LATEST NEWS

- News from the industry

Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhet

Robust teknik för extrema förhållanden
I en värld där teknologisk tillförlitlighet kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande, står Tactile Defence ut som en kunnig svensk leverantör av ruggade IT-lösningar skräddarsydda för militära och säkerhetskrävande industrier. Med över två decenniers erfarenhet inom industriell elektronik erbjuder Tactile produkter och system designade för att prestera i de mest utmanande miljöerna.

Nyckelkomponenter i Tactiles ruggade utbud


Tactile erbjuder en mångfald av lösningar och produkter, några av deras framstående sådana är:
Ruggade laptops och plattor: Varje enhet är byggd för att tåla tuffa yttre påfrestningar, inklusive extrema temperaturer, vibrationer, och slag, vilket gör ruggade laptops och plattor idealiska för användning i fält.

Anpassade IT-lösningar: Tactile anpassar sina ruggade IT-produkter för att möta specifika kundbehov, vilket säkerställer optimal prestanda oavsett uppdragskrav.
Militära arbetsstationer: Avancerade system utvecklade för kommando- och kontrollapplikationer, erbjuder oöverträffad tillförlitlighet och prestanda.

Vad kännetecknar Tactile Defence?


Tactile skiljer sig från konkurrenterna genom sin förmåga att utveckla och tillverka IT-utrustning som inte bara uppfyller utan överträffar de strängaste kraven för kvalitet och hållbarhet. Företagets kärnverksamhet fokuserar på utveckling av ruggade datorer som är optimerade för krävande miljöer, tack vare deras in-houseutvecklingsteam och omfattande branscherfarenhet.

Ruggade IT-lösningar från Tactile


Här är några fördelar som Tactiles IT-lösningar medför:

Skandinavisk kvalitet och innovation: Som ett svenskt företag, drar Tactile nytta av regionens starka tradition av innovation och kvalitet inom teknik och design.

Anpassningsbara lösningar: Oavsett om du behöver en enstaka ruggad laptop eller ett helt system av militära arbetsstationer, kan Tactile skräddarsy lösningar som passar dina specifika behov.

Pålitlighet i extrema förhållanden: Tactiles produkter är testade och bevisade att fungera under de mest krävande förhållanden, vilket garanterar att din operation kan fortsätta oavbrutet.

Försvar och säkerhetslösningar med Tactile Defence


Tactile Defence förstår vikten av tillförlitlig och hållbar teknik i militära och säkerhetskritiska miljöer. Deras engagemang för innovation och kvalitet har etablerat dem som en föredragen partner för försvars- och säkerhetsindustrin, inte bara i Sverige utan även internationellt. Med över 20 års erfarenhet av att utveckla och leverera ruggade IT-lösningar, finns den kunskap och expertis som krävs för att möta och överträffa de unika utmaningar och krav som ditt uppdrag innebär.
Contact information

Tactile Rugged Computers AB

Mailing address
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556664-6344
Founded: 2004
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from Tactile Rugged Computers AB

All 35 objects by this company

Contacts

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Videos

Tactiles VMR12A at Unibrew

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Produktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumpar
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper