LATEST NEWS

- News from the industry

Skydda fötterna på arbetsplatsen

Förstå vikten av rätt skyddsskor
Skyddsskor är inte bara ett grundläggande skydd för fötterna utan en avgörande del av personlig skyddsutrustning i många yrken. Dessa skor är designade för att ge skydd mot potentiella faror på arbetsplatsen, inklusive men inte begränsat till fallande föremål, skarpa föremål, kemikaliespill och elektriska risker.

Vad är skyddsskor och dess syfte?Säkerhetsskor är specialdesignade skor som erbjuder skydd mot en rad olika arbetsmiljöfaror. Syftet med dessa skor är att minimera risken för skador på fötterna, vilket kan orsakas av tunga fallande föremål, skarpa objekt på marken eller till och med elektrisk ström. Genom att använda säkerhetsskor kan arbetare utföra sina uppgifter säkrare och mer effektivt, vilket bidrar till en tryggare arbetsmiljö.

Några vanliga typer av säkerhetsskorPå marknaden finns en mångfald av skyddsskor anpassade för olika yrken och arbetsförhållanden. Några av de vanligaste kategorierna inkluderar:

Skyddsskor: Dessa är grundpelaren i säkerhetsutrustning för fötter, lämpliga för en mängd olika arbetsmiljöer där fotens skydd är prioriterat.

Skyddskängor: För de som arbetar i tuffare miljöer eller behöver extra skydd för anklar och underben, erbjuder D-S ett urval av robusta skyddskängor.

Skyddssandaler: För arbete i varmare klimat eller inomhusmiljöer där ventilation är viktig, erbjuder skyddssandaler en kombination av skydd och komfort.

Skyddsstövlar: Idealiska för arbetsplatser med blöt eller lerig terräng, där vattentåligt skydd är ett måste.

Vikten av rätt skyddsskorAtt välja rätt skyddsskor är avgörande för att säkerställa maximalt skydd. Det är viktigt att överväga specifika arbetsförhållanden och potentiella risker vid val av sko. Komfort är också en avgörande faktor, då skor som sitter väl bidrar till mindre trötthet och ökad produktivitet.

Underhåll och livslängdRegelbunden vård och underhåll av skyddsskor är avgörande för att de ska kunna erbjuda optimalt skydd under hela deras livslängd. Det innebär regelbunden rengöring, inspektion för skador och utbyte vid tecken på slitage.

Skyddsskor från D-S SäkerhetsutrustningSkyddsskor spelar en central roll i att skydda arbetare från en rad potentiella faror i arbetsmiljön. Genom att välja rätt typ av skor, underhålla dem väl och byta ut dem när det behövs, kan arbetsplatsskador minimeras effektivt.

För den som söker ett brett sortiment av högkvalitativa skyddsskor, erbjuder D-S Säkerhetsutrustning ett omfattande urval för att möta de skiftande behoven och kraven för olika yrkens arbetsmiljöer. Upptäck deras sortiment och hitta de säkerhetsskor som passar just dina behov och bidrar till en säkrare arbetsdag.
Contact information

D-S Säkerhetsutrustning A/S

Mailing address
Fårö­gatan 6
21124 Malmö
Region
Malmö
Skåne county
Sweden
Organization id:
556567-7274
Founded: 1977
Employees: 49
D-S Säkerhetsutrustning A/S.
Our goal is your safety!

We are your complete supplier of personal protective equipment and offer a complete product range of work environment solutions, technical equipment and PPE in all categories, directly to you without expensive intermediaries, and have been doing this for more than 70 years.

We service all industries, public as well as private, and ship worldwide.

At our production in Denmark, we develop and manufacture tailor made solutions including our own fire retardant clothing of VARMEX®.

euroquiPPE ab by D-S Safety A/S strives to be your preferred PPE supplier.

Latest ads from D-S Säkerhetsutrustning A/S

All 10566 objects by this company

Contacts

Theis Dræberg
+45 20 80 56 52
Anders Norman
+46 (0)739470000
+46 (0)739470000
Thomas Nielsen
Marketing Manager
(+45) 55 44 66 01

Videos

Välkommen till D-S Sikkerhedsudstyr

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper