LATEST NEWS

- News from the industry

Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™

Revolutionerar leveranskedjehantering
Samarbetet mellan Clip-Lok SimPak och Wing Lift™ förenar innovativ containerhanteringsteknologi med smarta förpackningslösningar, vilket resulterar i smidigare verksamhet och kostnadsbesparingar genom hela leveranskedjan. Med insikt om behovet av effektiv och kostnadseffektiv förpackning för att transportera Wing Lift™-system, gjorde dom två företagen gemensam insats för att revolutionera containerhanteringspraxisen.

Wing Lift™ är en kostnadseffektiv containerbärare som är utformad för att lyfta och flytta containrar korta sträckor. Den erbjuder extrem manövrerbarhet i alla riktningar vid förflyttning av tunga containrar utan hjälp av kranar eller lastbilar. Å andra sidan är Clip-Lok SimPak specialiserade på skräddarsydda förpackningslösningar som är utformade för att optimera utnyttjandet av utrymme och minska transportkostnader. Genom att analysera de unika kraven för Wing Lift™ och dess transportmetoder utvecklade Clip-Lok SimPak en skräddarsydd förpackningslösning med hållbara material som OSB och fjäderstålklämmor.

Denna specialanpassade förpackningslösning är konstruerad för att passa sömlöst in i olika transportlägen, inklusive lastbilar, sjöcontainrar och flygfrakt. Genom att maximera utrymmeseffektiviteten och minimera förpackningsmaterial säkerställer Clip-Lok SimPak betydande kostnadsbesparingar på 15 % till 20 % för transport och lagring. Men samarbetet slutar inte bara vid förpackningar. Clip-Lok SimPak tillhandahåller även rådgivningstjänster för att optimera utformningen av Wing Lift™-systemen för att minska logistikkostnaderna, vilket ytterligare förbättrar effektiviteten och beaktar hållbarhetsmetoder. Båda företagen är engagerade i att leverera innovativa lösningar som förenklar logistikoperationer och driver affärssuccé.

Slutligen representerar samarbetet mellan Clip-Lok SimPak och Wing Lift™ ett steg mot optimering av leveranskedjan och hållbarhet. Detta innebär förenklad containerhantering, ökad effektivitet och minskade logistikkostnader för båda företagen.
Contact information

Clip-Lok SimPak Scandinavia Aps

Mailing address
Solvang 25
3450 Allerød
Visiting address
Karl Xi Väg 27
30243 Halmstad
Region
Denmark
Organization id:
DK 17406434
Founded: 1988
Employees: *
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Clip-Lok SimPak, Sweden!

Clip-Lok SimPak®-koncernen är ett globalt nätverk med självständiga företag som spänner över marknadsföring, försäljning, kundrelationer och tillverkning på fem kontinenter. Vi har många års erfarenhet inom återanvändbara förpackningar och vi erbjuder kundsupport för internationella sändningar, både vid sändnings- och vid ankomststället. Clip-Lok-koncernen har försett kunder över hela världen med förpackningslösningar under mer än två årtionden och fortsätter att bygga upp nya relationer.

Branscher
Vi har hanterat många spännande och utmanande uppdrag under åren och vi klarar alla branscher. Vi har byggt upp ett nära samarbete med många sektorer, från vilka vi har många års erfarenhet:

* Flygindustrin
* Försvarsmakten
* Fordonsindustrin
* Underleverantörer till fordonsindustrin
* Underleverantörer till försvarsmakten
* Ammunition/FN-klassificering av varor
* Högteknologiska maskiner
* Rullar och spolar
* Plus mycket annat

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Anders Lassen
+4540570587
Valeriia Mostytska
+380673118583

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper