LATEST NEWS

- News from the industry

Optimizely uppmärk­sammas som ledare

I 2024 Gartner® Magic Quadrant™
Optimizely, den ledande plattformsleverantören för digitala upplevelser (DXP), har utsetts till en ledare i 2024 Gartner® Magic Quadrant™ for Content Marketing Platforms. Det är sjunde året i rad som Gartner placerar Optimizely i Leaders Quadrant*.

Under alltför lång tid har marknadsförare tvingats klara sig utan verktyg för att skapa engagerande innehåll och effektiva kampanjer. Vår CMP tillgodoser dessa behov genom att sömlöst koppla samman alla steg som krävs för att hantera marknadsföringsinsatser. Jag är stolt över att vi skapade den här kategorin och att vi har uppmärksammats som en ledare flera gånger i rad, säger Shafqat Islam, CMO på Optimizely. Vårt uppdrag att göra marknadsföringsarbetet enklare. Erkännandet bekräftar att det vi gör uppskattas på marknaden. Vår CMP, med funktioner för allt inom AI-driven innehållsoptimering till flexibel hantering av arbetsflöden, är en nyckelkomponent i Optimizely One – som hjälper våra kunder att ligga steget före på en allt mer digital marknad.

Gartners utmärkelse kommer under en period av stark tillväxt för Optimizely. I takt med att digitala team allt oftare väljer centraliserade marknadsföringslösningar, har Optimizelys innovationsarbete för hela Optimizely One-plattformen lett till att man ligger i branschens absoluta framkant.

Detta strategiska fokus på kontinuerlig innovation ligger i linje med den vision som presenterats av Optimizelys Chief Product Officer, Rupali Jain, som började på företaget förra året. Jains ledarskap har varit avgörande för att Optimizelys innehållserbjudanden utvecklas för att möta de dynamiska behoven hos marknadsföringsteam globalt.

- Jag känner mig lyckligt lottad att vara en del av ett team som inte bara förnyar sig för innovationens skull; till exempel, varje AI-baserad funktion som vi lägger till drivs av en strävan mot att möta våra kunders verkliga utmaningar, säger Jain. Genom att samordna samverkan över marknadsföringens livscykel och att skapa förutsättningar för bästa möjliga innehållshantering, skapar vår plattform ett enormt värde för våra kunder.

De framsteg som Optimizelys CMP har gjort är betydande för innehållsmarknadsföring, eftersom efterfrågan ökar på sömlöst inbäddade AI-funktioner och ett mycket anpassningsbart UX. Genom sina senaste innovationer omdefinierar Optimizely hur företag interagerar med sin målgrupp genom att möjliggöra centraliserad innehållsplanering, skapande, optimering och leveransarbetsflöden.

För att lära dig mer om Optimizelys position som ledare, se rapporten 2024 Gartner Magic Quadrant for Content Marketing Platforms här.

*Welcome (förvärvat av Optimizely och senare omdöpt till Optimizely CMP) uppmärksammades i 2022, 2021, 2020, 2019 och 2018 Magic Quadrant for Content Marketing Platforms.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper