LATEST NEWS

- News from the industry

Så investerar AJ i bättre arbetsmiljöer

Behovet ökar för hållbara inredningslösningar
Vi kan en del om bra arbetsmiljöer. Det visar vi både genom vårt produktutbud och de satsningar vi gör internt. Under 2022 gjorde vi en hel del för våra medarbetares välmående, säkerhet och hälsa. Till exempel utbildade vi alla på centrallagret inom ergonomi och säkra lyft, byggde ett gym på huvudkontoret och testade nya, effektivare arbetsmetoder på våra fabriker. Mer om detta kan du nu läsa i vår hållbarhetsrapport och få inspiration om vad du kan göra för dina medarbetare.

Behovet ökar för hållbara inredningslösningar, att använda sina resurser på rätt sätt och att må bättre. Att kunna erbjuda produkter som håller längre och som kan uppdateras och även återbrukas. Att skapa hållbara leveranser och minska avfall.

Att tänka hållbart hela vägen för att skapa bättre arbetsmiljöer där medarbetaren trivs, för miljöns skull och för ekonomisk hållbarhet är en självklar väg framåt för oss.

Våra tre fokusområdenHantering av resurser
Ta hand om våra tillgångar - viktig för oss alla
Klimatpåverkan och neutralitet

Både på verksamhets- och produktnivå pågår arbete med att samla in och beräkna våra växthusgasutsläpp. Beräkning enligt GHG-protokollet ger oss kontroll och identifierar möjligheter att minska våra utsläpp i hela vår värdekedja.

Transporter utgör en väsentlig del av våra utsläpp och är därmed en prioritet i denna hållbarhetsfråga. Vi arbetar med livscykelanalyser genom att beräkna klimatutsläpp på produkter som är tillverkade på våra egna fabriker, såsom klädskåp och bord för skolmiljö.

Människan i fokus
Det handlar om att vi alla skall må bra på jobbet
Vår arbetsmiljö – Vårt välmående och kompetens

En god arbetsmiljö där det finns fokus på ergonomi, säkerhet, medarbetarnas välmående och kompetens bidrar till att vi mår bra på jobbet. Inom hela företaget arbetar vi för att etablera en positiv säkerhetskultur och utveckla kompetens inom säkerhet hos personal och till viss del även hos leverantörer.

Vi strävar efter att AJ Produkter ska vara en attraktiv arbetsplats med välmående personal som vill stanna hos oss länge. Vi ska vara en öppen, inkluderande och jämställd arbetsplats.

Kompetensförsörjning är avgörande för företagets utveckling. Att hitta rätt medarbetare och se till att de utvecklas och trivs i företaget är en investering för framtiden.

Hållbar styrning
Vikten av att jobba rätt och med en tydlig styrning framåt
Affärsetik och korruption

Det är av allra största vikt för oss att göra affärer på ett ansvarsfullt och lagenligt sätt och vi tar avstånd från all form av korruption. I vår uppförandekod, som gäller för alla anställda i AJ-koncernen, finns riktlinjer som tydligt beskriver hur vår verksamhet ska bedrivas.

För att säkerställa god affärsetik i leverantörsledet ska samtliga av AJ-koncernens leverantörer och underleverantörer följa koncernens krav och riktlinjer om socialt ansvar, hållbar utveckling och affärsetik samt krav utifrån FN:s Global Compact.
Contact information
Mailing address
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Visiting address
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands county
Sweden
Organization id:
556190-7329
Founded: 1975
Employees: 206
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Contacts

AJ Kundservice
035-180 500

Videos

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol

LATEST NEWS

- News from the industry
2/26/2024
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2/23/2024
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar