Så kom den första pallplatsen i Porsche! - industritorget.com
WEDNESDAY, MAY 27 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Så kom den första pallplatsen i Porsche!

Industritorget gratulerar Hugo Nerman till sin första pallplats i Porsche Carrera Cup Scandinavia.
Helgens tävlingar på fina Rudskogen är över och med ett bra kval (3:e resp. 4:e) så fanns det lite förhoppningar om att få möjlighet att stiga upp på pallen för Hugo.

Rent fartmässigt har han varit där tidigare men inte riktigt fått utdelning för den. Rätt om det var lite kallt idag så var det helt ok väder för årstiden och det märktes även att Porsche Norge storsatsat på tävlingen.

Mycket aktiviteter i depån för alla åldrar och en första smygvisning av Porsches 100% elbil Taycan som drog åt sig mångas blickar med stort intresse.

I race #1 så var startpositionen 3:a för Hugo och alla tre där fram fick bra starter och kom i väg bra. Vi visste att det fanns några hungriga förare bakom som kanske inte riktigt fick till sina kval i går och ville upp i fältet säger Fredrik Nerman.

Mycket riktigt blev det en hel del press bakom Hugo tidsvis men riktigt snyggt hanterat av honom och inga misstag under hela racet över 12 varv. Så kul att se målflaggan och få första pallplatsen i en Porsch Cup-bil. Tror att det är fler än vi i teamet som tycker det var välförtjänt och riktigt kul att en rookie kan göra det. Även en hel bil i mål fick vi också vilket alltid är värdefullt för oss. Extra kul också att Hugo hade snabbast varv av alla i racet och därmed fick ett extrapoäng för det.

Till Race #2 visade fler väderappar att det skulle börja regna precis när racet skulle starta. Men det verkade klara sig länge och när starten gick så var det uppehåll och Hugo fick igen en bra start men denna gång från 4:e rutan. Dock hamnde hans teamkamrat framför och som tidsvis inte hade samma fart varför det blev lite kö och bitvis stökigt.

Hugo hade bra fart igen dock och var uppe och hotade Sundahl fler gånger men kom inte riktigt till någon gång. Med ca 4 varv kvar blev det tyvärr safetycar och hela fältet packades ihop och fick köra om det igen efter omstarten med 2 varv kvar sedan. Hugo såg ut igen att kunna hota om 3:e platsen men gjorde ett misstag själv i ett försök att gå om tyvärr på sista varvet i sista kurvan och kom ut i gräset. Efter mål gång fick Hugos sedan en bestraffning för att han återtagit sin position på ett farligt sätt och fick därmed 2 platsers nedflyttning från 5:e till 7:e.

Summerat en bra helg med bra kval och en första pallplats för Hugo Nerman.
Contact information
Mailing address
Söndrums­vägen 29
30237 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands county
Sweden
VAT number:
556665-8844
Founded: 2001
Employees: 11
Om oss

Industritorget.se är en b2b-portal som funnits på nätet sedan 2001 och har utvecklat många bra tjänster för företag inom industrin. Vi har ett stort företagsregister där ni kan finna de tjänster/produkter ni behöver. Här finns också ett förfrågningssystem där ni kan rikta era offertförfrågningar till specialister inom det område ni eftersöker.

En av våra största tjänster är vår Köp & Sälj-marknad, där marknadsledande leverantörer säljer sina produkter, både nytt och begagnat. Hittar ni inte den produkt ni söker finns det en efterlysningstjänst där ni kan efterlysa produkten hos våra anslutna leverantörer.

Företag som är medlemmar hos oss har även möjlighet att platsannonsera på siten och har tillgång till fria kreditupplysningar i samarbete med Bisnode. Vi har också en nyhetstjänst där vi dagligen publicerar pressmeddelanden inom industrin.

Affärsidé:

Att vara industrins ledande marknadsplats på internet.
Att erbjuda inköpare & leverantörer inom industrin en kostnadseffektiv, totaltäckande marknadsföring.
System som underlättar kommunikationen mellan dessa grupper.

Industritorget.se erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring till den Svenska industrin.

– Branschens smartaste!

Välkommen att kontakta oss på 035-260 32 00.

Industritorget Sweden AB
Söndrumsvägen 29
302 37 Halmstad

support@industritorget.se

Want to work forIndustritorget SWEDEN AB?

The company currently has 1 job ads: Mediasäljare

Contacts

Linda Jongmans
035-260 32 05
Stefan Åkerlund
Sales
035-260 32 06
Eliad Nordell
035-260 32 16
David Larsson
Sales
035-260 32 17
Oliver Björk
035-260 32 08
Erik Manni
035-260 32 07
Anna-Sara Hansen
035-260 32 09
Bjarne Hansson
070-219 85 82
Susanne Rosén
035-260 32 03
Christoffer Norryd
Sales/Office Manager
035-260 32 02
Jonas Johnsson
035-260 32 04
Kenth Ahlstedt
035-260 32 01
Emma Tönnberg
035-260 32 12
Måns Åberg
035-260 32 10
Max Andersson
035-260 32 11

LATEST NEWS

- News from the industry
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
5/18/2020
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
5/15/2020
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
5/14/2020
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljerna
Advertisements