LATEST NEWS

- News from the industry

ServiceNow inleder årlig konferens Knowledge

GenAI och nya partnerskap på agendan
ServiceNow inleder nu sin årliga konferens Knowledge i Las Vegas genom att presentera innovativa lösningar utformade för att driva AI-transformation för företag. Dessutom presenterade de flera nya funktioner i det generativa AI-verktyget Now Assist, med syfte att öka produktivitet, sänka kostnader och skapa nya möjligheter för innovation. Dessutom tillkännagav ServiceNow att de utökar ett flertal strategiska samarbeten för att utveckla nya lösningar och expertis.

AI-plattformsbolaget ServiceNow tillkännager nu flera nya innovationer och strategiska samarbeten i samband med den årliga konferensen Knowledge som äger rum i Las Vegas 7-9 maj. Med GenAI inbäddat direkt i Now-plattformen och ServiceNows multimodala modell Now-AI får kunderna en out-of-the-box-intelligens som är byggd och optimerad specifikt för företags arbetsflöden. Multimodala modeller innehåller och bearbetar många typer av data, som text, bilder, ljud och video, som användarna sedan kan dra nytta av på en rad olika sätt för att få bättre resultat. De nya funktionerna läggs till bland ServiceNows GenAI funktioner och är skräddarsydda för att möta behoven hos olika typer av användare.

• Nya Now Assist for Strategic Portfolio Management (SPM) snabbar upp strategiska beslut genom att analysera och lyfta fram viktiga punkter från kundfeedback och förfrågningar, vilket hjälper anställda att förbättra kundnöjdhet och affärstillväxt.

• Nya GenAI-funktioner som skapats för apputveckling inkluderar generering av tjänstkatalogobjekt, appgenerering och playbookgenerering, vilket gör det möjligt för utvecklare och administratörer att skapa dessa element på en bråkdel av den tid det normalt tar.

• Kunder inom den offentliga sektorn kommer att kunna implementera Now Assist för mer intuitiva upplevelser. Now Assist GenAI-funktioner som drivs av Now LLMs kommer att vara tillgängliga för kunder inom den offentliga sektorn i Government Community Cloud (GCC), ServiceNows dedikerade moln som är utformat för att möta myndigheters reglerings-, efterlevnads- och säkerhetsbehov.

ServiceNows tillförlitliga AI- och dataplattform gör det möjligt för kunderna att snabbt utnyttja AI:s fulla potential i hela sin verksamhet.

Automatiseringslösningar som driver arbetet framåt
Efter många årtionden där man jobbat i flera olika system kräver företag idag en lösning som kopplar samman allt i ett. Här fungerar ServiceNow som en enda, strategisk plattform som förenar alla aspekter av organisationen. New Creator Studio utökar befintliga utvecklingslösningar i ServiceNow Creator Workflows med low-code och no-code och ytterligare verktyg för att skapa appar, vilket ger anställda möjlighet att bygga intelligenta arbetsflöden som ökar produktiviteten. ServiceNow presenterar också nya, specialbyggda lösningar för tillverkningsindustrin som möjliggör en snabbare och effektivare verksamhet och ökar de anställdas produktivitet.

Nya och utökade strategiska samarbeten
Under Knowledge presenterar ServiceNow också ett flertal nya och utökade samarbeten. Bland annat inleder de ett samarbete med Genesys för att tillsammans kombinera de bästa funktionerna från båda plattformarna. Dessutom utökar de sitt samarbete med Fujitsu för att tillsammans lansera nya, branschöverskridande lösningar. ServiceNow stärker också samarbetet med Infosys, med målet att förbättra kundupplevelsen med GenAI-drivna lösningar för olika branscher.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper