TUESDAY, MAY 18 2021
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

RFID-lösningar från C-PRO

Kontaktfri, säker och robust åtkomstteknik
RFID erbjuder en kontaktfri, säker och enkel lösning för att både styra maskiner och hantera åtkomstbehörigheter. Ett RFID-system består av en läsanordning och en transponder (s.k. tag) med integrerat microchip som möjliggör överföring och analys av person- eller produktspecifik information.

Genom radioteknik erbjuds en säkrare lösning med fler möjligheter jämfört med ett traditionellt nyckelvred monterat på bl.a. maskiner och apparatskåp.

En förlorad tag kan enkelt raderas från systemet och programmeras om.

Vår RFID-standard är ett flexibelt och fritt konfigurerbart system. Med hjälp av kommandon kan RFID-läsaren programmeras efter egna behov via en PLC eller industriell dator med USB eller RS232 anslutning.

Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av tillbehör!

Läs mer här
Contact information
Mailing address
Tagene­vägen 70
42537 Hisings Kärra
Visiting address
Tagene­vägen 70
42537 Hisings Kärra
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556262-4857
Founded: 1987
Employees: 6
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till C-PRO AB!

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter inom el & automation.
C-PRO har valt en inriktning där vi känner att vi kan erbjuda vår expertis och våra goda leverantörskontakter. Vårt koncept bygger på god kund- och branschkännedom.

Vi erbjuder bland annat:
• Kabelkanaler, Slitsade/Täta i PVC och Halogenfritt
• Märkning för Kablar och Kabelkanaler
• Skyddsslangar och Spiralslangar
• Kylaggregat, Filterfläktar, Värmeväxlare och Värmeelement
• Tryckknappar/Manöverdon
• Apparatskåp/Kapslingar och Dataskåp
• Multiflänsar, DIN-profiler och Buntband
• Med mera!

Vårt program ger klara fördelar vad gäller kvalité, brett sortiment & snabb leverans.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from C-Profil Förläggningsmaterial AB

All 9 objects by this company

Agents

Bocchiotti, Italy (General agent)
En av världens ledande leverantörer av installationsmateriel och elmateriel för industri. Våra kabelkanaler från Bocchiotti är bland de vanligaste inom apparatskåpsbyggnation i Sverige.
DKC Europe, Italy (General agent)
Ett av Europas mest omfattande program av kylaggregat i lackerat utförande (RAL 7035). Erbjuds även med höljen i rostfritt (AISI 304) samt syrafast plåt (AISI 316).
ETA, Italy (General agent)
En stark tillverkare av konkurrenskraftiga apparatskåp i både lackad stålplåt (RAL 7035) samt rostfritt stål (AISI 304)
Icotek, Germany (General agent)
Egen tillverkning av patenterade produkter inom kabelgenomföringsystem med hög prestanda och hög IP-klass.
Interflex, Spain (General agent)
En av europas största tillverkare av industrislang för alla krävande miljöer. Godkända för tågindustri och ex klassning.
Rubsamen & Herr, Germany (General agent)
Komplett tillverkare av klimatiseringsprodukter. Erbjuder bl.a. filterfläktar, värmeelement, styrenheter och mycket mer.
Schlegel, Germany (General agent)
Schlegel tillverkar ett högkvalitativt sortiment av manöverdon. I sortimentet ingår tryckknappar, nödstopp, kontaktblock, och olika Bus-system m.m.
UNEX, Spain (General agent)
Spansk tillverkare av halogenfria produkter, såsom kabelkanaler, kabelstegar och buntband. Samtliga produkter har alla certifikat och godkännanden som marknaden kräver.

Certifications

AA

Contacts

Dan Bosshammar
031-730 55 83
070-370 52 77
Fredrik Persson
031-575785
Leo Sjölund
031-730 55 86
070-305 37 52
Mikael Anjeby
+46 (0) 31 73 05 585
+46 (0) 70 35 75 788

Videos

ECOR Apparatskåp

ECOR Apparatskåp
Plast- och aluminiumkapslingar
Icotek - Hur våra delbara genomföringsramar fungerar
Icotek - Delbar kabelförskruvning KVT-ER
UNEX - Halogenfria kabelkanaler
Korrugerad skyddsslang
Buntband i specialmaterial
DKC - Kylaggregat

