LATEST NEWS

- News from the industry

ServiceNow utökar Now Assist-erbjudandet

Med generativ AI i alla arbetsflöden
Plattformsbolaget ServiceNow tillkännager nu, i och med uppdateringen “Vancouver”, en stor expansion av Now-plattformen. De nya uppdateringarna innebär bland annat att generativ AI bäddas in i alla arbetsflöden för att på bästa sätt accelerera produktivitet, förbättra upplevelsen och öka smidigheten för kunderna. I den nya uppdateringen har även säkerhet och styrning förbättrats, kritiska processer inom hälsovård och finans har förenklats och med hjälp av AI har kunskapsdelningen accelererats.

"Organisationer söker en pålitlig partner som kan hjälpa dem att navigera i denna dynamiska och snabbrörliga era av intelligens", säger CJ Desai, president och chief operating officer på ServiceNow. "ServiceNow har tusentals kunder som redan använder Now-plattformen för att digitalisera och effektivisera processer i hela företaget. Med vårt nya släpp i Vancouver kombinerar vi kraften i Now-plattformen med nya generativa AI-funktioner för att få in en AI-driven intelligens i varje hörn av verksamheten, vilket skapar en katalysator för både produktivitet och bättre företagsupplevelser."

Levererar generativ AI på enterprisenivå i alla arbetsflöden
Now-plattformen operationaliserar generativ AI för att driva tillväxt och hjälper samtidigt kunder att minska kostnaderna. AI-funktionaliteten kallad Now Assist är invävd i alla processer och arbetsflöden för att optimera prestanda och följer ServiceNows riktlinjer för etisk och ansvarsfull utveckling och användning.

Alla delar av Now Assist innehåller generativa AI-funktioner såsom casehantering, incidenthantering, agentchatt, virtuell assistans och sökfunktioner. Dessa kraftfulla funktioner kan användas i ett flertal situationer och av alla användarprofiler, från anställda och agenter till utvecklare. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för företag att föra över kraften från generativ AI till vilken avdelning som helst och snabbt och att enkelt expandera till andra delar av verksamheten. Bland de nya innovationerna finns:  

Now Assist for ITSM som gör det möjligt för företagets IT-ledare att ta kontroll över ITupplevelsen, vilket förbättrar agenternas produktivitet och de anställdas upplevelse. Med sammanfattningar av incidenthistorik och live virtuell agent-interaktion utformad för att leverera fullständiga svar istället för sökresultat, kan agenter lösa problem och förfrågningar snabbare. Now Assist för ITSM kan också skapa kontextuella sammanfattningar av incidenter och lösningsnoteringar, vilket hjälper organisationer att implementera bästa praxis för incidenthantering och lösa fler incidenter på kortare tid.

Now Assist for CSM effektiviserar kundserviceprocessen från början till slut, vilket leder till högre agentproduktivitet, potentiella kostnadsbesparingar och en förbättrad kundupplevelse. Genom att snabbt generera sammanfattningar av ärenden och chattar, reducerar Now Assist för CSM manuellt arbete och låter agenter lösa kundproblem snabbare. Kunder drar också nytta av en förbättrad självbetjäningsupplevelse, med tillgång till resurser som hjälper dem att hitta svar snabbt, vilket leder till högre ärendeavledning och kostnadsminskning.

Now Assist for HR hjälper HR-ledare att driva produktivitet och operativ effektivitet, minskar manuella uppgifter för HR-team och ger medarbetarna de svar de behöver snabbt. HR-chefer kan hantera flera typer av frågor från löneavvikelser till ändringar i pappersarbetet utan att behöva sålla igenom massor av information genom att granska omedelbara sammanfattningar av ärendeämnen, tidigare historik från livechatt och interaktioner med virtuella agenter, såväl som tidigare beslut och vidtagna åtgärder. Detta ger HR-team det sammanhang de behöver för att kunna lösa problem snabbt och säkert.

Now Assist for Creator hjälper utvecklingsteam att snabbt skapa appar på Nowplattformen. Genom att ha tränats på ServiceNow-teknik, är resultaten designade för att vara högre av kvalitet, mer skalbara och säkrare än någon annan kodgenereringsteknik. Now Assist for Creator inkluderar den allmänna tillgängligheten av text-till-kod, som konverterar text på naturligt språk till kodförslag av hög kvalitet, och i vissa fall till och med komplett kod. Text-till-kod hjälper till att få varje hörn av företaget kan skapa sömlösa kodningsupplevelser som kan leverera snabb utveckling och ökad produktivitet.

Prissättning och tillgänglighet
Alla generativa AI-innovationer som tillkännages är en del av ServiceNows Now plattform Vancouver release och kommer att vara tillgängliga för alla kunder i ServiceNow Store den 29 september.  

Ytterligare innovationer i Now-plattformen
Utöver implementeringen av AI i Now plattformens Vanouver-release tillkännagavs även ytterligare innovationer; förbättrad säkerhet och styrning, förenklade kritiska processer inom hälsovård och finans och påskyndad kunskapsdelningen genom AI.

Tryck här för att ta del av den fullständiga pressreleasen med alla innovationer på engelska.

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning