LATEST NEWS

- News from the industry

Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada

Sätter Sitt Avtryck på Kanadensisk Gruvindustri
I en spännande utveckling har Racoon Miljöfilter AB meddelat sina planer på att expandera mot Kanada under hösten 2023. Tillsammans med Business Sweden kommer Racoon att ta stora steg in på den kanadensiska gruvmarknaden, med målet att förbättra och stärka arbetsmiljöstandarder inom denna viktiga industri.

Redan etableradRacoon Miljöfilter AB har redan etablerat sig som en världsledande aktör inom filterteknik och luftrening. Deras innovativa filterlösningar har blivit avgörande för att skydda arbetstagare inom gruv- och skogsindustrin mot farliga partiklar och gaser. Nu, med sin expansion till Kanada, kommer de att fortsätta sitt uppdrag att förbättra arbetsmiljön och säkerheten för gruvarbetare i denna stora och väsentliga marknad.

För närvarande befinner sig Racoon i förberedelsestadiet för sitt intåg på den kanadensiska marknaden. Företaget undersöker och utvärderar de unika förutsättningarna och behoven som finns inom gruvindustrin i Kanada. Genom samarbete med Business Sweden, den svenska organisationen som stöder svenska företags internationella expansion, siktar Racoon på att förstå de specifika kraven och intressen som råder på den kanadensiska marknaden.

Kanada världsledande producentDet är värt att notera att Kanada är en världsledande producent av mineraler och en av de största gruvindustrierna globalt. Expansionen av Racoon Miljöfilter AB till Kanada kommer således att ha en betydande påverkan på säkerhets- och miljöskyddsstandarder inom landets gruvsektor.

Racoon's avsikt att ta arbetsmiljöfrågor "ett par steg längre" bådar gott för både arbetsgivare och arbetstagare inom Kanadas gruvindustri. Deras beprövade teknik och expertis inom filtrering och luftrening kommer att spela en avgörande roll för att minska riskerna och förbättra arbetsförhållandena för gruvarbetare i landet.

Det är med stor förväntan och spänning vi ser fram emot hösten 2023, då Racoon Miljöfilter AB och Business Sweden tillsammans tar dessa viktiga steg mot att skapa en säkrare och mer hälsosam arbetsmiljö för Kanadas gruvarbetare.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/10/2024
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
5/8/2024
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
5/7/2024
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
5/6/2024
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest