Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i Sverige - industritorget.com
TUESDAY, JUNE 02 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i Sverige

AR Racking stärker sin närvaro i Skandinavien.
• Rudells Lagerinredningar, specialister på lagerutrustning, blir en fast lokal partner.

• AR Racking erbjuder i Sverige sitt hela sortiment av bärbalkar, inklusive 2750 mm standardlängd.


Det ledande lagringssystemföretaget AR Racking (www.ar-racking.com/en/home) går ett steg längre i sitt engagemang för den svenska marknaden tack vare ett strategiskt partnerskap med Rudells Lagerinredningar, ett specialiserat företag inom lagerutrustning. AR Racking, som redan har en stark position på danska och norska marknaderna, kommer att se sin expansion i de skandinaviska länderna stärkt tack vare Rudells, ett företag med mer än 20 års erfarenhet.

Rudells Lagerinredningar kommer att bli en fast lokal partner helt anpassad till AR: s strategier och värderingar: innovation, excellens och kvalitet i lagringslösningar. AR Racking -baserad i Bizkaia (Spanien) - anser sina distributörer som en sann förlängning av kärnan i sin verksamhet. Rudells Lagerinredningar identifierar fullt ut med AR Rackings åtagande att kontinuerligt förbättra sitt breda sortiment av produkter samt den höga konkurrenskraften hos sin logistikverksamhet som effektivt svarar mot kundernas specifika behov.

I Sverige kommer AR Racking i synnerhet att distribuera hela sitt sortiment av produkter för industriell lagring, inklusive 2750 mm standardlängd på bärbalk. Rudells Lagerinredningar, för sin del, kan lägga till sitt produktutbud AR Rackings förvaringssystem, bland annat mobila pallställ, djupstapling och Longspan hyllsystem. Tack vare detta partnerskap kommer Rudells Lagerinredningar att kunna erbjuda industriella lagringslösningar för tunga laster som uppfyller de strängaste europeiska standarderna.


Högt konkurrenskraftig kvalitet, priser och tidsfrister

Rudells Lagerinredningar, som är baserad i Kungälv, har upplevt en stadig tillväxt sedan etableringen som ett familjeföretag för mer än två decennier sedan. Det svenska bolagets framgång, som förklarades av VD Annelie Rudell, bygger på en klar förutsättning: "Det är viktigt att ha full kunskap om de produkter och tjänster som vi erbjuder som företag. I Rudells har vi arbetat noggrant med denna aspekt sedan dag ett, detta har gjort det möjligt för oss att ge bra service till våra kunder ".

Anders Rudells, en av företagets ägare, säger att partnerskapet med AR Racking kommer att tillåta Rudells Lagerinredningar att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser med väldigt bra leveranstider: "Vi kommer att kunna leverera standardprodukterna inom en vecka från fabrik. vilket är fantastiskt ".
Björn Rudell, en annan ägare, tillägger: "Sedan de första kontakterna med AR Racking har vi sett deras höga professionalism och deras detaljerade kunskaper i lagringslösningar".

Nära till den lokala marknadens verklighet

AR Racking, ett företag vars exportindex överstiger 85% och har en kommersiell närvaro i mer än 60 länder, arbetar nära med kunder och distributörer för att ge optimala lagringslösningar.

Jimmy Andersson, AR Rackings regionala områdeschef för Skandinavien, Östeuropa och Sydafrika förklarar: "Vi är väldigt nöjda med att öppna denna samarbetslinje med Rudells, vilket gör att vi får en större genomslag på den skandinaviska marknaden för oss på AR Racking. Det är mycket viktigt att erbjuda en nära service med konkret kunskap om verkligheten och lokala behov ".

AR Racking är en del av Arania-koncernen, en industrigrupp med företag med stor erfarenhet och omfattning, med en sektorsövergripande verksamhet baserad på omvandling av stål som går tillbaka över 75 år. AR Racking erbjuder marknaden ett brett sortiment av lösningar med höga certifierade kvalitetsstandarder. Den har en helautomatiserad produktionsanläggning och eget R & D & I-teknikcenter. AR Racking har utvecklat ett innovativt spårbarhetsförfarande vilket innebär att balkar och stolpar har ett unikt identifierande serienummer. Den tillverkar även som standard sina produkter i galvaniserad yta för att säkerställa optimal lagring även vid extrema temperaturer. Att vara en del av en stor stålgrupp och ha en fördjupad kunskap om materialets sammansättning och beteende ger AR Racking hög tillförlitlighet när det gäller att möta leveransfrister.
Contact information
Mailing address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Visiting address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Region
Kungälv
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556635-5235
Founded: 2002
Employees: 11
Välkommen till Rudells Lagerinredningar AB!

Rudells – Allt du behöver inom lagerinredning

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol, men vi erbjuder även tjänster inom allt som omfattar lager, förråd och industrier.
I vårt omfattande utbud hittar du allt som gör ditt lager komplett. Utöver nya material så kan vi även erbjuda ett stort sortiment av begagnade produkter så som pallställ och lagerhyllor. Ett utmärkt alternativ för dig som vill värna om miljön och samtidigt hålla nere kostnaderna.

Vårt stora lager gör att vi dessutom kan ge dig snabba leveranser.
Söker du en helhetslösning? Vi har givetvis kompetenta montörer som monterar- och reparerar era stallage.
Kontakta oss gärna på 0303-128 28 så hjälper vi dig.

Välkommen till oss på Rudells!

Latest ads from Rudells Lagerinredning AB

All 139 objects by this company

Contacts

Annelie Rudell
0703-74 29 75
0303-128 28
Linda Carlsson
0303-128 28
0703742959

LATEST NEWS

- News from the industry
5/26/2020
Beijer Byggmaterial tecknar avtal med JM kring byggförnödenheterProduktionstekniska dagen 2020 blir digitalt eventAdvenica får ny order på datadioder värd 1,7 MSEK från svensk myndighetSALTO Systems fortsätter växaZinc Booster - finlir för hållbara kamaxlar och ventilerSkyLine vinner ännu ett internationellt pris - design och ergonomi är nyckelfaktorerEn ny generation kablarIndustriella gateways får sensorstödNordic Capital förvärvar Max MatthiessenPeab bygger Sundsvalls nya logistikpark Starkt första kvartal för lokalbyggandet 2020Extrema förhållanden för maskinerna på smältverk
5/25/2020
Förnyade kvalitetscertifikat för Hydroscand Special HosesWidriksson investerar i nya elfordon - på väg mot klimatneutralitetBemanningsbranschen får godkända betyg men osäkerheten är storVeidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
5/22/2020
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
5/20/2020
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk
Advertisements