LATEST NEWS

- News from the industry
5/6/2021
KH-maskin öppnar i JönköpingStrömsnäs förpackningar ökade försäljning under Q1 Bränslepellets löser klimatkris i NederländernaNYHET: Energieffektiv synkronmotor som sätter en ny standardRISE växlar upp inom tillämpad AI - Rekryterar tio AI-forskare till ny centrumbildningFantastisk vecka för flera anläggningar i SverigeSpara tid och energi med en plugg som klarar alla bygguppdragTransportbranschen kan dra viktiga lärdomar från pandeminLogistic Contractor AS inleder samarbete kring en logistiktomt sydväst om OsloFacebook-efterlysning hittade julgäster från Tjeckien
5/5/2021
Grön energi sänker CO2-utsläppen med mer än hälften Länk för länk: Fördelarna med att se hela kedjanNomo förvärvar ABRA KulelagersenteretDoldisen som är navet i det nya restauranglandskapetGeomatikk tecknar avtal med SinfraUltimo Software Solutions går in på den nordiska marknaden På väg med Truckloads of InspirationAcronis säkrar en investering om 250 miljoner USD och värderas till 2,5 miljarder USD
5/4/2021
Nordomatic stärker strategiskt fokus på medarbetare och företagskulturSmart tillverkning & Industri 4.0: Mastercams femdelade vision lyfter framtidens tillverkningFasthållning med vakuum­teknikTvå starka familjföretag fusioneras - Polarica tar det stora klivet för framtidens bärhus tillsammans med Kaskein Marja Falu Mekaniska Verkstad AB förvärvar Svärdsjö Mekano ABManitou 180ATJ är en favorit hos Molins Saxliftar ABHydroscand satsar på ökad kapacitet i automatiserat centrallagerFiber och Elkraft i Norr AB blir en del av VINCI Energies nätverk i SverigeTrend Micro presenterar den första säkerhetslösningen som förhindrar avbrott i industriella kontrollsystemSom svar på elbristen - MVS lanserar hållbar energi­lagringslösningDell Technologies lanserar partnerprogrammet RISE
5/3/2021
Nu byggs Algecos nordligaste entreprenörsboendeToolbar från Edströms Verktyg förbättrar lönsamheten hos WelandSå enkelt är det att boka tågfrakt från Kina till Sverige hos DB SchenkerBolt ny taxiaktör i Linköping och Norrköping – "hög tid att östgötar slipper betala överpris"83 procent har använt en QR-kod för att genomföra en betalning det senaste året – men många känner inte säkerhetsriskerna som finnsAMAZONE lanserar en ny generation av sin självgående växtskyddspruta Pantera.Peab bygger ny containerhamn i SundsvallOptimera först i Sverige att sälja Ekolutions hampafiberisoleringKundanpassade filtreringslösningarNSK-lager ökar driftsäkerheten i drivlinan inom jordbrukssektorn
4/30/2021
Försvarsmakten förnyar maskinparken med ännu fler hjullastare från SweconKollaborativa robotar från ABB hjälper Husqvarna att bli mer kostnadseffektivaFANUC lanserar ny trådgnist modell!Manometer med hastelloy­membran från WIKANy AI och Maskinförordning föreslås av EU-kommissionenTerri släpper ny maskinserie med innovationen Terri AWS som standardIndustrirörmontörsutbildning på Hammarö fortsätter i Monticos regi – stor efterfrågan i branschenABB:s robot IRB 1300 förbättrad med nytt skydd för tuffa miljöer och renrumstillämpningarUpp till kamp för landets hårt kämpande småföretagareRenta expanderar i NorgeSafestate – Startupen som ska förenkla it-säkerhet och skydda svenska företag mot cyberhotFrån Trainee till Team LeaderProcessindustrin lockar - många kvinnliga sökande till YH-utbildningPalo Alto Networks Prisma Cloud får automatiserat skydd för hybrida multi-molnmiljöerJoakim Efraimsson utses till vd för Wästbygg AB
4/29/2021
Exakt reglering vid låga cylinderhastigheterKarl Magnus Skepö är ny säljare på det södra distriktetSchneider Electric lanserar flexibla och lättmonterade armaturen Exiway LightUtan servicetekniker stannar produktionenNy handbok om elsäkerhet i arbetslivetMer etanol i bensin ger stor klimatvinst, borde gjorts tidigare!Guide för gummibeläggningar på stickade arbetshandskar
4/28/2021
SMC lanserar robust och energisnål 2-portsventil
Advertisements