LATEST NEWS

- News from the industry

Nytt samarbete mellan Seco och Swemachinist

Underlättas med hjälp av influencer marketing byrå
Seco har tagit ännu ett steg i företagets strävan att dela kunskap om de många möjligheterna inom maskinbearbetning genom ett nytt samarbete med Swemachinist, en välkänd content creator på Instagram.

Daniel Jansson, som driver Instagram-kontot Swemachinist, är en högt kvalificerad CNC-operatör och maskinist med över 100 000 följare. Hans videor och kommentarer väcker stor uppmärksamhet bland de som arbetar inom maskinbearbetning.

”Vi har haft ögonen på Swemachinist under en lång tid på grund av hans genuina intresse för vårt varumärke och det fantastiska och engagerande innehåll han skapar i sociala medier. Vi är mycket entusiastiska över det här samarbetet," säger Alessia Brugin, Global Social Media Manager på Seco.

Daniel Jansson är lika entusiastisk. "För mig har Seco alltid varit det självklara valet. Jag har använt deras verktyg varje dag i årtionden, och av goda skäl. Jag är verkligen glad över möjligheten att arbeta nära ett företag som delar min passion för maskinbearbetning."

Ömsesidiga fördelar
Samarbeten mellan maskininbearbetningsföretag och influencers såsom Swemachinist är fortfarande ovanliga och relativt outforskade.

På Seco har denna möjlighet inneburit att arbeta fram helt nya strategier och tillvägagångssätt, med målet att erbjuda mervärde till kunder och andra intressenter samt för Swemachinists följare. "Att ha Daniel Jansson som vår ambassadör kommer att hjälpa oss att presentera vårt varumärke på rätt sätt och ge kunderna tillgång till mer användbart innehåll. Daniel är otroligt talangfull och den perfekta ambassadören för oss med sina positiva budskap, sitt genomtänkta innehåll och sina värderingar," säger Alessia Brugin.

Daniel Jansson håller med: "Seco erbjuder utmärkt kvalitet och innovation, och det här samarbetet kommer att skapa värde till våra respektive intressenter. Det kommer att gynna inte bara mig, utan även mina följare, eftersom jag kommer att kunna presentera nya banbrytande lösningar. Jag har redan fått fin kontakt med många av Secos specialister, och det gör mig mycket glad att arbeta med så engagerade och drivna medarbetare som är lika stolta över sitt arbete som jag är."

Samarbetet underlättas med hjälp av influencer marketing byrå
Det banbrytande samarbetet faciliterades med hjälp av den svenska influencer marketing byrån Dolk Agency. "Deras expertis och strategiska vägledning har varit avgörande, och deras kontinuerliga stöd kommer att säkerställa samarbetets framgång," säger Alessia Brugin.

Samarbetet mellan Seco och Swemachinist lanserades idag och kommer att pågå i sex månader.

För mer information och intervjuförfrågningar kontakta:
Seco – Alessia Bruginalessia.brugin@secotools.com
Dolk Agency – Johanna Dolk Wallstedt johanna@dolkagency.com
Daniel Jansson (Swemachinist) Instagram: @swemachinist

LATEST NEWS

- News from the industry
6/5/2024
Nu introduceras en ny lanseringskampanj Kantvik eller kantpress – vad är skillnaden?Bekvämare liv med uppkopplat kodhandtag Ny maskin från Ras Skadlig kod sprids via Minecraft-tillägg
6/4/2024
ISCAR utökar ett redan stort sortiment Rikstäckande service för centralsmörjning3D print växer kraftigtAmmann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirande
6/3/2024
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
5/31/2024
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
5/30/2024
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag