LATEST NEWS

- News from the industry

Säker truckhantering på arbetsplatsen

Vikten av rätt truckutbildning
En truckutbildning är en utbildning som syftar till att lära ut säker truckhantering på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha rätt truckutbildning för att undvika olyckor och skador på arbetsplatsen.

Vikten av rätt truckutbildning


Att ha rätt truckutbildning är viktigt för både arbetsgivare och anställda. En olycka med en truck kan leda till allvarliga skador och höga kostnader för arbetsgivaren. Genom att investera i en bra truckutbildning kan man minska risken för olyckor och därmed spara pengar i längden.

Truckbrödernas truckutbildning


Truckbröderna AB erbjuder truckutbildning i Falun som följer den senaste truckläroplanen TLP10. Utbildningen innehåller både teori och praktik för att ge en så grundlig och säker utbildning som möjligt.

Teori


Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickad via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöker erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad.

Praktik


Den praktiska delen av utbildningen utförs på plats i Truckbrödernas lokaler och tar en dag. Dessa lokaler kan till exempel vara i Stockholm Vid underkänt resultat erbjuder vi dig att komma tillbaka för extra försök, helt utan extra kostnad.

Körgaranti


Truckbröderna AB erbjuder en seriös och kvalitativ utbildning och vill att våra elever lyckas! Därför erbjuder vi något vi kallar körgaranti. Det innebär att våra elever alltid är välkomna tillbaka till oss för extra övning utan extra kostnad.

Utrustning


Under det praktiska momentet måste skyddsskor användas. Har du inte egna skyddsskor går det att låna ett par på plats. Den om har får gärna också ta med arbetshandskar. Tänk även på att ha slitstarka kläder.

Vår representant på arbetsplatsen


Efter att ha genomgått en truckutbildning hos Truckbröderna ska du känna dig trygg i din körförmåga och vi på Truckbröderna är övertygade om att du kommer att bli en skicklig och säker truckförare. Under utbildningen kommer du att få lära dig allt du behöver veta för att köra truck på ett säkert sätt och utföra ditt jobb på ett effektivt sätt.

Våra erfarna instruktörer kommer att visa dig hur du hanterar olika typer av truckar och laster, hur du utför daglig kontroll och underhåll av trucken och hur du följer säkerhetsregler och arbetsmiljökrav. Vi kommer också att ge dig kunskaper om ergonomi och lasthantering så att du kan undvika skador och belastningsskador.

Efter avslutad utbildning kommer du att få ett utbildningsbevis som visar att du har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att köra truck på ett säkert sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utbildning som är anpassad efter både individuella och företagsspecifika behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår utbildning och hjälpa dig att nå dina karriärmål som truckförare!

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2023
Totalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbranschAlutrade firar 40-års jubileum Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar
9/21/2023
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
9/20/2023
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso
9/18/2023
Fördelarna med mobil vägning EU-lånet - ett företagslån Hilti lanserar EXO-SKraftringen framtidssäkrar elnätet i HörbyAbkati lanserar en ny serie kraftfulla arbetslampor