LATEST NEWS

- News from the industry

Så kan företagsleasing hjälpa ditt företag

Företagsleasing kan vara en ekonomiskt fördelaktig affärsstrategi
Företagsleasing är ett smart alternativ för företag som söker effektiva sätt att skaffa utrustning eller fordon utan att belasta företagets kapital och likviditet i onödan. Det erbjuder en smidigare ekonomisk strategi, där månadsvisa betalningar under en avgränsad period ersätter den initiala höga kostnaden vid köp. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med företagsleasing och dess användningsområden.

Vad är företagsleasing?


Att överväga leasing i stället för att köpa utrustning eller fordon till ditt företag kan vara en fördelaktig strategi. Genom företagsleasing undviker du att binda upp en betydande del av företagets kapital. I stället för att stå inför en stor initial kostnad under första månaden ger leasing möjligheten att fördela kostnaden genom mindre månatliga betalningar över en förutbestämd tidsperiod. Vid avslutad leasingperiod har du flexibilitet att välja att köpa utrustningen, byta ut den mot nyare modeller eller inleda en ny leasingperiod. Detta möjliggör en anpassningsbar strategi för att hålla utrustningen modern och effektiv för företagets behov.

Fördelar med att leasa framför att köpa


Leasing kommer ofta med en rad olika fördelar över att köpa utrustning, här är ett urval av dessa fördelar:

• Företaget behöver inte binda upp sitt kapital, vilket ger ökad likviditet.

• Det leasade fordonet, maskinen eller utrustningen fungerar som säkerhet, och inga ytterligare säkerheter krävs (oftast).

• Leasingtiden och kostnaden anpassas efter utrustningens ekonomiska livslängd och avskrivning, ett vanligt leasingintervall är mellan 36–72 månader.

• Leasingavgiften är avdragsgill, vilket bidrar till skattemässiga fördelar.

• Leasing påverkar endast resultaträkningen och inte balansräkningen, vilket underlättar budgetering och likviditetsplanering.

Användningsområden för leasing


Företagsleasing är mångsidigt och kan användas inom olika branscher för olika objekt. Det inkluderar leasing av maskiner, fordon och annan utrustning, vilket ger företagare flexibilitet och möjligheten att öka likviditeten. Med tanke på att företagsleasing kan nyttjas till olika maskiner, fordon och utrustningar så kan dem absolut flesta branscher dra nytta av dessa betalningsupplägg.

Ta hjälp av Creddo för att hitta rätt aktör inom företagsleasing


Vill du hitta det mest förmånliga leasingavtalet? Creddo erbjuder en jämförelsetjänst med över 20 olika aktörer inom företagsleasing. Besök deras plattform för att få flera förslag på lån med endast en kreditupplysning. Du är inte bunden förrän du har skrivit avtal med den valda leasinggivaren. Jämför nu på Creddo och säkra en ekonomiskt fördelaktig affärsstrategi för din verksamhet.

Contact information
Mailing address
Garvar­gatan 20
11221 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
559157-4784
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Vi hjälper småföretagare att nå sin sanna potential

Trots att små och medelstora företag utgör ryggraden i landets ekonomi, upplever de flesta som driver företag att det är utmanande att få tillgång till extern finansiering för att stödja nya investeringar och expandera sina verksamheter. Det som bland annat gör det utmanande är att många företagare inte vet vilka banker eller långivare som kan erbjuda bäst villkor till sitt företag. Creddo grundades av ett par svenska entreprenörer som själva har stött på svårigheter med att hitta finansiering och vår tjänst växte fram som svar på behovet att underlätta för små- och medelstora företag när det gäller att hitta och jämföra företagslån.

Genom en helt digital ansökningsprocess möjliggör Creddo att företagare enklare kan navigera i det komplexa landskapet av finansieringsalternativ.

Kort om oss på Creddo
• Vi jämför över 20 långivare
• Endast en kreditupplysning via UC
• Gratis & ej bindande, svar inom 24 timmar
• Få pengarna snabbt utbetalda

Idag finns Creddo i Sverige, Finland och Nederländerna med huvudkontor i Stockholm.
För små- och medelstora företag förmedlar vi vanligtvis lån från 10,000 kronor upp till 10 miljoner kronor. På vår startsida kan du påbörja en kostnadsfri ansökan som ej är bindande.

Creddo förmedlar även större lånebelopp


Utöver vårt fokus på små- och medelstora företag har vi även möjligheten att hjälpa större företag med en mycket hög omsättning att hitta rätt lån. Creddo har tidigare förmedlat lån på över 100 miljoner kronor – om du representerar eller driver ett större bolag så kan du kontakta våra lånespecialister direkt via kundservice@creddo.se eller genom att ringa 010-551 67 02

Contacts

Mikolaj
010 195 68 33
Agnes Sitarz
+46 72 843 77 98

LATEST NEWS

- News from the industry
4/8/2024
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
4/3/2024
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
4/2/2024
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
3/29/2024
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet