Snabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57 - industritorget.com
SUNDAY, MAY 31 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Snabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57

Med den användarvänliga grästrimmern FSA 57 från STIHL är det enkelt och bekymmersfritt att få fina kantlinjer i trädgården.
Trimmern är välbalanserad, tyst och utrustad med avståndbygel för smidig klippning även runt träd, buskar och andra föremål.

FSA 57 är en batteridriven trimmer för trädgårdar och andra mindre grönytor. Den är bekväm att använda, väger endast 3,5 kg inklusive batteri och kräver inga hörselskydd.

– Med FSA 57 går det snabbt och smidigt att få till alla typer av grästrimning och putsarbeten. Det är en praktisk och användarvänlig grästrimmer, inte minst på grund av att den är välbalanserad och enkel att anpassa efter användarens behov, säger Mats Gustafsson, nordisk produktchef på STIHL.

Längden på trimmerns riggrör justeras enkelt och utan verktyg, precis som handtagets vinkel – allt för att passa den specifika användarens förutsättningar. Maskinen är ergonomiskt utformad med gummerat handtag och optimerade styrreglage med gas och aktiveringsspärr för säker hantering.

Grästrimmern FSA 57 har en klippdiameter på 280 mm och levereras med avståndbygel som ger toppresultat också runt träd, buskar, kantsten och andra föremål. Det nya trimmerhuvudet AutoCut C 3-2 är standardutförande och designat för enkel och bekväm hantering. Trimmerhuvudet PolyCut 3-2 med knivar finns som tillval.

– Med AutoCut C 3-2 kan trimmertråden fyllas på utan att öppna trimmerhuvudet och under användning matas fram med ett bestämt knyck mot marken. Det är också lätt att byta mellan de båda trimmerhuvudena. Medan nya AutoCut C 3-2 bäst lämpar sig för grästrimning är PolyCut ett bättre val när det kommer till ogräs, säger Mats Gustafsson.

FSA 57 tillhör batterisystemet AK-system från STIHL. Grästrimmern kan köpas som maskinenhet eller i set med batteriet AK 10 och laddare, och har en körtid på upp till 40 minuter. Eller uttryckt i meter, cirka 625 meter gräskant på en laddning.

FSA 57 - AutoCut C 3-2 (2 mm)
Batteri: AK 10
Vikt med batteri och skärverktyg: 3,5 kg
Skärbredd: 280 mm
Ljudeffektnivå: 89 dB

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Gustafsson, produktchef STIHL Norden, 0302-248 00, mats.gustafsson@stihl.se
Gunilla Eriksson, presskontakt STIHL Sverige, 0302-248 08, gunilla.eriksson@stihl.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/25/2020
Veidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
5/22/2020
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
5/20/2020
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
5/18/2020
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt
Advertisements