Lundin på:
E-mail: lars.lundin@specialelektronik.se
Telefon: +46 54 444 2054

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder