MONDAY, SEPTEMBER 23 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i Sverige

AR Racking stärker sin närvaro i Skandinavien.
• Rudells Lagerinredningar, specialister på lagerutrustning, blir en fast lokal partner.

• AR Racking erbjuder i Sverige sitt hela sortiment av bärbalkar, inklusive 2750 mm standardlängd.


Det ledande lagringssystemföretaget AR Racking (www.ar-racking.com/en/home) går ett steg längre i sitt engagemang för den svenska marknaden tack vare ett strategiskt partnerskap med Rudells Lagerinredningar, ett specialiserat företag inom lagerutrustning. AR Racking, som redan har en stark position på danska och norska marknaderna, kommer att se sin expansion i de skandinaviska länderna stärkt tack vare Rudells, ett företag med mer än 20 års erfarenhet.

Rudells Lagerinredningar kommer att bli en fast lokal partner helt anpassad till AR: s strategier och värderingar: innovation, excellens och kvalitet i lagringslösningar. AR Racking -baserad i Bizkaia (Spanien) - anser sina distributörer som en sann förlängning av kärnan i sin verksamhet. Rudells Lagerinredningar identifierar fullt ut med AR Rackings åtagande att kontinuerligt förbättra sitt breda sortiment av produkter samt den höga konkurrenskraften hos sin logistikverksamhet som effektivt svarar mot kundernas specifika behov.

I Sverige kommer AR Racking i synnerhet att distribuera hela sitt sortiment av produkter för industriell lagring, inklusive 2750 mm standardlängd på bärbalk. Rudells Lagerinredningar, för sin del, kan lägga till sitt produktutbud AR Rackings förvaringssystem, bland annat mobila pallställ, djupstapling och Longspan hyllsystem. Tack vare detta partnerskap kommer Rudells Lagerinredningar att kunna erbjuda industriella lagringslösningar för tunga laster som uppfyller de strängaste europeiska standarderna.


Högt konkurrenskraftig kvalitet, priser och tidsfrister

Rudells Lagerinredningar, som är baserad i Kungälv, har upplevt en stadig tillväxt sedan etableringen som ett familjeföretag för mer än två decennier sedan. Det svenska bolagets framgång, som förklarades av VD Annelie Rudell, bygger på en klar förutsättning: "Det är viktigt att ha full kunskap om de produkter och tjänster som vi erbjuder som företag. I Rudells har vi arbetat noggrant med denna aspekt sedan dag ett, detta har gjort det möjligt för oss att ge bra service till våra kunder ".

Anders Rudells, en av företagets ägare, säger att partnerskapet med AR Racking kommer att tillåta Rudells Lagerinredningar att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser med väldigt bra leveranstider: "Vi kommer att kunna leverera standardprodukterna inom en vecka från fabrik. vilket är fantastiskt ".
Björn Rudell, en annan ägare, tillägger: "Sedan de första kontakterna med AR Racking har vi sett deras höga professionalism och deras detaljerade kunskaper i lagringslösningar".

Nära till den lokala marknadens verklighet

AR Racking, ett företag vars exportindex överstiger 85% och har en kommersiell närvaro i mer än 60 länder, arbetar nära med kunder och distributörer för att ge optimala lagringslösningar.

Jimmy Andersson, AR Rackings regionala områdeschef för Skandinavien, Östeuropa och Sydafrika förklarar: "Vi är väldigt nöjda med att öppna denna samarbetslinje med Rudells, vilket gör att vi får en större genomslag på den skandinaviska marknaden för oss på AR Racking. Det är mycket viktigt att erbjuda en nära service med konkret kunskap om verkligheten och lokala behov ".

AR Racking är en del av Arania-koncernen, en industrigrupp med företag med stor erfarenhet och omfattning, med en sektorsövergripande verksamhet baserad på omvandling av stål som går tillbaka över 75 år. AR Racking erbjuder marknaden ett brett sortiment av lösningar med höga certifierade kvalitetsstandarder. Den har en helautomatiserad produktionsanläggning och eget R & D & I-teknikcenter. AR Racking har utvecklat ett innovativt spårbarhetsförfarande vilket innebär att balkar och stolpar har ett unikt identifierande serienummer. Den tillverkar även som standard sina produkter i galvaniserad yta för att säkerställa optimal lagring även vid extrema temperaturer. Att vara en del av en stor stålgrupp och ha en fördjupad kunskap om materialets sammansättning och beteende ger AR Racking hög tillförlitlighet när det gäller att möta leveransfrister.
Contact information
Mailing address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Visiting address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Region
Kungälv
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556635-5235
Founded: 2002
Employees: 11
Välkommen till Rudells Lagerinredningar AB!

Rudells – Allt du behöver inom lagerinredning

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol, men vi erbjuder även tjänster inom allt som omfattar lager, förråd och industrier.
I vårt omfattande utbud hittar du allt som gör ditt lager komplett. Utöver nya material så kan vi även erbjuda ett stort sortiment av begagnade produkter så som pallställ och lagerhyllor. Ett utmärkt alternativ för dig som vill värna om miljön och samtidigt hålla nere kostnaderna.

Vårt stora lager gör att vi dessutom kan ge dig snabba leveranser.
Söker du en helhetslösning? Vi har givetvis kompetenta montörer som monterar- och reparerar era stallage.
Kontakta oss gärna på 0303-128 28 så hjälper vi dig.

Välkommen till oss på Rudells!

Contacts

Annelie Rudell
0703-74 29 75
0303-128 28
Linda Carlsson
0303-128 28
0703742959

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2019
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
9/11/2019
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
9/10/2019
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
9/9/2019
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Advertisements